Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
21.2.19 09:45

@Markéta N.V. Já nevím přesně kolik to teď mám ale včera mě doktor psal 18 - 19 tt. A kor teď to poroste a pohyby budou už pěkně znát.
A ty nálady jsou na 100% hormony. Můj chlap to nebere. Si myslí že můžu dělat pořád všechno jako předtím a honit se jak pes. Bohužel musím být splachovací, jinak by mě to kleplo. :cert: :zed:
Jinak se mě zatím daří tajit že jsem v očekávání, sousedi si ničeho nevšimli a ani známý. Ví to jen rodina. Jsi vychutnám pak ty reakce až to zjistí někdo kdo o tom neví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.19 10:02

@sim.04 Tak to ja si dam nohy nahoru, kdyz uz citim, ze bych mela odpocivat a bordel me netankuje.. Stejne to za me nikdo neudela a ani neutece, takze na to kaslu. Nerikam, ze mam doma bordel, jako v tanku, ale nejaky nadobi vecer na ktery uz nemam silu.. Pfff, ze bych se na to… :lol: Hlavne neukazuj, ze zvladas vsechno i pres tvuj stav.. Vecer pak padas na hubu a mimcu to taky neprospeje, kdyz se budes drit. Dej si nohy nahoru a bud ve fajnu at se chlap zlobi nebo ne. Staci, kdyz bude mit co do pusy, ptz hladovej chlap je desne protivnej chlap :lol: :lol: ale to je vseobecne zname :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.2.19 10:50

@Markéta N.V. Tak to mas svatou pravdu ze hladovy chlap je desne protivnej chlap :) i ja to ted tak mam jak mam hlad tak sem protivna :mrgreen: a to se rano budim hlady. :lol: . Ale mam toleratniho chlapa kterej se na prdolu tesi. Ale taky nekdy me stve ale snazim se to splachnout a neresit to :mrgreen:. A nepredru se co se neudela se nezblazni zejtra je taky den i z prochazky jsem utahana. @sim.04 Takze klid a nohy hore ono se to nezblazni. Co se udela to se udela. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.2.19 11:55

@Markéta N.V. @sliiimkaa holky, já odpočívám jen když to jde. Mám doma 2 letýho rošťáka a ten dá dost zabrat. Jinak mám chlapa co nemá chuť a čich, takže dokážete si představit než se nají. Ne že by jedl, ale ten žere. Včera sem vařila dvě jídla. Játra na cibulce s rýží a pak dušená mrkev s vepřovým masem a brambor. No a když jsem mu řekla, když přišel z práce, jestli by mě mohl oškrábat brambory, tak mě na to řekl, proč sem si je neoškrábala, že jsem měla čas. :zed: Bohužel je to hroznej sobec. Přivezla jsem moc pěkné křeslo, no a on ho nechtěl, přitom tu je staré retro křeslo. Které se už několikrát opravovalo. :cert: Né, včera na mě ječel kvůli křeslu co to tu dělá, že jsem ho musela vzít a odnést do auta.
Takže vám závidím že máte pohodové chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.19 13:32

@sim.04 omyl draha i ja mam doma sobce :zed: :lol: Drzim s tebou! Proto jsem uz rezignovala a snazim se ukazat, ze jsem taky jen clovek a to, ze nechodim do prace neznamena, ze starani se o 3,5 letyho kluka a celou domacnost v mem rizikovem stavu taky proste neni prd.l a tak at na me nezkousi to, ze on je tady ten unavenej, kterej chodi do prace. Zkus to taky, ulevi se ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.2.19 13:44

Holky, vsichni chlapi jsou sobci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.2.19 16:08

@Markéta N.V. Tak aspoň nejsem sama. :hug: Jo, to bych mu musela říkat každý den, že mě není dobře. To by ale prokoukl. Řekl by jezdíš autem, tak ti blbě není. Já pokud nelezu po zemi nebo neřeknu že mě je blbě, tak je mu to jedno a makej. Dneska zatím nebyla žádná držková. :dance: Ale lepší být tady připraven na spršku, člověk nikdy neví co si najde.
A věřím v rizikáči to fakt není prdča. :hug: Mě taky chlap říká, když přijde z práce že je unavený a klidně jde spát.
No a pár vyjímek je co sobci nejsou, ale bohužel my to doma holt nemáme. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.19 16:24

@sim.04 nemas dvojce toho meho? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.2.19 16:49

@Markéta N.V. Možný to je, sice bráchu nemá, ale člověk nikdy neví. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.2.19 12:26

Nekdy jsou na zabiti vsichni chlapy :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
23.2.19 12:52

@sliiimkaa amen :lol: ale co bychom bez nich delaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 15:53

@puntikova no ja si to umim uplne zive predstavit :lol: to by byl zivot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
23.2.19 16:12

@Markéta N.V. Tak ja teda nevim, byla by nuda :lol:

Dneska mam psycho den, malymu se nechce moc hemzit, tak se furt bojim jestli je vse ok a vecer jdem na ples :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 17:36

@puntikova ja byla minulou sobotu na plese.. Jako to byla nuda, jak nikdy. Vsichni nality, tancovali a ja tam sedela prilepena, jak vosa na bonbonu :zed: Nikdo si me ani nevsiml a to ani muj drahy sobec, kterej prece nebude sedet celou dobu na zadku kvuli me. Takze ti preju, aby ses bavila o dost vic nez ja :hug: a s tema pohybama neplas.. Proste se mu chce dneska vic spat, no :) Co ja bych za to nekdy dala.. Ja teda space vubec nemam az me to uz nekdy rozciluje :lol: i kdyz samozrejme je to lepsi, ze o nem/ni vim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
23.2.19 18:29

@Markéta N.V. No jdeme na ples kvuli me - mam to pracovne, ukazat se tam a rozdat par vizitek, takze myslim, ze muj drahy tam nikde litat nebude, ale kdo vi :lol:
Ja spoleham ze maleho to rozpohybuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky