Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
27.2.19 20:03

@Gaforia tijo to je hezka fotecka. Zrovna dneska jsem se objednavala na 3D ultrazvuk jdeme 8.4. Sem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 14:25

Moje doktorka ho taky nechce delat driv nez ve 24tt 8o No ale holky, vcera jsem byla na hematologii, kde bylo vsechno v poradku a injekce mi zatim nehrozi.. A pak jsem jela na gyndu, kde me doktorka strasne nastvala. Chovala se, jako jeste nikdy :cert:
Chtela jsem ji rict o tom, ze me boli podbrisek a leva ledvina.. Ani me nenechala domluvit, abych ji o te bolesti rekla vic.. Udelala mi vysetreni tak rychly, ze ani ona s toho nemohla nic poznat a rekla mi, ze si mysli, ze mam zanet mocovych cest, tak mi da antb. Ale to, ze zadny priznaky k zanetu nemam taky neresila a navic mi rekla, ze je tam zase hematom a ze je nalepenej na placente, takze ho bude hlidat s tim, ze me objednala zase az za mesic? 8o A pak dodala, ze nevi, jestli z nej zase nebudu krvacet! Tak na 2.screeningu mi doktor rekl, ze je vsechno v poradku a druhy den ona tohle. Pritom mi rekli pri druhem krvaceni, ze to bude trvat do 20tt a pak uz je vse v normalu.. Jsem 22tt a zase je neco blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.2.19 18:50

@puntikova @sliiimkaa @Markéta N.V.
Holky, js jdu na 3D taky az asi za 4tydny. Tohle je fotka ze screeningu 🤔 a to jsem byla presne ve 21tt

@Markéta N.V.
Tak co to je jako s tou doktorkou? 8o a jak Te chce hlidat az za mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 20:16

@Gaforia no taky tomu nerozumim. Dobry je, ze mam ty pohyby, ktery me vzdy uklidni, ale i tak :nevim: Jako fakt me nastvala.. Pritom k ni chodim uz tolik let a vzdycky jsem s ni byla tolik spokojena.. Jestli mela sve dny nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
28.2.19 20:56

@Markéta N.V. Kašli na ni, bude vše v pořádku, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.3.19 09:37

@Markéta N.V. Kontrola za mesic?? A jeste te laduje atb a mozna uplne zbytecne.. Nekdy ty doktory nechapu. Ale verim ze to bude dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.19 13:07

@sliiimkaa noo presne tak. I ja doufam, ze to bude v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.19 13:17

@Gaforia @puntikova @sliiimkaa @sim.04 Tak holly pridavam novou fotku.. Dneska mi prisel balik o kterem jsem nemela ani tuseni. Moje bajecna a nejlepsi kamaradka, kterou mam 200km daleko mi poslala po synovi uzasny hnizdecko a kolotoc nad postylku :srdce: Je to sice v modre barve a mi pohlavi vedet nechceme, ale neresim to. Moc se mi to libi a jsem s toho nadsena :dance: Jeste chybi mantinel a zavinovacka :)
A navic podle me cekame kluka.. Proste intuice :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.3.19 13:26

@Markéta N.V. Jeee, to je krasny :srdce: a co, holcicka by to v modrym hnizdecku taky zvladla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.3.19 13:29

@Markéta N.V. Jeee to je krasne.. Taky budu mit po neterince i s mantinelama. A zavinovacku obstarala babi. Tak sem zvedava zdali te untuice nezklame :kytka:. A co holky jak jste na tom s chystanim vybavicky ja zatim nakupuji tak pozvolna.!!?Na postylku a matraci pojedem do ikei. Vse co koupim tak vyperu a zehlim at toho pak neni moc. Bude hur a hur s tim pupikem neco delat :mrgreen: uz takhle kolikrat me bolej zada. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.19 13:40

@Gaforia ja si myslim, ze lepsi holka v modrem nez kluk v ruzovem :lol: :lol: @sliiimkaa ja mam vsechno po synovi a co jsem nemela mi dnes poslala ta kamaradka :lol: :lol: Postylku mame hotovou, ptz synator to hrozne chtel.. Kazdy den se pta, jestli uz to miminko bude, ze uz ho chce hrozne nosit :lol: Tak snad ho to neprejde az zjisti, ze to mini miminko bude jen spat, brecet, jist a kakat :lol: Kocarek mam z druhe ruky od kamaradky. Jedu si pro nej pristi tyden a pak uz jen dokoupit plenky, kosmetiku a lehatko do vany :D Po tech vecnych problemech se desim predcasnyho porodu. Prvniho jsem sice prenasela, ale od zacatku bylo tehu ukazkove.. Ted je to pravy opak a tak mam pochopitelne obavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
1.3.19 16:04

@Markéta N.V. To je krasne :srdce: :srdce: :srdce:

Holky my mame po screeningu a vse v poradku :dance: malej uz vazi pres 320g. Jedine tak ze ma mensi hlavicku, ze neodpovida presne terminu ale rikal, ze to nemam resit, ze muze byt po me, ze ja mam taky uzkou hlavu :oops: tak snad bude vse v poradku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.19 17:19

@puntikova to je krasna zprava :hug:
Jelikoz mame stejne vyfocene miminko, tak mi prijde, ze na te fotce mate to nase :lol: :lol: :lol: :lol:
Jak to, ze ty i @Gaforia znate vahu miminka? 8o Ja chci taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.3.19 17:25

@puntikova takze to jsi fakt Ty na te Tve profilove fotce, kdyz mas malou hlavu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jinak super zpravy :dance: :srdce: ja jsem za vsechny tak rada, holky, ze miminka jsou v poradku :srdce:
A takovou fotku mame taky, asi davaji vsem stejne :lol:
@Markéta N.V. Vsak to mas na tom papiru s vysledkama ze screeningu tu vahu napsanou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.3.19 17:27

@sliiimkaa ja mam zatim jen par oblecku, jinak vubec nic :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie