Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markéta N.V. Tak to je super, že je zdravé. Já pojedu 4.3. do Genetického centra na ultrazvuk a tam mě to nahrají na dvd. Jinak dnes mě přišli výsledky komplet na AMC a já, chlap i malinkej jsme bez genetických vada a nehrozí žádné VVV (vrozené vývojové vady).
![]()
@sim.04 jupiiiiii
Gratulka
Mam radost, ze vsechny prospivame ![]()
@Markéta N.V. I já mám radost.
Jen si říkám, že mám nějakého lenocha. Moc ho necítím. Spíš sem dost zapřažená s dvouletým, že to pak ani nepostřehnu. No počkám si až trochu povyroste. To už bude kopat dost dobře.
@sim.04 @Markéta N.V. Holky, tak to je parada, jsem rada za Vas
![]()
Krasnou fotku mate, Marketko ![]()
@Markéta N.V. A jinak mám placentu zas na přední straně. Takže s pohyby to bude až déle. I s tím 2 letým, jsem měla placentu na přední straně a pohyby byly taky blbě na začátku cítit. Já se hrozím toho aby mě zase nepřirostla placenta. ![]()
@Markéta N.V. No supeeeeeeer, kez bychom i my v patek dopadli takto dobre ![]()
@Markéta N.V. Právě že člověk nikdy neví. Ale když by, tak už vím co mě čeká.
Ahojda. No my mame vysledky z plodovky vse je v poradku jak ma byt a je to na 100% kluk. Takze mame radost. Akorat dnes byl na screeningu vcelku dost aktivni.Takze to byl vcelku boj ale nemuzeme mit neco bez komplikaci. Nemohla tam pani doktorka najit krizeni velkych cev takze musim do fakultky kde maji lepsi UTZ aby to tam nasly. Jinak vse bylo v pořádku. Takze další nerviky ale verim ze to tam bude a vse bude v poradku hold to nemůžu jednoduche.
Jinak holky vam gratuluji k dobrym vysledkum.. Člověk si nic vic nepreje aby ty nasi prdolkove byli zdravy
Je to hrozny jak to leti ja jsem v 20tt a uz jsem v pulce
hrozne rychle to utika.. ![]()
Holky, jsem rada, ze jsou vsechna miminka a vsechny vysledky v poradku ![]()
I ja se hlasim z druheho screeningu, vse ok, 2 rucicky, 2 nozicky, 20 prstu
a 365g zive vahy
![]()
Jsem stastna hrozne
![]()
@sliiimkaa juhuuu dalsi kluk
vse bude v poradku neboj ![]()
@Gaforia ňuňaaaaa
ty jsi 21tt? Ja si na 3D pockam ten muj dr. ho nechce delat pred 24tt