Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia ja jo?
Tezko rict holky uz mi totiz mozek neslouzi
ale mozny to je
14 dni utece, jak nic
podivej se na nadpis tehle diskuse.. Cerstve tehule 4tt a v kolikatym tydnu uz jsme
utika to vsechno moc rychle
@Markéta N.V. píše:
@Gaforia ja jo?Tezko rict holky uz mi totiz mozek neslouzi
ale mozny to je
![]()
14 dni utece, jak nic
podivej se na nadpis tehle diskuse.. Cerstve tehule 4tt a v kolikatym tydnu uz jsme
utika to vsechno moc rychle
Vsak jsem to zakladala ja
me vzdycky pobavi, kdyz vidim novy prispevek v teto diskuzi a kde uz vlastne diky bohu jsme ![]()
Holky u me taky dnes kontrola v pohode
uz ma bobek malinko pres 200g ![]()
@puntikova píše:
Holky u me taky dnes kontrola v pohodeuz ma bobek malinko pres 200g
Juchuuuu
jak vis, kolik vazi? Ja to chci taky vedet
a pohlavi?
@Gaforia chlapak
no dneska uz se vlastne nevlezl na utz cely, jsem tyden za tebou, tak meril stari podle hlavicky, briska a nohy - stehenni kosti tusim a pak mi rekl gramy, centrimetr nevim ![]()
Holky, jsem si objednala dnes angel sound.. ja na to nemam nervy, na to cekani mezi kontrolama ![]()
@Gaforia
chaaaapu, ale za chvilku uz ucitis pohyby
ted jsem lehla do postele a nekdo se tam prevaluje ![]()
@puntikova tak to tady nebude sama zenska
hlavne, ze je v poradku ten vas chlapak
@Gaforia chapu te, ale podle me sis ho mela koupit driv.. Ptz ho pouzijes podle me tak max 3× a prijdou pohyby
ale chapu tvoje obavy a nervy ![]()
@puntikova @Markéta N.V. To mne je jedno, to se uzije i priste
Ja taky obcas citim, jak si tam plave, ale chci to i slyset ![]()
Holky a jak jste na tom s vahou?
u mne, jak do ted jsem nepribirala nic, tak ted je kazdy den na vaze o trochu vic
doufam, ze to tak nebude az do porodu ![]()
@Gaforia to je vlastne pravda, ze se to vyuzije jeste nekdy..
Ja pribrala od zacatku 3kg a prijde mi, ze brisko mam porad stejny, ze vubec neroste
jinak doma na vaze se nevazim vubec. Koukam na vahu pri kazde poradne, kde mi pravidelne vahu zapisuji do prukazky. Treba naposledy mi nase vaha ukazovala o 2kg vic nez ta u doktorky
tak jsem mela radost, kolik jsem pribrala za tak kratkou dobu po tech vsech problemech a kapackach a ona ta vaha pekne kecala
![]()
@Markéta N.V. Tak ja mam ted taky 3kg nahore a bricho taky porad stejny ![]()
Jinak me v poradne nevazi, hlasim vahu z domu. Koukni, jak to je vsude jinak ![]()
@Gaforia taky se vazim doma, mam doma kvalitni vahu, tak mam jistotu, ze sleduji ‘jeden’ dobry zdroj. Bricho mam obri, ale nahore jen kilo na konci 18tt. Doktor mi rikal, ze je jedno kolik naberu ja, ze dulezity je kolim pribere prcek. Tak zatim je to fajn, ale nervilo me ze je toho malinko ![]()