Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ja dnes po kontrole
prikladam foto nasi princezny ![]()
Jee to je krasna fotecka.Hlavne ze je vse v poradku. Ja jdu zitra na 2.sreening take se tesim na fotecku a doufejme ze konecne vysledky z plodove vody ![]()
@sliiimkaa píše:
Jee to je krasna fotecka.Hlavne ze je vse v poradku. Ja jdu zitra na 2.sreening take se tesim na fotecku a doufejme ze konecne vysledky z plodove vody
Ja jdu ve stredu na 2. screening, tak si dame pak vedet. Zitra na Tebe a na Vas budu myslet, tak pak hned pis. At to hlavne je tak, jak potrebujes
![]()
Jinak dekuji
![]()
@Gaforia
pěkná fotečka princezny.
@sliiimkaa já si dneska zavolala. Už to byly 3 tydny pryč od AMC. Výsledky jsou v pořádku a na 100% je to klučík. ![]()
@Gaforia krasna ![]()
@sim.04 super zpravy!!
Ja jdu na screening ‘az’ v patek a jsem z toho nejaka nervozni
pohyby citim uz celkem pravidelne, az zas mam nervy, jestli to neni moc
furt stres ![]()
@sim.04 dekuji a gratuluju k chlapeckovi. Hlavne, ze vysledky jsou ok
@puntikova dik, Puntiku
![]()
Hele, ja si taky vzdycky vecer rikam, jestli to.neni az moc
kdyz lezim na poloboku a polobrise, tak to se ji nelibi a dostavam rany
jinak se tam.hemzi, ze mam dojem, ze tam.plave dokola ![]()
@Gaforia no v sobotu pres den pospaval no ja byla fakt na infarkt. Ja moc kopance nedostavam zatim, spis je to porad takove polehtavání
musi asi ještě kousek vyrust aby bylo kopancu vic…
@Gaforia juu fotka super a jsem rada, ze je vse ok
ja jdu na 2. screening zitra a ve stredu na hematologii a do poradny.. Tak snad i u nas bude vse v poradku
U me jsou kopance 24h denne.. Vubec to dite nespi a ze uz to jsou velky rany, zacinam 22tt a kdyz uz je mam od 16tt,tak je to obrovsky rozdil. Doufam, ze bude takhke nespavy i mimo delohu a me hrabne ![]()
@Markéta N.V. No ja zacala neco citit ‘az’ 17/18tt ted koncim 20tt tak jswm zvedava alw je toho porad vic ![]()
@puntikova no proto mam ten angel sound a kdyztak kontrola, ale ted uz to taky neni treba
ted tam zase ma rovna rozcvicku nebo co
ono to bude porad silit ![]()
@Markéta N.V. Tak na Tebe zitra taky myslim, Marketko ![]()
Jooo no, to jsem zvedava, co se nam to vyklube za hadatka
![]()
@Markéta N.V. Hlavne se ozvi jak jste dopadli ![]()
@Gaforia kamaraaaadko angel sounds me vcera vypekl jak blazen-teda spis malej. Poslouchali jsme a pak se z niceho nic stocil az nekam k pateri, tak ja vystresovana na maximum protoze sem ho poradne pak nemohla chytnout a za chvilku uz sem citila jak se zas vrtosi, ale strach mi nahnal ![]()
Tak kocky, dopadli jsme skvele
Pohlavi stale nechceme vedet, ale vyvinuty pry je
Ma vsechny organy a funguji, jak maji.. Srdicko ma vsechny komory a bije, jak ma..
Ma vsechny kosti i prsty..
![]()
Mam velkou radost! Chtela jsem 3D,ale to se pry dela az nejdriv od 24tt. Ukazoval mi pan doktor, jak by to 3D vypadalo a melo jeste slity nos s ocima.. Nebylo to hezky, tak mame vytistenou klasiku. Uz tam neni cele, ptz je velke a je i lehce mázlé, ptz zase nacvicovalo na spartakiadu
Jsem hrozne zvedava, jak bude vypadat. Doufam, ze bude aspon trochu po me at je to holka ci kluk, ptz syn je cely tata
![]()