Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
25.2.19 11:14

Ahoj holky, ja dnes po kontrole :srdce: prikladam foto nasi princezny :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.2.19 11:34

Jee to je krasna fotecka.Hlavne ze je vse v poradku. Ja jdu zitra na 2.sreening take se tesim na fotecku a doufejme ze konecne vysledky z plodove vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.2.19 12:01
@sliiimkaa píše:
Jee to je krasna fotecka.Hlavne ze je vse v poradku. Ja jdu zitra na 2.sreening take se tesim na fotecku a doufejme ze konecne vysledky z plodove vody :lol:

Ja jdu ve stredu na 2. screening, tak si dame pak vedet. Zitra na Tebe a na Vas budu myslet, tak pak hned pis. At to hlavne je tak, jak potrebujes :hug: :srdce:
Jinak dekuji :D :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
25.2.19 12:10

@Gaforia :srdce: pěkná fotečka princezny.
@sliiimkaa já si dneska zavolala. Už to byly 3 tydny pryč od AMC. Výsledky jsou v pořádku a na 100% je to klučík. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
25.2.19 12:12

@Gaforia krasna :srdce:

@sim.04 super zpravy!!

Ja jdu na screening ‘az’ v patek a jsem z toho nejaka nervozni :roll: pohyby citim uz celkem pravidelne, az zas mam nervy, jestli to neni moc :mrgreen: furt stres :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.2.19 12:33

@sim.04 dekuji a gratuluju k chlapeckovi. Hlavne, ze vysledky jsou ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.2.19 12:35

@puntikova dik, Puntiku :hug: :srdce:
Hele, ja si taky vzdycky vecer rikam, jestli to.neni az moc :lol: :lol: kdyz lezim na poloboku a polobrise, tak to se ji nelibi a dostavam rany :lol: jinak se tam.hemzi, ze mam dojem, ze tam.plave dokola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
25.2.19 13:43

@Gaforia no v sobotu pres den pospaval no ja byla fakt na infarkt. Ja moc kopance nedostavam zatim, spis je to porad takove polehtavání :oops: musi asi ještě kousek vyrust aby bylo kopancu vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 14:16

@Gaforia juu fotka super a jsem rada, ze je vse ok :hug: ja jdu na 2. screening zitra a ve stredu na hematologii a do poradny.. Tak snad i u nas bude vse v poradku :) U me jsou kopance 24h denne.. Vubec to dite nespi a ze uz to jsou velky rany, zacinam 22tt a kdyz uz je mam od 16tt,tak je to obrovsky rozdil. Doufam, ze bude takhke nespavy i mimo delohu a me hrabne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
25.2.19 18:35

@Markéta N.V. No ja zacala neco citit ‘az’ 17/18tt ted koncim 20tt tak jswm zvedava alw je toho porad vic :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.2.19 19:40

@puntikova no proto mam ten angel sound a kdyztak kontrola, ale ted uz to taky neni treba :lol: ted tam zase ma rovna rozcvicku nebo co :dance: :lol: ono to bude porad silit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
25.2.19 19:41

@Markéta N.V. Tak na Tebe zitra taky myslim, Marketko :srdce:
Jooo no, to jsem zvedava, co se nam to vyklube za hadatka :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
25.2.19 20:05

@Markéta N.V. Hlavne se ozvi jak jste dopadli 8o

@Gaforia kamaraaaadko angel sounds me vcera vypekl jak blazen-teda spis malej. Poslouchali jsme a pak se z niceho nic stocil az nekam k pateri, tak ja vystresovana na maximum protoze sem ho poradne pak nemohla chytnout a za chvilku uz sem citila jak se zas vrtosi, ale strach mi nahnal 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 15:58

Tak kocky, dopadli jsme skvele :dance: Pohlavi stale nechceme vedet, ale vyvinuty pry je :lol: Ma vsechny organy a funguji, jak maji.. Srdicko ma vsechny komory a bije, jak ma..
Ma vsechny kosti i prsty.. :lol: :lol:
Mam velkou radost! Chtela jsem 3D,ale to se pry dela az nejdriv od 24tt. Ukazoval mi pan doktor, jak by to 3D vypadalo a melo jeste slity nos s ocima.. Nebylo to hezky, tak mame vytistenou klasiku. Uz tam neni cele, ptz je velke a je i lehce mázlé, ptz zase nacvicovalo na spartakiadu :lol: Jsem hrozne zvedava, jak bude vypadat. Doufam, ze bude aspon trochu po me at je to holka ci kluk, ptz syn je cely tata :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 15:59

@sliiimkaa jak jste dopadli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat