Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia nekecej, fakt jo?
Tak to se jdu hned podivat
a vy cekate kluka nebo holku? At to nemusim zpetne vyhledavat
Prijde mi totiz, ze je jiny nez to nase a puntika
jakoze nee nijak spatne, ale jako jemnejsi pohlavi ![]()
@Markéta N.V. My budeme mit holcicku
![]()
Joukej, tady to mame napsany my.. 365g
A jeste se mi ta fotka otocila
![]()
Jo a jeste jsem chtela, ze na ty fotce je to znat, ze je to jine pohlavi.. A my mame stejnou fotku, jako @puntikova, takze to vypada, ze intuice nezklame ![]()
Ted jsem teda zvedava jeste vic
![]()
@Markéta N.V. No tak to mi rekni, ze bys to tam nemela
hmmm…
Jo myslis, ze je poznat uz takhle, ze mame neznou divku, jo?
Tak schvalne.. to me zajima teda tez jeste vic, co se Vam narodi ![]()
@Gaforia no fakt mi to tak prislo, proto jsem se ptala
asi to normalne k rozeznani neni, ze jo, ale tohle mi fakt prislo jiny a to i manzelovi a to uz je co rict
![]()
@Markéta N.V. No uz se neda zmerit tak je tam vahov odhad ![]()
@Gaforia ja ze screeningu nedostala nic. Zapisou jen do prukazky ![]()
@Markéta N.V. No tak to je vtipny, ze i manzel tak usuzuje ![]()
@puntikova tak to mi rekni, ze kazdy to taky dela jinak
ja mam z obou screeningu vytiskly 2 A4, do prukazky mi pisou jen v poradne ![]()
@Markéta N.V. Hnízdečko je tyrkysové že jo a miminku to bude jedno. Hlavní je že se ti to líbí.
Jinak já v pondělí jedu na velký UZ do Genet centra do Českých Budějovic. Tak jsem zvědavá jak už narostl. Horší je že ho moc necítím, že by se hýbal.
Buď jsem tak zaměstnaná, že to nepostřehnu přes to svoje sádlo a nebo je něco špatně. ![]()
@sim.04 ale prosim te, treba ty pohyby jeste nejsou tak silny
Urcite bude vsechno v poradlu ![]()
@sim.04 ja jsem 20+4 dle utz a porad je to u nas jeste prijemne simrani, sem tam kopanecek ale porad miloučké. Zatím mi taky bricho nelita ze strany na stranu a to malej je aktivni a nemyslim, ze jsem nejak silna a presto je tak dobre ulozeny, ze si udela mistecko ![]()
@sim.04 @sliiimkaa @puntikova @Gaforia ahoj holky, prosim vas mam doma po synovi rychlozavinovacku, ale je totalne na prd. Byl to uplakanek a jediny co mu delalo dobre bylo to, ze jsem ho svazala do velke hadrove pleny. V te zavinovacce jednou kopnul a byl rozdelany. Radsi pocitam s tim, ze druhe bude taky ubreceny, jako byl on a tak bych si chtela koupit zavinovacku na zavazovani. Delaji se s jednou masli ci snurkou nebo se trema co ksem koukala.. Ta se trema by se mi libila at toho drobka tam muzu poradne uvazat a taky kvuli synovi, kterej se klepe na chovani miminka, tak at se mu drzi co nejlip. No potiz je ale v tom, ze snazim sehnat neco co asi neexistuje
Tak chci poprosit vas jestli neznate nebo nemate ve vasem okoli nekoho, kdo treba sije a vyrobil by mi ji
I kdyz na dalku
Prilozim i fotku, jak bych chtela, aby vypadala, s tim, ze chci, aby mi ladila s tim hnizdeckem, ktery jsem vam pridavala uz v tydnu ![]()
@Markéta N.V. Market, co takova? Ja ji budu kupovat ![]()
Modrou maji teda takovou
https://funbaby.cz/…n051012.html?…