Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.3.19 17:33

@Gaforia nekecej, fakt jo? :lol: :lol: Tak to se jdu hned podivat :lol: a vy cekate kluka nebo holku? At to nemusim zpetne vyhledavat :) Prijde mi totiz, ze je jiny nez to nase a puntika :think: jakoze nee nijak spatne, ale jako jemnejsi pohlavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.19 17:40

@Gaforia tak ja tam vahu nikde nemam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.3.19 17:47

@Markéta N.V. My budeme mit holcicku :andel: :srdce:
Joukej, tady to mame napsany my.. 365g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.19 18:04

@Gaforia tak ja to tam nemam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.19 18:05

A jeste se mi ta fotka otocila :zed: :D
Jo a jeste jsem chtela, ze na ty fotce je to znat, ze je to jine pohlavi.. A my mame stejnou fotku, jako @puntikova, takze to vypada, ze intuice nezklame :lol:
Ted jsem teda zvedava jeste vic :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.3.19 18:09

@Markéta N.V. No tak to mi rekni, ze bys to tam nemela :think: hmmm…
Jo myslis, ze je poznat uz takhle, ze mame neznou divku, jo? :lol: Tak schvalne.. to me zajima teda tez jeste vic, co se Vam narodi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.19 18:33

@Gaforia no fakt mi to tak prislo, proto jsem se ptala :D asi to normalne k rozeznani neni, ze jo, ale tohle mi fakt prislo jiny a to i manzelovi a to uz je co rict :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
1.3.19 18:41

@Markéta N.V. No uz se neda zmerit tak je tam vahov odhad 8o

@Gaforia ja ze screeningu nedostala nic. Zapisou jen do prukazky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.3.19 19:00

@Markéta N.V. No tak to je vtipny, ze i manzel tak usuzuje :lol:

@puntikova tak to mi rekni, ze kazdy to taky dela jinak :lol: ja mam z obou screeningu vytiskly 2 A4, do prukazky mi pisou jen v poradne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
1.3.19 19:53

@Markéta N.V. Hnízdečko je tyrkysové že jo a miminku to bude jedno. Hlavní je že se ti to líbí.
Jinak já v pondělí jedu na velký UZ do Genet centra do Českých Budějovic. Tak jsem zvědavá jak už narostl. Horší je že ho moc necítím, že by se hýbal. :nevim: Buď jsem tak zaměstnaná, že to nepostřehnu přes to svoje sádlo a nebo je něco špatně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.19 16:09

@sim.04 ale prosim te, treba ty pohyby jeste nejsou tak silny ;) Urcite bude vsechno v poradlu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
3.3.19 18:36

@sim.04 ja jsem 20+4 dle utz a porad je to u nas jeste prijemne simrani, sem tam kopanecek ale porad miloučké. Zatím mi taky bricho nelita ze strany na stranu a to malej je aktivni a nemyslim, ze jsem nejak silna a presto je tak dobre ulozeny, ze si udela mistecko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.19 15:29

@sim.04 @sliiimkaa @puntikova @Gaforia ahoj holky, prosim vas mam doma po synovi rychlozavinovacku, ale je totalne na prd. Byl to uplakanek a jediny co mu delalo dobre bylo to, ze jsem ho svazala do velke hadrove pleny. V te zavinovacce jednou kopnul a byl rozdelany. Radsi pocitam s tim, ze druhe bude taky ubreceny, jako byl on a tak bych si chtela koupit zavinovacku na zavazovani. Delaji se s jednou masli ci snurkou nebo se trema co ksem koukala.. Ta se trema by se mi libila at toho drobka tam muzu poradne uvazat a taky kvuli synovi, kterej se klepe na chovani miminka, tak at se mu drzi co nejlip. No potiz je ale v tom, ze snazim sehnat neco co asi neexistuje :lol: :lol: Tak chci poprosit vas jestli neznate nebo nemate ve vasem okoli nekoho, kdo treba sije a vyrobil by mi ji :D I kdyz na dalku :lol: Prilozim i fotku, jak bych chtela, aby vypadala, s tim, ze chci, aby mi ladila s tim hnizdeckem, ktery jsem vam pridavala uz v tydnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.3.19 19:10

@Markéta N.V. Market, co takova? Ja ji budu kupovat :D
Modrou maji teda takovou
 https://funbaby.cz/…n051012.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224