Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.2.19 19:04

@puntikova no super, dalsi brisko :) jelikoz jsme vsichni od sebe zhruba po tydnech, tak je to znat :) uvidime, jak budeme vypadat v
8-9.mesici :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
13.2.19 19:07

@Markéta N.V. To budeme oteklé koule co se nebudou moci obléct natož obout. Budiž nám útěchou že bude léto a chodit se bude v pantoflích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 19:08

@sim.04 @puntikova @Gaforia ja jsem dnes 19+1tt a 3kg nahore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.19 19:09

@sim.04 ja nastesti takovy problemy v prvnim tehu nemela, nemam a doufam, ze ted mit ani nebudu :D ale jestli budou 30citky uz od kvetna, tak to potes :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
13.2.19 19:26

@Markéta N.V. Já nevím proč jsem šla s váhou dolů a ani teď nenabírám. Mímo, ale má váhu dobrou. A jsem zvědavá jaké bude jaro a léto. Jsem si už připravila semínka paprik co zasadím a za chvíli budu pokračovat rajčaty a jiná semínka co chci vysít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 09:32

Ahoj devcata :mavam: Tak, jak se vam dari? Jste vsechny v poradku i vase miminka? :) My uz mame pripraveny prebalovaci pult a postylku.. Syn porad otravoval, ze uz to musime mit, tak pro jeho radost se nam na to uz prasi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
19.2.19 13:43

@Markéta N.V. No a kde mame foto? :lol:

U nas pohoda malej uz se hemzi prakticky nonstop, tak to je nejlepsi angel sounds :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 17:59

@puntikova me uz lita bricho ze strany na stranu :lol: :lol: Fotky muzu pridat, ale prebalovak je jeste v puvodni barve, ale bude v bile. Az prijde cas, tak musime prestavet cely pokoj, aby se tam vesli obe deti a budeme i malovat. Na to uz se tesim :dance: Jinak v postylce si hovi Stepanka panenka, kterou ma zatim, jako sourozence :lol: :lol: je desne nedockavej a kazdej den se pta, jestli uz ho bude mit, ze uz ho chce nosit :lol: Tak ma aspon zatim tu panenku, kterou ale taha naprosto furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
19.2.19 20:30

@Markéta N.V. Jezuss to je zlate :srdce: u nas je zatim takova nedockavost u mazliku :lol: doma mame jezecka, tak ta si kazdy vecer vyzaduje poslech mimca a dneska od mamky pejsek poslouchal a pak zacla bricho olizovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.2.19 11:06

Cau holky, u nas pohodicka, dneska se mimco mele od rana. Nevim, co tam nacvicuje :dance: ale je to super pocit :lol: Jinak doma jsem se dozvedela, ze jsem blazen, kdyz chci resit veci dopredu, co se tyka kecarku, prebalovaku, pokojicku.. :lol: holt cekam prvni miminko, manzel 3., tak se v tomhle moc neshodujeme :lol:
A taky se zacinam dost ztracet v tom, co vsechno potrebuju :zed: nevim, do ceho budu to mimi oblikat, jak hodne, jak bude spat, v cem a pod cim? V zavinovacce? V hnizdecku? Pod perinou nebo pod dekou? Kdo mi tohle rekne? :nevim: 8o :lol: :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.19 12:35

Zalezi co tvoje miminko bude snaset. Muj syn nemel rad nic. Ja mu nacpala zavinovacku a na to perinu, aby jako mel teplo :lol: a on to nesnesl, tak jsem mu dala pytel a ten nesnasel taky :lol: dodnes spi odkopanej. Je horkokrevnej po manzelovi a ja ho balila, jako balim sebe.. Spaci teply teplaky a chlupaty ponozky :lol: :lol: Nedoslo mi, ze nemusi byt po me :lol: Ale na druhe bych chtela to hnizdecko, slysela jsem na nej samou chvalu. Tak uvidime :) Jelikoz mas termin na leto, jakoy vsichni tady :lol: tak toho nebudes potrebovat moc, hlavne ze vseho rychle vyroste, ale jelikoz hodne miminka zvraci, tak je toho potreba vic, ale nee zase moc, no :D tak primerene, ale vzdycky si muzes cokoliv dokoupit, takze bych to nejak moc nehrotila :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.2.19 20:28

Ahojda holky. My se mame s Jirou nebo Strpankou dobre :mrgreen:. Uz citim pohyby jak psala @Markéta N.V. neco sladkeho a uz se tam mele akorat partner to jeste neciti kdyz mi da ruku na brisko. Uz je na to nateseny. Ale mam v brisku space moc casto se tam nemele. Jinak tento tyden jsem měla kontrolu jsem v 19tt a mam dve kila nahore. Jinak sem doufala ze uz budou vysledky z plodove vody a nic tak uz snad pristi tyden az pujdu na 2 screening uz chci vedet ze vse v poradku a co to bude. Ale verim ze je to ok to uz by volaly kdyby se neco delo. Jinak jak tady pisete ze se ztracite v tom co koupit tak nejste sami. Mame termin v lete a rikam si ze to malinkaty a aby to neprochladlo. A v kocarech tyvado to vůbec nevim. A co vy holky uz neco nakupujete?? U nas blbne babicka a nakupuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.2.19 20:34

Holky byli jste nekdy na 3D ultrazvuku?? Ja videla video i fotky moc se mi to libi. Ale stoji to 1200kc. Ale nevim v jakem tydnu se na to chodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
21.2.19 07:36

Ahoj holky. Tak ja jsem nějaký 18 tt a už citim jak se hybe. Sice málo a nepravidelně, ale už se ozyvá.
Jinak konečné výsledky z AMC zatim nemám. :nevim:
A oblečky zatim neřešim, nevim na 100% co to je. Jinak mám věci na kluka i holku. I ten kočár. Pěknou reciklačku.
Jo a máte taky střídavé nálady? Můj chlap to nedává a pak se poštěkáme a já odejdu si poplakat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.19 08:51

@sliiimkaa vidis, tak jsem ti poradila spravne :) ted uz ty pohyby budou pravidelnejsi a silnejsi den ode dne a i partner to brzo uciti. 3D ultrazvuk nevim, jeste jsem se o to nezajimala. @sim.04 ja jsem ve 21tt a bricho mi lita ze strany na stranu :lol: Neni to velky spac, tak doufam, ze mu/ji to nezustane :lol: A co se tyce nalad, tak to mam dost podobne :roll: ale to jsou ty hormony nebo aspon to na ne svadim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí