Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@puntikova no super, dalsi brisko
jelikoz jsme vsichni od sebe zhruba po tydnech, tak je to znat
uvidime, jak budeme vypadat v
8-9.mesici
![]()
@Markéta N.V. To budeme oteklé koule co se nebudou moci obléct natož obout. Budiž nám útěchou že bude léto a chodit se bude v pantoflích.
@sim.04 @puntikova @Gaforia ja jsem dnes 19+1tt a 3kg nahore.
@sim.04 ja nastesti takovy problemy v prvnim tehu nemela, nemam a doufam, ze ted mit ani nebudu
ale jestli budou 30citky uz od kvetna, tak to potes
![]()
@Markéta N.V. Já nevím proč jsem šla s váhou dolů a ani teď nenabírám. Mímo, ale má váhu dobrou. A jsem zvědavá jaké bude jaro a léto. Jsem si už připravila semínka paprik co zasadím a za chvíli budu pokračovat rajčaty a jiná semínka co chci vysít.
Ahoj devcata
Tak, jak se vam dari? Jste vsechny v poradku i vase miminka?
My uz mame pripraveny prebalovaci pult a postylku.. Syn porad otravoval, ze uz to musime mit, tak pro jeho radost se nam na to uz prasi ![]()
@Markéta N.V. No a kde mame foto? ![]()
U nas pohoda malej uz se hemzi prakticky nonstop, tak to je nejlepsi angel sounds
![]()
@puntikova me uz lita bricho ze strany na stranu
Fotky muzu pridat, ale prebalovak je jeste v puvodni barve, ale bude v bile. Az prijde cas, tak musime prestavet cely pokoj, aby se tam vesli obe deti a budeme i malovat. Na to uz se tesim
Jinak v postylce si hovi Stepanka panenka, kterou ma zatim, jako sourozence
je desne nedockavej a kazdej den se pta, jestli uz ho bude mit, ze uz ho chce nosit
Tak ma aspon zatim tu panenku, kterou ale taha naprosto furt ![]()
@Markéta N.V. Jezuss to je zlate
u nas je zatim takova nedockavost u mazliku
doma mame jezecka, tak ta si kazdy vecer vyzaduje poslech mimca a dneska od mamky pejsek poslouchal a pak zacla bricho olizovat ![]()
Cau holky, u nas pohodicka, dneska se mimco mele od rana. Nevim, co tam nacvicuje
ale je to super pocit
Jinak doma jsem se dozvedela, ze jsem blazen, kdyz chci resit veci dopredu, co se tyka kecarku, prebalovaku, pokojicku..
holt cekam prvni miminko, manzel 3., tak se v tomhle moc neshodujeme ![]()
A taky se zacinam dost ztracet v tom, co vsechno potrebuju
nevim, do ceho budu to mimi oblikat, jak hodne, jak bude spat, v cem a pod cim? V zavinovacce? V hnizdecku? Pod perinou nebo pod dekou? Kdo mi tohle rekne?
![]()
Zalezi co tvoje miminko bude snaset. Muj syn nemel rad nic. Ja mu nacpala zavinovacku a na to perinu, aby jako mel teplo
a on to nesnesl, tak jsem mu dala pytel a ten nesnasel taky
dodnes spi odkopanej. Je horkokrevnej po manzelovi a ja ho balila, jako balim sebe.. Spaci teply teplaky a chlupaty ponozky
Nedoslo mi, ze nemusi byt po me
Ale na druhe bych chtela to hnizdecko, slysela jsem na nej samou chvalu. Tak uvidime
Jelikoz mas termin na leto, jakoy vsichni tady
tak toho nebudes potrebovat moc, hlavne ze vseho rychle vyroste, ale jelikoz hodne miminka zvraci, tak je toho potreba vic, ale nee zase moc, no
tak primerene, ale vzdycky si muzes cokoliv dokoupit, takze bych to nejak moc nehrotila
![]()
Ahojda holky. My se mame s Jirou nebo Strpankou dobre
. Uz citim pohyby jak psala @Markéta N.V. neco sladkeho a uz se tam mele akorat partner to jeste neciti kdyz mi da ruku na brisko. Uz je na to nateseny. Ale mam v brisku space moc casto se tam nemele. Jinak tento tyden jsem měla kontrolu jsem v 19tt a mam dve kila nahore. Jinak sem doufala ze uz budou vysledky z plodove vody a nic tak uz snad pristi tyden az pujdu na 2 screening uz chci vedet ze vse v poradku a co to bude. Ale verim ze je to ok to uz by volaly kdyby se neco delo. Jinak jak tady pisete ze se ztracite v tom co koupit tak nejste sami. Mame termin v lete a rikam si ze to malinkaty a aby to neprochladlo. A v kocarech tyvado to vůbec nevim. A co vy holky uz neco nakupujete?? U nas blbne babicka a nakupuje
![]()
Holky byli jste nekdy na 3D ultrazvuku?? Ja videla video i fotky moc se mi to libi. Ale stoji to 1200kc. Ale nevim v jakem tydnu se na to chodi.
Ahoj holky. Tak ja jsem nějaký 18 tt a už citim jak se hybe. Sice málo a nepravidelně, ale už se ozyvá.
Jinak konečné výsledky z AMC zatim nemám. ![]()
A oblečky zatim neřešim, nevim na 100% co to je. Jinak mám věci na kluka i holku. I ten kočár. Pěknou reciklačku.
Jo a máte taky střídavé nálady? Můj chlap to nedává a pak se poštěkáme a já odejdu si poplakat. ![]()
@sliiimkaa vidis, tak jsem ti poradila spravne
ted uz ty pohyby budou pravidelnejsi a silnejsi den ode dne a i partner to brzo uciti. 3D ultrazvuk nevim, jeste jsem se o to nezajimala. @sim.04 ja jsem ve 21tt a bricho mi lita ze strany na stranu
Neni to velky spac, tak doufam, ze mu/ji to nezustane
A co se tyce nalad, tak to mam dost podobne
ale to jsou ty hormony nebo aspon to na ne svadim
![]()