Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
9.3.19 19:43

@Gaforia tak to ja jsem proti vam dvema dobra velryba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.3.19 20:16

@puntikova jaka velryba? :lol: ja bych taky chtela vypadat jako tehotna a ne jako prejedena :lol: koupila jsem si paradni laclace na vintedu a do toho mista na bricho nemam co dat :lol: tak doufam, ze mi driv vyroste brisko, nez prdel, abych se do nich jeste vesla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
9.3.19 22:06

@Gaforia dneska poprve prcek na me reagoval :dance: zaklepala sem na nej pres bricho a on se tam pak zahemzil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.3.19 22:37

@puntikova fakt? Tak supeeeer :dance: :srdce: :lol: je to bozi, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.3.19 23:08

Holky? A mate vymyslena jmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
9.3.19 23:27

@Gaforia ja jsem uplne pokakanaaaaaaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.3.19 07:38

@puntikova ja kdyz dlouho nic necitim, tak postoucham a tez dostavam odpovedi :lol: vcera jsem to uz chtela natacet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
10.3.19 09:10

@Gaforia on se tak nejak pravidelne ozyva, ze zatim nestoucham :lol: ale vcera provokoval :lol:

Pohyby se tusim maji pocitat az od 24tt a to by jich melo byt 10 za dve hodiny, ja mam pocit, ze kdyz je ve forme da 10 za minutu :lol: jsem v pulce 22 tydne. Mam pocit, ze ted se to zacina lamat, ze porad to bylo takove polehtáníčko tu a tam a vcera prvni uz docela bolestivy kopenec a mam pocit ze tam dela snad kotouly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.3.19 09:18

@puntikova tak u nas to je rano, ze me tim kolikrat i vzbudi :lol: pres den ani nic, jen obcas v aute, kdyz mam prejezdy mezi zakazniky a sedim jako v klidu a pak zase az doma, kdyz lezim na gauci a to taky nevim, co tam nacvicuje, protoze to je ruka-noha tam a sem a mne to pripada, ze tam beha dokola :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.3.19 20:09

Holky, jste krásný s briskama.. Já zatím žádnou nemám, máme konečně půlku za sebou :potlesk: jinak čekáme dle všeho kluka Matěje, tak ještě čekám jestli mi ho zítra potvrdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.3.19 21:23

@Zuzanka31 Matej je hezke jmeno :dance: :srdce: tak dej vedet, jestli mate potvrzeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
12.3.19 09:27

Ahojky děvčata. :mavam:
Tak se hlásím po delší době. bylo toho nějak hodně. A teď mě ještě nešel net kvůli tomu větru.
Takže zprávy mám, že velký UZ v Genet centru dopadl výborně. Jsme bez VVV a na 100% je to klučík.
K rychlo zavinovačce, tu mám na suchý zip, ale omotávám ji silnou stuhou. Takže je pěkně zakuklený mimčo.
A koukala jsem jaké máte pupíky. Taky mám, ale zatím úspěšně schovávám. Jedné sousedce u mojich rodičů, můj táta asi žvanil. Tak když se ptala, tak sem jí řekla, ne, nejsem. :mrgreen: To to na mě nebylo ještě tak vidět. Baví mě to tajit :lol: A sousedku co mám tady u mě na proti přes ulici, tak její dcera čeká dvojčátka a je měsíc za mnou. A ta si tuplem ještě nevšimla ničeho. 8)
Jináč už je cítit jak se občas hne mrňous a včera mě už dokonce kopnul.
No a jméno? To zatím nevím. :nevim: S chlapem jsme o tom mluvili, padlo jednou Pepa a už říká že to bude Josef. No mě to moc nejde k příjmení. Je ale ještě čas, tak můžu hledat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 16:05

Ahoj devcata, tak jak se vam dari? Porad vsichni vsechno v poradku? U nas ano az na to, ze me hrozne boli spodek, jako bych ho mela narazeny nebo tak neco.. Prirovnala bych to, jako kdyz sednete na kolo po x letech a pak vas to cele boli a to pri jakemkoliv pohybu. Koukala jsem na diskuse a dozvedela se, ze ty, ktery to meli stejne, tak to meli proto, ze dite bylo moc dole a zkracoval se cipek, takze museli do spitalu a lezet :roll: Takze doufam, ze tohle nebude muj pripad! Jinak jsem narazila na netu na pani, ktera sije a musim rict, ze moc krasne.. A za normalni penizky. Je i overena spokojenymi zakazniky :) Objednala jsem si u ni 5 veci, ale puvodne jsem potrebovala jen jednu :lol:
Komunikace pres email skvela, pani odepisuje temer hned, je ochotna a mila. Necham vam tady odkaz :)

https://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.3.19 17:00

@Markéta N.V. Ahoj, u nas v cajku :andel: :srdce: v pondeli kontrola, tak se zase tesim, ze malou uvidim a uz se domluvime na 3D, to bude co nevidet :potlesk: no a ceka me jeste cukrovka, tak to snad bude taky ok.
Hele, me teda jaruna neboli, ale tase me trapil ten hrudni kos silene, coz uz nastesti polevilo, takze ted (tuk, tuk, tuk) vse dobry, az na to, ze minobcas prijde, ze se mala prorazi brichem skrz, co tam predvadi :lol:
Market a kdy Ty jdes na kontrolu, aby Ti doktorka rekla? Vysetruje Te vzdycky vaginalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 17:41

@Gaforia to je taky zvlastni, ze te bolel hrudnik 8o a s tim si nekde byla nebo to preslo a tak si to ani z doktorem neresila? Me se taky prokopava ven.. Hlavne navecer a vecer uplne nejvic. Kope to tvoje mimco uz nekde vys? Me porad hodne dole, max u pupiku, ale to je hodne malo kdy. Ja jdu na kontrolu az 27.3. :? Vysetrila me vaginalne zatim jen jednou a to kvuli tomu, ze me bolela ta ledvina a pobrisek na leve strane a to bylo 27.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí