Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
19.3.19 17:48

@puntikova uz jsem Ti odepsala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.3.19 10:50

Ahoooj maminy, tak se hlásím.. Je toho nějak moc.. Jsme v pořádku, kluk potvrzen, tak budeme mít doma Matěje, pokud se to nezmění se jménem.. :lol: screening dopadl dobře.. Akorát je o něco menší.. Má kolem 20 cm a 350 g.. Teď už bude i něco větší od ty doby, snad.. :D pohyby cítím, akorát poslední dobou ani ne moc často. Ale nemám teď moc času ležet, po víkendu nastupuji se synem 2 roky na operaci, musí jít na nosní mandle celý a krční mu budou zmenšovat, tak starosti víc než dost. Jsem ráda, že u vás všech je vše v naprostém pořádku :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.3.19 11:51

Ahojda holky dnes jdu podepsat petici za rodicak. Vcera jsem byla na poradne divila jsem se ze me vysetrila i vaginálne ale take vse v poradku.. Malej pekne radi hlavně v noci :lol:. Ale musim na test cukrovky mam z toho strach nemam zily a vypiti toho sladkeho driaku :oops:. Prijde mi ze tehotenstvi je litani po doktorech a jak vystresovat maminku. Vim ze to delam pro prdolu ale stejnak. Jak jste holky davaly ten test na cukrovku?? Taky vam prijde ze to hrozne rychle leti!! Mam nejaky spliny aby sem ten porod a pak to všechno dala :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.3.19 12:07

@Zuzanka31 tak super, ze je Matejicek v poradku :hug: ty vahovy odhady jsou stejne jen odhady.. zmeri to malinko jinak a hned je mladsi nebo starsi :lol: a koukam, ze mas doma veselo.. obdivuju Vas, holky, co uz doma mate prcky a vse zvladate. Ja nevim, jak budu zvladat jedno :lol:
@sliiimkaa ja se na cukrovku chystam 2.4. a absolutne to neresim :lol: proste to vypiju a cau. Tak je to hnusny, no boze.. jakych hnusu jsem uz vypila :lol: a to samy s porodem. Neresim a tesim se. Mam to naplanovany, ze to bude rychly, bezbolestny a v pohode. :lol: Podle me je dost veci v hlave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.3.19 17:51

Angel sound

Holky, která z vás má prosím angel sound? Mně dneska došel, ale nemůžu to srdíčko prostě najít. Jsem 13+5 dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
21.3.19 18:19

@soli ahoj takhle brzo bude prcek jeste hodne dole, tak zacni nad linii o hlupeni/nad kalhotkami. Ma jeste hodne mista a kolikrat se soupne k pateri a pak je to detektivka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
21.3.19 18:23

@sliiimkaa ja jdu na cukrovku presne za tyden, tak pak dam echo jaky to bylo… ale jako to je prkotina porad :lol: spis budu mit hlad a malej mi prokope bricho :lol:

Jinak porodu ja se nebojim, nevim proc… proste vim, ze to bude ku*va bolet, nejaky orgasmicky fakt necekam, hlavne at ho oba zvladneme v poradku. V nasi porodnici v Havirove se to hnulo dobrym, lehce alter smerem, takze budd bonding a vsechny ukony v pritomnosti maminky/tatinka vcetne prvniho koupani a na co se neciti mamina to udelaj sestry.. takovy pristup se mi strasne libi!

Me spis ted stve ta karantena :zed: zitra volam na vysledky krve, tak jsem zvedava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.3.19 18:56
@soli píše:
Holky, která z vás má prosím angel sound? Mně dneska došel, ale nemůžu to srdíčko prostě najít. Jsem 13+5 dnes

A mas to necim namazany? Ja jsem davala na sondu i na bricho lubrikacni gel :D pak je ten prenos lepsi. Jinak to chce trpelivost a pomale pohyby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.3.19 19:07
@Gaforia píše:
A mas to necim namazany? Ja jsem davala na sondu i na bricho lubrikacni gel :D pak je ten prenos lepsi. Jinak to chce trpelivost a pomale pohyby ;)

Mám přímo sono gel z lékárny. No asi ještě týden počkám jestli to půjde. Právě že dělám pomalé pohyby, i nechám chvíli na místě jestli třeba něco chytnu, ale nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.3.19 20:07
@soli píše:
Mám přímo sono gel z lékárny. No asi ještě týden počkám jestli to půjde. Právě že dělám pomalé pohyby, i nechám chvíli na místě jestli třeba něco chytnu, ale nic.

Ja vubec nevim, od kdy to jde slyset. Ja jsem ho porizovala az dyl.. :think: ale tak zkousej, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
21.3.19 21:08

@Gaforia no ja chytna od 9tt, ale asi hodnw individualni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.19 01:28

@Gaforia @puntikova @sliiimkaa @sim.04 @Zuzanka31 ahojky, tak hlasim, ze dnesni kontrola ve 25+1tt probihala o trochu lip nez ty posledni 2 :lol:
Vahu mam + 9,8kg, ale ze 46kg zatim zadna hruza i kdyz mam obavu s poslednich 2.mesicu, kdy se pribira nejvic.. a miminko se ma dobre. V pondeli jdu na test cukrovky a uz ted mam hruzu, ptz u prvniho jsem to vyhodila :poblion: :lol: Snad to ted bude lepsi, ale jeste k tomu hnusu sladkymu nalacno? :roll: No uz at je to zamnou a vysledky jsou ok :) prikladam 3D na ktery se zrovna hezky usmiva, akorat lezelo zadeckem dolu v takovy poloze, ze ma pres oblicej pupecni snuru a vypada to, jako by mu/ji neco trcelo z oka :lol: Jak se dari vam? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.3.19 06:58

@Markéta N.V. Ahoj Marketko, no to je krasna fotka. Jak se pekne culi, miminko :D Taky jsem dnes 25+1 a ja mam 5kg nahore. Ale co tech Tvych 46? 8o kolik jako meris?! A jak jsi to mela u prvniho? Kolik jsi jeste pribrala za ty posledni 2 mesice, jak pises, ze se pribira nejvic? :think:
Jinak ja cukrovka v utery, pry tam budu az 3 hodiny, coz bude teda pecka bez jidla.. :zed: ty chuti se nebojim, spis toho, ze jim tam umru na hlad :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.19 08:14

@Gaforia no ja mam vzdycky pres leto 47kg a pres zimu max 52kg a merim 166cm.
Ale diky tomu, ze jsem do konce 15tt zvracela, nic nepozrela a nakonec skoncila na kapackach, tak jsem zhubla na 46 a z tehle vahy zacala nabirat. U prvniho jsem mela 54kg a do 12tt zvracela a ztracela na vaze. Celkem jsem s nim nabrala 10kg a to jsem jeste tyden prenasela. Mela jsem uplne pohodovy tehu.. Tohle je uplne jiny ve vsem a ja strasne zeru sladky.. V hooodne velke mire :zed: a nejde to zastavit. A co se tyce tech poslednich 2.mesicu, tak se rika, ze se pribira nejvic, tak proto mam strach, abych nakonec nemela +20 to by me asi svihlo :lol:
Tak to na tebe budu myslet v utery.. Ja uz to budi mit za sebou a doufam, ze uspesne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.3.19 08:28

@Markéta N.V. Děvče, nechci nic řikat, ale podle me cekas holcicku :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí