Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sliiimkaa joooo a malej pres den podle toho jak se stoci tak bud kope nebo simra, ale vecer to ne eldorado. Lita a kope o 106 a ja jsem nejstastnejsi, jen tak idealni cas kdy terorizovat mamku na 22:00-01:00 nonstop, tak usinani je kolikrat horsi o neco ![]()
Ale ma i dny kdy kope hodne, cely den si rikam, ze musi byt uplne vycerpany ![]()
@Gaforia jeste si ho pujdu projet, ale foxíka jsem si zamilovala ![]()
Ted jsem objednala mantinel do postylky a dve zavinovacky na zakazku, tam je vyroba 6-8 tydnu no a po vyplate budem delat prvni objednavku ve Fun Baby
(kolotoc, podlozku s hrazdickou, bavlnenou zabinovacku a swaddlery) a pak uz kazdy mesic jednu velkou vec - postylku, skrin do pokojicku, houpatko
je mozne ze se blizime ke konci 6 mesice? ![]()
@puntikova no myslela jsem si to
už jen podle toho plánu nakupování ![]()
@Michaela02993 no musime to nejak rozdelit a ja jsem navic velmi planovaci a organizacni typ ![]()
@puntikova to chápu, taky máme rozdělené co nakoupíme
jednu možná dvě zavinovačky, vaničku, lehátko do vaničky, matraci do postýlky, oblečení a nakonec kočárek
takže s tím nákupem nějak extra nespěcháme ![]()
@puntikova asi soudis taky podle nákupního seznamu vid??? No čekám druhe
prvnímu bude 6 let když miminku bude měsíc ![]()
@Michaela02993 je to takove lehce citelne z nasich seznamu
my jsme s brachou o 7 let, on je starsi a bylo to fajn!
@puntikova no mě po starším zůstala jen postýlka
zbytek budeme kupovat, ale třeba houpačku, vibrační lehátko, chuvicky, monitor dechu atd úplně vynecháme, zjistila jsem že je to tak trochu zbytečné
![]()
No on se starší těší že bude velký brácha a bude moct mladšího sourozence všechno učit ![]()
@Michaela02993 monitor dechu i s videochuvickou budu brat z druhe ruky od kamosky, v tom jsem fakt vytrepana prvorodicka ![]()
@puntikova to já jsem byla poprvé taky, ale když mi monitor dechu začal v noci řvát že je něco špatně, tak jsem ho vyhodila protože to vzbudilo i malého a byli jsme vyhukaní oba
navíc budu mít mimčo hned vedle sebe takže budu kontrolovat průběžně
už jsem v tomhle asi na jiné vlně než při prvním mimču ale samozřejmě vím že nějaký ten strach tam bude, ale už to nebudu tak „hrotit“ jako u prvního kdy jsem byla opatrná úplně na všechno
Ahoooj holky, tak dlouho jsem tu nebyla.. Minulý týden vy pátek jsem se vrátila se synem z nemocnice po operaci, a včera jsem zakrvacela ráno.. Jsem 24.tt, nevi se z čeho, ale malej je v pořádku, a čípek taky. Placená na zadní stěně nahoře. Každopádně mám klidový režim. Tak se držte.. A dávejte na sebe holky pozor.. Až to půjde zas napíšu, jen je to teď docela hektický. Vážíme už 660 g. Kolik vazite vy, holky, teda vaší prckove v bříšku v tom 24.tt?
mám strach, aby to nebyl obr ![]()
@Zuzanka31 tak na sebe davej pozor, Zuzi, a setri se 🙏🏼
Ja jsem byla vcera 26+0tt a mala ma 870g, takze obra asi nemas 😂 a mne davala tu vahu do grafu a je to uplne prumer 👍🏼
A pridavam foto Laurinky ❤️️❤️️❤️️