Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
15.3.19 19:02

@Markéta N.V. Vse bude v poradku nic jineho nepripoustej :hug:

U me pohoda, jen posledni dny mam silene zive sny, ze ani radsi nechci usnout a rano se budim uplne vyrizena 8o dneska akorat plasim, ze se malej hybe mene nez obvykle ale snad to bude ok :roll:

@Gaforia me vaginalne od 12 tt nevysetruji vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.3.19 19:03

@Markéta N.V. Ty ja myslim totiz, ze to mohlo byt tim, jak se to vsechno, co bylo v brise, sune nahoru. Jak kdyby se mi rozsiril hrudnik, pac i podprdu uz zapinam dal o jednu radu hacku :lol: no preslo to, ale v pondeli se zeptam..
Jinak navecer a vecer to sedi teda presne. Vcera se rozhodla radit ve 23hod :lol: a me kope tak nejak vsude.. dole, v urovni pupiku i nad nekdy, ale to malo.. a hele.. kde mas placentu? Kamosky dve, co ji maji dole si taky stezuji na bolest, ale teda spis bricha, nez ze by je bolela pipka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 19:32

@Gaforia placent mam vzadu, tam kde ma byt.. Uvidime co mi rekne doktorka za tech 14 dni.. Pokud se to zhorsi, tak ji zavolam a zeptam se. Holky ted malinko odbocim.. Kazdy tyden koukam na tehu kalkulacku, abych vedela co se mimcu v tom danem tydnu vyviji a vzdycky tam je to mimi ukazane, jak by melo vypadat.. Ma i pupecnik a placentu.. Tak si to tak ctu a syn se podival do toho telofonu a videl obrazek.. Rika ,, mami co to je?,, povidam no miminko prece.. A on ,, a proc ma batoh obracene?,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja se malem pocurala smichy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.3.19 22:36

@puntikova to je asi normalka. U me to taky neni kazdy den stejny s temi pohyby :hug: nekdy divoci, jindy odpociva asi :lol:
A to vysetreni, koukam, taky kazdej doktor jinak. Nekdo porad, me az ted po dlouhy dobe, tak nevim :think: ale, ze by asi u @Markéta N.V. By to bylo vhodny, k cemuz asi stejne dojde.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 08:38

@Gaforia cauky, tak jsem volala sestricce a rekla ji co me trapi zda je to v poradku a patri to k tehotenstvi a ona mi rekla.. Prijedte.. Tak to me vubec teda neuklidnilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.3.19 09:38

@Markéta N.V. Tak pro jistotu, zj.. nepanikar :lol: :hug: a kdy tam pojedes?
Ja jdu ted z kontroly, mala ma 570g, peknej cvalda uz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 11:32

@Gaforia ted sedim v cekarne a cekam az na me prijde rada :) nepanikarim, ale cekala jsem, ze mi rekne do telefonu, ze je to ok, ze to k tehu patri :lol: coze? 570g? No to je krasna vaha :srdce: Ja budu vedet vahu asi az tu porodni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 13:59

@Gaforia tak je vse ok, pry je to tim, ze se to vsechno roztahuje a pripravuje na porod. Tvrdnuti bricha s pocitem hlavicky mezi nohama je taky normalni, ale to tvrdnuti muze byt max 10× za den. Mam pit stale 2× denne horcik a to je vse. Nahore mam uz 9,5kg coz je uplne strasny, kdyz jsem ve 25tt.. nechci se videt na konci tehu! Chtela jsem mrne zvazit a odpalkovala me ze bylo vazeno ve 20tt a znova bude ve 30tt. Tak jsem zpetne hledala v papirech a nikde zadna vaha napsana neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.3.19 17:49

@Markéta N.V. Ty jo, tak tohle me zatim teda netrapi.. :think: jen ji mam porad nejakou nateklou :lol: :lol: :lol: :lol:

S tou vahou mi to ted taky nejak rychle jede nahoru :think: tak snad uz to nebude v tomhle tempu az do porodu, jinak jsem velryba :lol:

Tak to mi rekni, ze Ti ho ani nezmeri, aby Ti rekli vahu 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
18.3.19 18:58

@Markéta N.V. @Gaforia holky 24-29tt je ten rustovy spurt a malicci nabiraji rychle na vaze…

Ja jsem ode dneska doma… litaji u nas spalnicky a uz je mel i manzel ve skole, tak oba se izolujeme, ja jdu zitra na krev zjistit jak jsem na tom s protilatkami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.3.19 19:29

@puntikova vsak nase mala zlata 20dkg za 17 dni : 😂

No to se radsi schovej, teda.. jeste spalnicek trochu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
18.3.19 20:48

@Gaforia mam z toho nervy :zed: nejhorsi je, ze stejne nic neudelam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
18.3.19 22:27

Holky jak chapete tu zmenu rodicaku co schvalili?

https://www.idnes.cz/…8_domaci_kop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.3.19 06:14

@puntikova ja to treba nechapu vubec 🤣
Bud to je pro deti narozene v lednu a nebo pro zadosti o RD od ledna :nevim:
Ale hlavne to taky jeste neni schvaleny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
19.3.19 09:41

@Gaforia tohle se prave vcera schvalilo uz, ale nechapu z ani jednoho clanku zda pro RD od ledna nebo pro deti narozene od ledna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí