Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia ty brdo co já bych dala za tvých 5kg, já přibrala jen 3,5kg ![]()
@Markéta N.V. I v modry se ji bude spat hezky
No jsem teda fakt zvedava
a kdy mas termin?
@Gaforia no prej jo
mě už měsíc vyhrožují kapackama protože zvracím doteď a to jsem si držela původní váhu ![]()
@Michaela02993 a porad zvracis, jo?
No to je des, teda
a dite ztraci na vaze?
@Markéta N.V. Doteď zvracím, sice ne pořád ale zvracím. Nemůžu mléčné výrobky ani pořádně maso, ale dítě na váze neztrácí jen já nepribirala, ale dr si není jistý skrz to zvracení
@Michaela02993 píše:
@Gaforia no prej jo![]()
mě už měsíc vyhrožují kapackama protože zvracím doteď a to jsem si držela původní váhu
No tak to potom jo..
kamoska taky zvracela skoro cely tehotenstvi, ale ta teda nabrala 27kg, tak nevim, co porad blindila ![]()
@Gaforia no já jsem jak beantrankova žena, ta taky zvracela do 5 měsíce
ale ta Teda skončila na kapackach protože cokoliv snědla nebo vypila to vyzvracela ![]()
Já naštěstí můžu jist určité věci a pít co chci, ale štve mě to že nemůžu mléčné Výrobky
tak jako když mi pokaždé všichni připomínají že bych měla přibrat víc už jen proto že zvracím tak bych se měla snažit přibrat atd ale když ono to nejde
do toho se mi začaly rozpadat moudráky, takže vím že vápníku mám nedostatek ![]()
@Markéta N.V. Jak se culiiiii
je to bozi fotka, snad se nam zitra taky povede 3D, minule se zakryl rucickama ![]()
Na jsem po testu na cukrovku dnes a dalo se to… 3hod tam budes 100%, me vzali na lacno, do 30min vysledek a pak sem pila ten humac. Chutnalo to jako vybublinkovany sprite
ale dalo se to, jako myslela sem ze to bude horsi… a vysledky budou zitra ![]()
@puntikova píše:
@Markéta N.V. Jak se culiiiiije to bozi fotka, snad se nam zitra taky povede 3D, minule se zakryl rucickama
Na jsem po testu na cukrovku dnes a dalo se to… 3hod tam budes 100%, me vzali na lacno, do 30min vysledek a pak sem pila ten humac. Chutnalo to jako vybublinkovany sprite
ale dalo se to, jako myslela sem ze to bude horsi… a vysledky budou zitra
Takze kniha s sebou to jisti ![]()
Puntiku, tak doufam, ze se nam zitra taky pochlubis s foteckou
a dej vedet, jak cukrovka dopadla… ![]()
Jinak, holky, uz mame kocarek
tady zatim jen sportak a jeste cekam na korbicku, ale jsem uplne nadsena ![]()
@Gaforia mam za sebou ten test na cukrovku, vysledky budou zitra, ale teda hnus fialovej
jako vypit to bylo jeste to nejmensi. Vybublany sprite jen husty docela, ale ted je mi cely den hrozne. Drzim se abych nezvracela, nemuzu jist ani a celkove jak bych se ‘traslaˇ
ja moc sladkemu nedam, tak to telo asi fakt vydychava ten sok nebo nevim.....
No poradnu mam zitra, tak snad se povede fotecka a jinak samozrejme se hned pochubim ![]()