Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
5.2.19 17:19
@Markéta N.V. píše:
Holky koukate uz po kocarech?

Joooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.19 17:27

Ja jsem poverciva, ale zase si rikam, ze je to asi blbost.. Tim, ze clovek kouka byť neco koupi.. Kvuli tomu se asi neco spatneho nestane. Pokud se ma neco stat, tak to ma ten clovek tak napsane a ne tim, ze neco koupi :) Nebo ne? Navic mam kamaradku, ktere praskla voda ve 30tt a oni nemeli nic a to ani jmeno.. Takze dite bylo asi 3 dny na svete a teprve dostal jmeno.. Kocar kupoval chlap.. Noo, takze se bojim a teda vcera po kontrole jsem zacala koukat po kocarech.. Po prvnim diteti kocar nemam, ptz to byl nejhorsi kup a tak sel z baraku :lol: Ale nechci nic draheho, kdyz uz vic deti nechceme. Takze hledam, koukam hlavne na recenze a taky na rozmery.. Musi se mi tam vejit pul rocni dite v kombineze a s fusakem, takze pisu seznam a vyhledavam nejvetsi korbu s nafukovacima kolama a aretaci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 18:14

@Markéta N.V. Ja mam z tech kocaru hlavu jak patraci balon jako :lol: ale mam favorita :palec: nicmene pokukuju porad, jestli nenajdu neco levnejsiho, protoze muj favorit stoji skromnych 33 tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 18:16

@Markéta N.V. Market, dobre vychazi abc design viper 4. Ale tam nevim jak s tou korbickou. Prijde mi, ze se vikla proste.. nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.19 18:23

@Gaforia delas si rit? :lol: :lol: :lol:
33tis za kocar? To je ze zlata ne? Na co tak drahej? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 18:52
@Markéta N.V. píše:
33tis za kocar? To je ze zlata ne? Na co tak drahej? :lol:

No prave, ze ani neni :zed: :lol: ale vyrabi to svedi, tak by to mohlo neco vydrzet. Hlavne to chci na 2 deti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 18:54
@Markéta N.V. píše:
33tis za kocar? To je ze zlata ne? Na co tak drahej? :lol:

Mi ukaz stejnej za pulku, budu rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.2.19 18:57

@Markéta N.V. Ja uz mam vicemene vybrano - Bugaboo Fox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.2.19 18:59

@Gaforia cenově jsme stejne holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.19 19:10

@Gaforia @puntikova holky vy jste blazni :lol: ale vymlouvat vam to nehodlam je to vase vec :lol: chapu, ze na 2 deti se to vyplati koupit drazsi, ale myslela jsem si, ze lidi kupuji v cenove relaci mezi 10tis a max 20tis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 19:10
@puntikova píše:
@Gaforia cenově jsme stejne holka :lol:
:lol: :lol: :lol: tak bugac, no :lol: jeste se mi libil stokke trailz, ale to jsem jeste o 10 vys :roll: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 19:12
@puntikova
@puntikova píše:
@Markéta N.V. Ja uz mam vicemene vybrano - Bugaboo Fox

A jak jsi na tom s vyskou? Fox je vyvoleny my kamaradky, ale ta je nizkopodlazni :lol: mne by vadilo, jak je nizko ta korbicka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 19:13
@Markéta N.V. píše:
@Gaforia @puntikova holky vy jste blazni :lol: ale vymlouvat vam to nehodlam je to vase vec :lol: chapu, ze na 2 deti se to vyplati koupit drazsi, ale myslela jsem si, ze lidi kupuji v cenove relaci mezi 10tis a max 20tis :lol:

Market, tak mi ukaz levnejsi, aby vypadal jak ten muj emmaljunga. Fakt budu rada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.2.19 19:19

@Markéta N.V. Tak je to o vydrzi prave na dve nebo vic deti, o ovladatelnosti, skladnosti, vezmes do terenu neresis a za 4 roky ho klidne za 15tis prodam, takze realna investice je tech 15. A mas hlavne jistotu ze ho prodas..

@Gaforia mam 168cm, ale Fox ma prave korbicku vysoko posazenou, mnohem vyse nez cam. Beru to zas kvuli manzela prave jak je vysoky. Cam neprosel kvuli nizkopodlaznosti a musela bych dokupovat kola do terenu a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.19 19:30

@Gaforia ja na ty vase kocarky ted koukala poprve :lol: :lol: mam uplne jiny vkus a hlavne v nem bude uz jen tohle mrne, takze nejsem uz tolik narocna. Kdybych cekala prvni, tak bych taky asi volila neco jinaho, ale ne zase tolik teda :lol: hlavne bych na nej ani nemela. No a uz koukate i po jinych vecech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí