Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem poverciva, ale zase si rikam, ze je to asi blbost.. Tim, ze clovek kouka byť neco koupi.. Kvuli tomu se asi neco spatneho nestane. Pokud se ma neco stat, tak to ma ten clovek tak napsane a ne tim, ze neco koupi
Nebo ne? Navic mam kamaradku, ktere praskla voda ve 30tt a oni nemeli nic a to ani jmeno.. Takze dite bylo asi 3 dny na svete a teprve dostal jmeno.. Kocar kupoval chlap.. Noo, takze se bojim a teda vcera po kontrole jsem zacala koukat po kocarech.. Po prvnim diteti kocar nemam, ptz to byl nejhorsi kup a tak sel z baraku
Ale nechci nic draheho, kdyz uz vic deti nechceme. Takze hledam, koukam hlavne na recenze a taky na rozmery.. Musi se mi tam vejit pul rocni dite v kombineze a s fusakem, takze pisu seznam a vyhledavam nejvetsi korbu s nafukovacima kolama a aretaci
![]()
@Markéta N.V. Ja mam z tech kocaru hlavu jak patraci balon jako
ale mam favorita
nicmene pokukuju porad, jestli nenajdu neco levnejsiho, protoze muj favorit stoji skromnych 33 tis. ![]()
@Markéta N.V. Market, dobre vychazi abc design viper 4. Ale tam nevim jak s tou korbickou. Prijde mi, ze se vikla proste.. nevim..
@Gaforia delas si rit?
![]()
33tis za kocar? To je ze zlata ne? Na co tak drahej? ![]()
@Markéta N.V. píše:
@Gaforia delas si rit?![]()
![]()
33tis za kocar? To je ze zlata ne? Na co tak drahej?
No prave, ze ani neni
ale vyrabi to svedi, tak by to mohlo neco vydrzet. Hlavne to chci na 2 deti ![]()
@Markéta N.V. píše:
@Gaforia delas si rit?![]()
![]()
33tis za kocar? To je ze zlata ne? Na co tak drahej?
Mi ukaz stejnej za pulku, budu rada ![]()
@Gaforia @puntikova holky vy jste blazni
ale vymlouvat vam to nehodlam je to vase vec
chapu, ze na 2 deti se to vyplati koupit drazsi, ale myslela jsem si, ze lidi kupuji v cenove relaci mezi 10tis a max 20tis ![]()
@puntikova píše:
@Gaforia cenově jsme stejne holka
@puntikova píše:
@Markéta N.V. Ja uz mam vicemene vybrano - Bugaboo Fox
A jak jsi na tom s vyskou? Fox je vyvoleny my kamaradky, ale ta je nizkopodlazni
mne by vadilo, jak je nizko ta korbicka.. ![]()
@Markéta N.V. píše:
@Gaforia @puntikova holky vy jste blazniale vymlouvat vam to nehodlam je to vase vec
chapu, ze na 2 deti se to vyplati koupit drazsi, ale myslela jsem si, ze lidi kupuji v cenove relaci mezi 10tis a max 20tis
Market, tak mi ukaz levnejsi, aby vypadal jak ten muj emmaljunga. Fakt budu rada ![]()
@Markéta N.V. Tak je to o vydrzi prave na dve nebo vic deti, o ovladatelnosti, skladnosti, vezmes do terenu neresis a za 4 roky ho klidne za 15tis prodam, takze realna investice je tech 15. A mas hlavne jistotu ze ho prodas..
@Gaforia mam 168cm, ale Fox ma prave korbicku vysoko posazenou, mnohem vyse nez cam. Beru to zas kvuli manzela prave jak je vysoky. Cam neprosel kvuli nizkopodlaznosti a musela bych dokupovat kola do terenu a tak…
@Gaforia ja na ty vase kocarky ted koukala poprve
mam uplne jiny vkus a hlavne v nem bude uz jen tohle mrne, takze nejsem uz tolik narocna. Kdybych cekala prvni, tak bych taky asi volila neco jinaho, ale ne zase tolik teda
hlavne bych na nej ani nemela. No a uz koukate i po jinych vecech?