Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
966
30.1.19 15:49

@Markéta N.V. @sliiimkaa Dovolím si dát odkaz http://www.nosenideti.cz/. Jinak v šátku můžete nosit miminko už od narození, v nosítku většinou až od tří měsíců. Strašně pěkné videa jsou na youtube od vonzino1, vřele doporučuju.
Sama zkušenosti ještě nemám, ale sestra odnosila v šátku tři děti, já šátek plánuji taky pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
30.1.19 15:52

@smoule.koule kdyz koupis vhodne nositko tak temer od narozeni, vetsinou uvadi cca 3,5 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
30.1.19 15:58

@debra.morgan Asi ano, blíže jsem to nezkoumala přiznám se. Bližší je mi ten šátek, takže jsem na to koukla tak zběžně…
Máš nějaký typ na nosítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
30.1.19 16:03

@smoule.koule loveandcarry, caboo, storchenwiege (to mi prijde, ze je nejoblibenejsi), fidella, lenka, lennylamb..... treba… me nejsou satky blizke vubec, brr, ale satkova nositka nebo i ty prezkova, to je jina…jen se musi bud koupit vhodne rostouci nebo pocitat s tim, ze treba ten storch je super, ale jen na chvili - tak se spis vyplati koupit na bazaru, pak o dve stovky slevit a poslat zas dal…me se nejvic libi fidella a loveandcarry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.1.19 16:10

Mám doma ergo nosítko manducu, pořizovala jsem na dceru, ale jako novorozená byla radši v babyvaku, využila jsem cca první 4 měsíce, v manduce nic moc, využili jsme ji jen příležitostně, tak jsem zvědavá čemu dá přednost druhé dítko. Šátek jsem neměla, nevím jestli bych zvládla úvaz, neznám nikoho kdo využíval a mohl poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
30.1.19 16:17

@debra.morgan Díky, podívám se na to. Stejně mám ještě čas vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
30.1.19 19:21

@Sazuka hlasim, ze cipek je v poradku ťuk ťuk :dance: drzim pesti i tobe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
30.1.19 19:23

@Markéta N.V. Mrkni taky na Baby Tula free to grow, taky prakticky od narozeni a se satky to mam stejne :zed:

@Sazuka hlasim, ze cipek je v poradku ťuk ťuk :dance: drzim pesti i tobe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 19:25

Ja nasla tohle a zatim se mi to libi nejvic.. Ale jeste cas.. Zacinam 5.mesic,takze muzu jeste x krat zmenit nazor :) ale kdybych ho mela koupit ted, tak jdu do tohohle.
 https://m.facebook.com/…niLu/reviews

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 19:25

@puntikova urcite kouknu, diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.1.19 19:26

@puntikova super zpráva, tak ať to tak vydrží :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.19 20:19

Nektere mame zitra kontrolu, tak nam zeny drzim palce at dopadneme dobre a miminka jsou v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.2.19 21:49
@Markéta N.V. píše:
Nektere mame zitra kontrolu, tak nam zeny drzim palce at dopadneme dobre a miminka jsou v poradku :hug:

Ano, ja jdu a taky jsem na Vas myslela :hug: dame si vedet, devcata :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
3.2.19 21:51

Já jdu v úterý a jsem už taky pěkně napnutá co uvidím. Přeji ať to všem dobře dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.19 22:16

I ja jdu zitra a mam fakt obavy. Dost mi vymitely nahle tehu priznaky a minule z toho bylo ZT.Take preji vsem at to dobre dopadne;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky