Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ja hlasim, ze my jsme v poradku
17+5 podle mereni hlavicky, jestli je to stale devce mi doktorka nerekla, ze to neslo videt, ale tak prvni tip snad bude platit
![]()
Holky co uz mate deti.. rekl Vam pohlavi doktor u 1. screeningu a trefil to?
Holky, to se máte, že už máte kontroly, já jdu až v pondělí, 11.2. A fakt je to nekonečný. Jsem napnuta a nervózní zároveň. @Gaforia většinou je tip na 1.screeningu správný, všechny kolem mě to tak měly
ale splést se můžou, to vyloučeny není..
ale většinou to řeknou a je to tak.. ![]()
@Anonymní píše:
I ja jdu zitra a mam fakt obavy. Dost mi vymitely nahle tehu priznaky a minule z toho bylo ZT.Take preji vsem at to dobre dopadne;-)
Tak jak ti to dopadlo? Všechno v pořádku?
Tak i nase mimco je v poradku a i ty proklety srazeniny jsou temer pryc
Doktorka mela radost i z moji vahy, takze vsechno super. Muj syn byl semnou, ptz byl nastvany, ze mi miminko videli a on jeste ne, tak uz ma dusicka klid
a dostal i fotecku, tak taky prikladam
Pohlavi videt bylo, ale ja to vedet nechtela.. Vlastne chtela, ale s manzelem jsme se dohodli, ze to bude prekvapeni
Dalsi kontrola 27.2. U me doktorky a 26.2. Jdu na screening ve 2.trimestru. Tak snad i tam bude vsechno v poradku. A ve 24tt test na cukrovku.. Uz ted se mi chce zvracet
![]()
@Markéta N.V. píše:
Tak i nase mimco je v poradku a i ty proklety srazeniny jsou temer prycDoktorka mela radost i z moji vahy, takze vsechno super. Muj syn byl semnou, ptz byl nastvany, ze mi miminko videli a on jeste ne, tak uz ma dusicka klid
Pohlavi videt bylo, ale ja to vedet nechtela.. Vlastne chtela, ale s manzelem jsme se dohodli, ze to bude prekvapeni
Dalsi kontrola 27.2. U me doktorky a 26.2. Jdu na screening ve 2.trimestru. Tak snad i tam bude vsechno v poradku. A ve 24tt test na cukrovku.. Uz ted se mi chce zvracet
![]()
Super, gratuluji
to je super zpráva ![]()
@Zuzanka31 píše:11.2. jdou i me 2 tehotne kamaradky
Holky, to se máte, že už máte kontroly, já jdu až v pondělí, 11.2. A fakt je to nekonečný. Jsem napnuta a nervózní zároveň. @Gaforia většinou je tip na 1.screeningu správný, všechny kolem mě to tak mělyale splést se můžou, to vyloučeny není..
ale většinou to řeknou a je to tak..
@Markéta N.V. píše:
Tak i nase mimco je v poradku a i ty proklety srazeniny jsou temer prycDoktorka mela radost i z moji vahy, takze vsechno super. Muj syn byl semnou, ptz byl nastvany, ze mi miminko videli a on jeste ne, tak uz ma dusicka klid
![]()
![]()
super, Market, jsem rada za Tebe
Dalsi kontrolu mame zase pospoluja jdu 25.2. k doktorce a 27.2. na 2. screening
@Zuzanka31 píše:
Tak jak ti to dopadlo? Všechno v pořádku?
Tak nastesti v poradku. Ale narozdil od ostatnich jsem teprve 9tt. Takze dlouha cesta jeste pred nami;-) ![]()
@Tucnak123 píše:
Tak nastesti v poradku. Ale narozdil od ostatnich jsem teprve 9tt. Takze dlouha cesta jeste pred nami;-)
Ahoj maminy. Tak mám za sebou amniocentézu.
Nic příjemného pro mě to nebylo. Vadí mě píchání jehlou a jsem z toho vyřízená.
Klepou se mě pak ruce, jak sem vynervovaná. Na UZ vše v pořádku. Tak teď za 2-3 dny jedny výsledky a pak za 2-3 tydny kompletni výsledky.
19.2. jdu na kontrolu ke svému doktoru a 4.3. zase do Centra genetiky do Č. Budějic.
Jinak jsem podle UZ 15+5 a těším se až mimiska ucítím. ![]()
@sim.04 Strasne moc drzim palce, aby vsechny vysledky dopadli co nejlepe a miminko bylo zdrave ![]()
@Markéta N.V. v to doufám, že řeknou že je vše v pořádku. Bylo by hrozny se rozhodovat když by bylo mimi špatné.
@Markéta N.V. píše:
Holky koukate uz po kocarech?
Já ještě ne, i když už bych nejradši pokukovala.. Ale už zatim se bojím. Tak počkám do pondělní kontroly a pak asi už budu koukat všude