Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
4.2.19 09:57

Tak ja hlasim, ze my jsme v poradku :andel: :srdce: :hug: 17+5 podle mereni hlavicky, jestli je to stale devce mi doktorka nerekla, ze to neslo videt, ale tak prvni tip snad bude platit :think: :srdce:
Holky co uz mate deti.. rekl Vam pohlavi doktor u 1. screeningu a trefil to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.2.19 14:15

Holky, to se máte, že už máte kontroly, já jdu až v pondělí, 11.2. A fakt je to nekonečný. Jsem napnuta a nervózní zároveň. @Gaforia většinou je tip na 1.screeningu správný, všechny kolem mě to tak měly :palec: ale splést se můžou, to vyloučeny není.. :roll: ale většinou to řeknou a je to tak.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.2.19 14:16
@Anonymní píše:
I ja jdu zitra a mam fakt obavy. Dost mi vymitely nahle tehu priznaky a minule z toho bylo ZT.Take preji vsem at to dobre dopadne;-)

Tak jak ti to dopadlo? Všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.19 14:25

Tak i nase mimco je v poradku a i ty proklety srazeniny jsou temer pryc :hug: Doktorka mela radost i z moji vahy, takze vsechno super. Muj syn byl semnou, ptz byl nastvany, ze mi miminko videli a on jeste ne, tak uz ma dusicka klid :lol: a dostal i fotecku, tak taky prikladam :) Pohlavi videt bylo, ale ja to vedet nechtela.. Vlastne chtela, ale s manzelem jsme se dohodli, ze to bude prekvapeni :) Dalsi kontrola 27.2. U me doktorky a 26.2. Jdu na screening ve 2.trimestru. Tak snad i tam bude vsechno v poradku. A ve 24tt test na cukrovku.. Uz ted se mi chce zvracet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.2.19 15:24
@Markéta N.V. píše:
Tak i nase mimco je v poradku a i ty proklety srazeniny jsou temer pryc :hug: Doktorka mela radost i z moji vahy, takze vsechno super. Muj syn byl semnou, ptz byl nastvany, ze mi miminko videli a on jeste ne, tak uz ma dusicka klid :lol: a dostal i fotecku, tak taky prikladam :) Pohlavi videt bylo, ale ja to vedet nechtela.. Vlastne chtela, ale s manzelem jsme se dohodli, ze to bude prekvapeni :) Dalsi kontrola 27.2. U me doktorky a 26.2. Jdu na screening ve 2.trimestru. Tak snad i tam bude vsechno v poradku. A ve 24tt test na cukrovku.. Uz ted se mi chce zvracet :lol: :lol:

Super, gratuluji :potlesk: to je super zpráva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.2.19 16:47
@Zuzanka31 píše:
Holky, to se máte, že už máte kontroly, já jdu až v pondělí, 11.2. A fakt je to nekonečný. Jsem napnuta a nervózní zároveň. @Gaforia většinou je tip na 1.screeningu správný, všechny kolem mě to tak měly :palec: ale splést se můžou, to vyloučeny není.. :roll: ale většinou to řeknou a je to tak.. ;)
11.2. jdou i me 2 tehotne kamaradky :D tak na Tebe budu myslet, to si budu pamatovat :hug:
Ty jo, no tak snad to bude spravny odhad i u nas :think: :dance: :andel: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.2.19 16:49
@Markéta N.V. píše:
Tak i nase mimco je v poradku a i ty proklety srazeniny jsou temer pryc :hug: Doktorka mela radost i z moji vahy, takze vsechno super. Muj syn byl semnou, ptz byl nastvany, ze mi miminko videli a on jeste ne, tak uz ma dusicka klid :lol: a dostal i fotecku, tak taky prikladam :) Pohlavi videt bylo, ale ja to vedet nechtela.. Vlastne chtela, ale s manzelem jsme se dohodli, ze to bude prekvapeni :) Dalsi kontrola 27.2. U me doktorky a 26.2. Jdu na screening ve 2.trimestru. Tak snad i tam bude vsechno v poradku. A ve 24tt test na cukrovku.. Uz ted se mi chce zvracet :lol: :lol:

super, Market, jsem rada za Tebe :hug:
Dalsi kontrolu mame zase pospolu :lol: ja jdu 25.2. k doktorce a 27.2. na 2. screening :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.2.19 17:33
@Zuzanka31 píše:
Tak jak ti to dopadlo? Všechno v pořádku?

Tak nastesti v poradku. Ale narozdil od ostatnich jsem teprve 9tt. Takze dlouha cesta jeste pred nami;-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.2.19 17:36
@Tucnak123 píše:
Tak nastesti v poradku. Ale narozdil od ostatnich jsem teprve 9tt. Takze dlouha cesta jeste pred nami;-) ;)
:srdce: tak huraaaa :dance: jsem rada i za Tebe :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.2.19 20:01

Ahoj maminy. Tak mám za sebou amniocentézu. :( Nic příjemného pro mě to nebylo. Vadí mě píchání jehlou a jsem z toho vyřízená. :,( Klepou se mě pak ruce, jak sem vynervovaná. Na UZ vše v pořádku. Tak teď za 2-3 dny jedny výsledky a pak za 2-3 tydny kompletni výsledky. :think: 19.2. jdu na kontrolu ke svému doktoru a 4.3. zase do Centra genetiky do Č. Budějic.
Jinak jsem podle UZ 15+5 a těším se až mimiska ucítím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.19 20:56

@sim.04 Strasne moc drzim palce, aby vsechny vysledky dopadli co nejlepe a miminko bylo zdrave :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.2.19 20:59

@Markéta N.V. v to doufám, že řeknou že je vše v pořádku. Bylo by hrozny se rozhodovat když by bylo mimi špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
4.2.19 21:44

@sim.04 přeji ať jsou výsledky ok a je miminko zdravé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.19 16:45

Holky koukate uz po kocarech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.2.19 16:57
@Markéta N.V. píše:
Holky koukate uz po kocarech?

Já ještě ne, i když už bych nejradši pokukovala.. Ale už zatim se bojím. Tak počkám do pondělní kontroly a pak asi už budu koukat všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí