Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
29.1.19 11:24

Žádné bolesti, jen sem tam

Ahoj holky, moc všem gratuluji ke //. I mě se konečně poštěstilo a koukly na mě dvě čárky. Ve čtvrtek jdu na gyndu, ale chtěla bych se vás ještě zeptat tady. Podle poslední MS kterou jsem měla 22.12. Jsem v 5+3 a od neděle mě skoro neboli podbřišek, je to normální? Občas ho cítím nebo mě tam pichne, ale třeba minulý týden mě bolelo podobně jako před MS.. . Prsa jsou stále bolavá… Má to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
29.1.19 13:30

Triple test

Ahoj holky. Tak jsem měla volat dnes na výsledky. Ale nakonec mě předběhla sestřička a volala mě výsledky. 8o :think: Takže výsledek vyšel 1:7 a já musím ještě dnes mazat k doktorovi. :,( :,( A určitě mě bude čekat odběr plodovky. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.19 13:46
@sim.04 píše:
Ahoj holky. Tak jsem měla volat dnes na výsledky. Ale nakonec mě předběhla sestřička a volala mě výsledky. 8o :think: Takže výsledek vyšel 1:7 a já musím ještě dnes mazat k doktorovi. :,( :,( A určitě mě bude čekat odběr plodovky. :,(

Mam pocit z toho co mi rikaji kamosky kolem,ze na tu plodovku uz dneska fakt posilaji kazdyho. Neboj se toho,budes ve vyskedku rada,ze budes vedet na cem jsi. Uprimne se vnitrne smiruju uz ted,ze kdyz mimco vydrzi budou me tam chtit hnat taky;-)hodne sstesti!

• Citovat
  • Upravit
24995
29.1.19 14:52
@Anonymní píše:
Mam pocit z toho co mi rikaji kamosky kolem,ze na tu plodovku uz dneska fakt posilaji kazdyho. Neboj se toho,budes ve vyskedku rada,ze budes vedet na cem jsi. Uprimne se vnitrne smiruju uz ted,ze kdyz mimco vydrzi budou me tam chtit hnat taky;-)hodne sstesti!

no jako s vysledkem 1:7 je více než vhodné na tu plodovku jít. to není o honění si trika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.1.19 15:21

@sim.04 budes mit tou plodvkou jistotu ze to bude v poradku. Me plodovka ceka příští tyden. Ale drzim ti palce at to dopadne dobre.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
29.1.19 15:34
@Anonymní píše:

Díky, no aspoň budu na 100% vědět jak je na tom mimčo a co to je. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
29.1.19 15:38
@sliiimkaa píše:
@sim.04 budes mit tou plodvkou jistotu ze to bude v poradku. Me plodovka ceka příští tyden. Ale drzim ti palce at to dopadne dobre.. :mavam:

Jo to jo. Jinak na plodovku jdu už 4.2. A na 8 ráno. Taky Ti drží :palec: :palec::hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.1.19 18:52

Ahoj holky. Můžu se taky přidat? :-) objevila jsem taky // na testu, podle ms bych měla být 5+1 a k doktorovi jsem se objednala na příští úterý. Trošku jsem se bála radovat, protože se léčím s čípkem a měl mě čekat nejspíš zákrok, ale dnes jsem byla v cyt poradně a doktorka mě uklidnila, že se vše bude sledovat a že to v naprosté většině dopadá dobře, ale ten červíček stejně trošku hlodá no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
29.1.19 19:01

@Sazuka neboooj, ja uz jsem po konizaci a zitra mam v tehotenstvi prvni kontrolu, tak dam echo, ale verim, ze vse bude ok :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.1.19 19:21

@puntikova děkuju za povzbuzení :-) nám se to těhotenství povedlo ještě než jsem pořádně věděla a pak mě to děsně vyděsilo, každopádně mě nejspíš konizace nemine po porodu nález mám cin 2, ale ještě si dnes brali další vzorky, takže mám volat za měsíc. Tobě přeju ať je vše ok :-) jinak mám doma už jedno dítko, skoro tříletou rošťandu a tatínek prý zadělal na kluka, tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
29.1.19 19:30

@Sazuka neboooj vse bude v poradku a z konizace se pak rychle otrepes, me bylo spatne ten prvni den spis z narkozy, bolet to moc nebolelo, spis to krvaceni bylo ‘protivne’ a dlouhe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.1.19 19:45

@puntikova toho zákroku se ani moc nebojím když nebude nutný teď v těhu, spíš mám strach, aby se to nějak nerozjelo a nechtěli mi to dělat někdy během těhotenství, to by mohlo ohrozit miminko, ale budu prostě myslet pozitivně a těšit se z každé kontroly, která bude ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
29.1.19 19:51

@Sazuka presne tak! Ti prckove jsou kolikrat silnejsi nez si dovedeme predstavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 12:44

Ahoj holky, vim, ze je jeste brzo, ale sepisuju seznam co po prvnim synovi nemam.. Je to jen par veci, ale jeste to nekupuju jen mam ten seznam. Znama se zminila, ze jeji kluk byl strasne ubrecenej a ze chodila i po doktorech zda mu neco neni.. Nakonec koupila ergonomicke nositko a kluk se zmenil v andilka. Muj syn taky hodne probrecel a tak bych ho asi poridila i taky z duvodu toho, ze buduit deti dve, tak myslim, ze nositko prijde kolkrat v hod. Nejsem bio zena, ktere nosi deti v satku, ale myslim si, ze ty satky maji neco do sebe pro ty novorozene, ktery tu mamu u sebe potrebuji. Ale neumim uvazat satek a i kdybych nasla nekoho, kdo by me to naucil, tak bych se bala, ze to zavazu malo nebo tam to detatko blbe dam apod. Tak jsem koukala po tech ergonomickych nositkach, ktery jsou na popruhy a zacvaky. Nemate v okoli nekoho, kdo ma zkusenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.1.19 15:39

@Markéta N.V. Tak toto tema me take zajima take nad nositkem uvazuji. Kdyz clovek proste bude chtit neco udelat nebo neco tak prdolu bude mit u sebe. Myslim si ze je to dobra vec ale upne novorozene by jsem se do toho bala dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí