Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia tak to moc gratuluju
…a prosim tTe,jak probiha to zamlkle těhotenství?
Ahojte,všem nastávajícím maminkám gratuluju a přeju spokojené těhulkování ![]()
Můžu se k vám také přidat?
Tento týden jsem objevila // na testu. Ms mi mešká teprve cca 4 dny, takže zatím je to hooodně čerstvé a nejisté…ale věřím, že to klapne
Ještě jsem to v okolí nikomu neprozradila, partner není doma a šok ho teprve čeká ![]()
@Tyna87
potichounku děkuji ![]()
No u nás to bylo tak, ze v 7tt jsem byla na kontrole, kde už byla srdeční akce.. pak jsem šla znovu v 10tt a tam mi doktorka řekla, že plod se přestal po 7tt vyvíjet.. přestalo bít srdíčko…
a tak jsem musela na revizi dělohy. ![]()
@Tyna87 ono ještě takhle.. já byla úplně nazačátku hospitalizovaná se šíleným zánětem močáku. Měli podezření i na zánět slinivky, strašný bolesti.. řikala jsem jim, že nevím, jestli nejsem těhotná, dělali mi krev, ale ta vyšla negativní. Bylo to moc brzo, aby se zvýšila hodnota hcg, tak mi nasadili silný antibiotika.. na 10 dní.. pak MS nikde, říkala jsem si, že to je kvůli tomu močáku, pak jsem si udělala test a ejhle, 2 //. Takže já si myslím, i když mi každý tvrdí, že ne.. že za to mohly i ty léky.. ten 1. Trimestr je to prostě buď všechno nebo nic. A s miminkem prostě bylo něco špatně, tak odešlo…
Teď už to musí být všechno v pořádku.. a bude!
![]()
Já jsem ho chtěla překvapit až fotkou z utz, ale tak dlouho jsem to nevydržela tutlat
tak jsem po tydnu od zjištění udělala test clearblue a ukázala mu ten ![]()
@Linduš91 gratuluji
…ja jsem dneska 3.den od vynechani ms… takže taky cerstve a nevi to ani partner …furt mi to nejak nedochazi a asi az uvidim úplně jasné 2// ,tak mu to řeknu…
@Kajkala Ty jo, 14 dní do UZV bych to tutlat bych nevydržela ani náhodou. A beztak by si všimnul všech změn, které teď nejspíš nastanou (doteď jsem byla docela akční co se týče sportu a teď to budu muset omezit).
@Tyna87 Taky moc gratuluju a přeju ať vše probíhá hladce
Ty čekáš první nebo už prcka máte?
Tak jsem si volala na vysledky hcg, mam 3000, takze si myslim ze tehotenstvi je mladsi nez podle MS. To bych totiz byla 6+3, ale podle ovulky si myslim ze jsem tak 5 tyden. (Divala jsem se na tabulku hodnot hcg) tak asi proto videl jen dutinku. Aspon tim se uklidnuju ![]()
Holky, to je paráda..
, já taky prošla zamlklym těhotenstvím,byl to šok.. V 9 tt jsem byla na kontrole, dali mi průkazku fotecku, my to všude řekli a ve 12.tt jsem začala spinit a po kontrole na pohotovosti mi řekli že srdíčko přestalo bit už v 8.tt..nechaplinjsne to.. Byla jsem v 9+1 na kontrole a bylo vše ok. Takže pro nás velká rána.. Musela jsem na revizi. Teď už nás snad čeká jen to dobré.. I když strach už zůstane.
@Tyna87 ano,protože těhotenství tento měsíc je vlastně zázrak,vzhledem že to bylo jednou,tak jsem s těhotenstvím ani nepočítala.a ve středu když mi vyšel test,tak jsem šla i sama na krev.jen vlastne z toho důvodu,že jsme řešili min týden na gyndě to že 2 roky se mi nedaří otěhotnět a řešili jsme co dál.tvrdila jsem mu že těhotná být nemůžu.
Dnes jsem šla na gyndu opět s výsledky manžela,jemu nevyšlo moc dobře.tak jsem mu řekla že mám pozitivní test na to že jsem si zaplatila si hcg a to mi to potvrdilo.dr mi udělal utz,potvrdil těhotenství úplně na začátku,byla vidět jen dutinka v děloze.za týden mám dojít na srdíčko ![]()