Čerstvé tetování

9
14.1.12 12:24

Čerstvé tetování

Ahojky chtěla bych se zeptat, mám druhý den nové tetování a chvílema mi z něj docela dost vytéká barva, v takových malých kapičkách…je to normální? Jak dlouho to asi bude trvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
130
14.1.12 12:29

taky se mi to stalo,i trochu krve,musíš hodně mazat,aby byla kůže elastická a neměla si strupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
14.1.12 12:29

ahojky, tak hlavně si na to nedáj vatu apod. aby se ti to na to nepřilepilo, mazej to mastičkou a překryj potravinovou folií a když se ti na tom udělají stroupky tak je neodloupávej, sloupla by sis celou barvu. a jak dlouho to bude trvat to nevím, každýmu se to hojí různě, záleží na typu kůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
14.1.12 12:31

přesně tak :kytka:

holcina20 píše:
ahojky, tak hlavně si na to nedáj vatu apod. aby se ti to na to nepřilepilo, mazej to mastičkou a překryj potravinovou folií a když se ti na tom udělají stroupky tak je neodloupávej, sloupla by sis celou barvu. a jak dlouho to bude trvat to nevím, každýmu se to hojí různě, záleží na typu kůže ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.1.12 12:32

hlavne to neprikryvej potravinovou folii jak tady nekdo radi..nech to dychat a mazej..ale ne zas moc..at se ti tam neudelaji pupinky..to je pak znamka zas toho ze je to moc premasteny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
14.1.12 12:33
já teda tu folii měla a v pohodě :think: :nevim:
Sindel píše:
hlavne to neprikryvej potravinovou folii jak tady nekdo radi..nech to dychat a mazej..ale ne zas moc..at se ti tam neudelaji pupinky..to je pak znamka zas toho ze je to moc premasteny :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.1.12 12:33

Ahoj, tak mě teda z tetování nic nevytékalo-ale jinak jak psaly holky-hlavně hodně mazat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.1.12 12:35
nulu86 píše:
Sindel píše:
hlavne to neprikryvej potravinovou folii jak tady nekdo radi..nech to dychat a mazej..ale ne zas moc..at se ti tam neudelaji pupinky..to je pak znamka zas toho ze je to moc premasteny :palec:

folie se dava na zacatku..aby se nezamastilo obleceni :) pak to musi dychat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.1.12 12:35

přikrýt jen když je to hodně čerstvé kvůli nečistotám a aby se ta mastička nesetřela,ale né to nechat zapařit,aby nebyly ty pupínky.hlavně mít jistotu,že to je od profíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.1.12 12:36

Ale to ti mel rict taterco a jak s tim :nevim: ..kazdy rano to umyj opatrne mydlem..a namaz cerstve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
14.1.12 12:36
Jo to je vlastně pravda že jsem jí měla cca 2-3 dny, už je to cca 8 let, takže jsem trochu pozapoměla asi :lol:
Sindel píše:
nulu86 píše:
Sindel píše:
folie se dava na zacatku..aby se nezamastilo obleceni :) pak to musi dychat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.1.12 12:37
nulu86 píše:
Jo to je vlastně pravda že jsem jí měla cca 2-3 dny, už je to cca 8 let, takže jsem trochu pozapoměla asi :lol:
Sindel píše:
nulu86 píše:
Sindel píše:
folie se dava na zacatku..aby se nezamastilo obleceni :) pak to musi dychat
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
14.1.12 12:37

Jojo, hlavně mazat, nepřikrývat ani náplastí a no folíí, nechat dýchat. Stroupky neloupat,neškrábat, samy nakonec odpadnou. Ve sprše možno namočit,ale decentně, nedrbat mýdlem jen vodou a to pouze rukou, žádné žíňky ani houbičky. Mě se to krásně zahojilo, byla jsem na tetování 2krát. Ale pokaždé jsem musela jít ještě na „doplňko“,někde mi malinko chyběla barva. A to jsem byla ve dvou různých salónech. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.1.12 12:43

tak moc děkuju za rady :) mažu bepanthenolem a uvidíme jak se to bude hojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.1.12 12:47

Já to teda měla zavázané obvazem-ale musela jsem kvůli práci-aby se mi tam nedostala špína-a v pohodě..krásně se to bez problémů zahojilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí