Nespavost a její následky

Anonymní
13.1.12 13:33

Nespavost a její následky

Ahojky,v poslední době mám velkej problém s nespavostí.Nespala jsem už tak týden opravdu maž za celej týden naspáno 14hod. :( Přes den se mi třeba chce spát,ale nemůžu si to dovolit,protože se musím postarat o děti a domácnost.Tak několikrát za den překonám krizi a pak je večer klid a já nedokážu jít spát.Když jdu do postele nejdou mi pomalu ani zavřít oči prostě nejde mi usnout.Tak vztanu a jdu dělat svačiny,uklízet,vařit,sedím na pc a pracuju.Pak kolem 4ráno to na mě dolehne a usnu.Jenže ráno neslyším budík,zaspíme a malej mě vzbudí pozdě a tak chodí dost často pozdě do školy.Včera jsem si řekla jdu spát a zase to nešlo.Léky nechci brát,snažíme se o mimčo a celkově bych tím nic nevyřešila,protože bych ráno zase nebyla schopná vstát pod vlivem oblbnutá lékama.Tak co mám sakra dělat? :nevim: Máte nějáký rady?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12863
13.1.12 13:38

Teplý mlíko s medem, meduňkový čaj, aromaterapie (levandulová koupel, levandulová masáž), homeopatika…
Taky jsem si tím prošla, bylo to peklo, naštěstí vždycky se to cca po týdnu upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.12 13:41
Díky za podporu aspoň víš očem píšu,je to děs jen nechápu jaktože nejsem unavená přes den.Teď bych třeba mohla jít spát s mladším,ale nechce se mi.Já už tomu nerozumím.Vše co si mi napsala jsem vyzkoušela snad jen masáž ne.Koupele čaje atd mě to spíš nabudí ještě víc :(
mag píše:
Teplý mlíko s medem, meduňkový čaj, aromaterapie (levandulová koupel, levandulová masáž), homeopatika…
Taky jsem si tím prošla, bylo to peklo, naštěstí vždycky se to cca po týdnu upravilo.
  • Citovat
  • Upravit
8939
13.1.12 13:43

taky mám problém s usnutím, už dříve jsem to taky měla. Já to teda mám od porodu. Hodně pomáhá uvolnění se, zkus si o tom něco najít, prostě postupně uvolňovat celý tělo a mě teda pomáhá se nezvedat, protože pak se proberu a můžu začít od znova. Usínám hodinu,ale usnu. Doporučuju bylinky a uvolňující cviky! Držím palce. Jo a chci zkusit bachovy kapky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.1.12 13:45

Jj, o bachovkách taky uvažuju, ale v současné době mě baví ty aromaterapeutické postupy, takže lampa, koupel, masáž a usínám jak miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
13.1.12 13:50

Tak teď už to snad půjde…nevím proč mi to naskočilo všechno anonymně :nevim: Co to jsou ty Bachvy kapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.13 14:46

TOTO TÉMA MĚ HODNĚ TRÁPÍ,zkouším oživit

Ahoj. Poslední dobou mě trápí nespavost. Mám dvě děti, jedno je miminko a může to být i tím obdobím, ale netuším už co s tím. :nevim: Začalo to postupně, nejprve jsem nemohla usnout před druhou ráno, teď dnes týden na to jsem už usínala když šel ráno muž do práce. Pak musím vstávat k dětem a jsem úplně mrtvá. Mám to asi nějak otočené a nevím jak to navrátit. Kdybych si lehla v deset do postele, nestane se nic, neusnu. Zkoušela jsem krom léků už snad vše, horkou vanu, mléko s medem a jiné rady a bylinky. Může to být i tím, že mám jisté brouky v hlavě a prostě v posteli přemýšlím, ale neumím to stopnout. Fakt bych se moc ráda vyspala, dokonce jsem i v noci unavená, ale usnout nejde. :zed:

• Citovat
  • Upravit
637
15.11.13 15:46

Ahoj co popisuješ mám i já celou noc jsem vzhůru pak si stěžuji na únavu a když můžu spát tak nespím :nevim: recept nemám tak uvítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
15.11.13 15:59
@Anonymní píše:
Ahoj. Poslední dobou mě trápí nespavost. Mám dvě děti, jedno je miminko a může to být i tím obdobím, ale netuším už co s tím. :nevim: Začalo to postupně, nejprve jsem nemohla usnout před druhou ráno, teď dnes týden na to jsem už usínala když šel ráno muž do práce. Pak musím vstávat k dětem a jsem úplně mrtvá. Mám to asi nějak otočené a nevím jak to navrátit. Kdybych si lehla v deset do postele, nestane se nic, neusnu. Zkoušela jsem krom léků už snad vše, horkou vanu, mléko s medem a jiné rady a bylinky. Může to být i tím, že mám jisté brouky v hlavě a prostě v posteli přemýšlím, ale neumím to stopnout. Fakt bych se moc ráda vyspala, dokonce jsem i v noci unavená, ale usnout nejde. :zed:

Měla jsem to po porodu, to má každá, jí vím :lol:. Ale nezlepšovalo se to, během dne jsem byla jak motorvá myš - rychlá, aktivní, ale děsně unavená, těhotenská kila letěla dolů jak po másle, večer jsem čučela do stropu. Pak už mi i bušilo srdce, byla jsem jak na drogách… DR říkala, že je to únavou, a že mám víc spát a odpočívat - pokračovalo to další měsíce, až jsem s sebou sekla, a vezla mě houkačka… V nemocnici mi našli ZVÝŠENOU FUNKCI ŠTÍTNÉ ŽLÁZY. Tak si zkus nechat nabrat krev u obvodní, za to nic nedáš. :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí