Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera jsme byli na druhém očkování, do emailu dorazil informační email, kde vyzvednout certifikát, i samotný certifikát který se dá stáhnout a vytisknout. Jenže je chráněný heslem. Píše se tam, že heslo bylo posláno sms, nic ale nedorazilo. To samé na portálu, po zadání RČ a čísla OP, opět nápis, kod byl zaslán sms. Žádná sms ale nepřišla. Stalo se vám to taky někomu? Jak se tedy k certifikátu dostat? Děkuji.
Já měla certifikát v mailu chráněny heslem, které bylo moje rodné číslo.
Vyzvednout tady jsi nezkoušela?
https://ocko.uzis.cz/
Případně linka 1221.
@vokishka Tam to právě taky nejde, vždy mi to napíše, že byla odeslána sms s kodem, ale nic nepřijde, takže dál se nedostanu.
@arinecka píše:
@vokishka Tam to právě taky nejde, vždy mi to napíše, že byla odeslána sms s kodem, ale nic nepřijde, takže dál se nedostanu.
Jak se prihlasujes. Zkus to tim rodnym cislem a obcankou
@aiwwa píše:
Já měla certifikát v mailu chráněny heslem, které bylo moje rodné číslo.
Vyzvednout tady jsi nezkoušela?
https://ocko.uzis.cz/
Případně linka 1221.
Ja mela extra heslo. Ale prislo naraz s mailem, v sms.
@vokishka píše:
Ja mela extra heslo. Ale prislo naraz s mailem, v sms.
Aha, já měla ještě ten starý certifikát, v dubnu. Tak teď asi chodí kód.
@arinecka To mi přijde, jako že jsi tam někde vyplnila špatně svůj telefon. Zkus tu tel. linku, jak tu někdo psal.
@vokishka píše:
Jak se prihlasujes. Zkus to tim rodnym cislem a obcankou
jenže to taky ještě musí potvrdit kódem ze sms…
@akleticu píše:
jenže to taky ještě musí potvrdit kódem ze sms…
Jak to? Ja ne, sms je u toho spodniho přihlášení
@aiwwa píše:
Aha, já měla ještě ten starý certifikát, v dubnu. Tak teď asi chodí kód.
Ja taky, dokonce v breznu. A v rozmezí par vteřin prisel mail s certifikatem a sms s heslem.
Nebo teda zkus to spodni přihlášení, tam natukej cislo. Nebo tu tečku
@arinecka píše:
Jde o to, jestli ti spravne zadali tel. cislo. Mozna ten kod chodi nekomu jinemu ![]()
@vokishka píše:
Jak to? Ja ne, sms je u toho spodniho přihlášení
Už se ztrácim:) Sms přijde v obou případech, ale to přihlášení úplně dole, kde se vyplňuje právě i tel. č. zvlášt, by jí snad mohlo fungovat.