Certifikát, nepřišla sms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65165
10.7.21 11:55
@akleticu píše:
Už se ztrácim:) Sms přijde v obou případech, ale to přihlášení úplně dole, kde se vyplňuje právě i tel. č. zvlášt, by jí snad mohlo fungovat.

Jo, to spodni by mohlo. Jinak teda fakt 1221, krajni varianta Dzurilla. Cetla jsem, ze nekdy takove pripady řeší on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
10.7.21 12:18
@vokishka píše:
Jo, to spodni by mohlo. Jinak teda fakt 1221, krajni varianta Dzurilla. Cetla jsem, ze nekdy takove pripady řeší on.

Pokud je blbě zadané telefonní číslo, tak to spodní taky nebude, neb to kontroluje zadané telefonní číslo s tím zadaným při očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
10.7.21 12:30

@vokishka To jsem zkoušela, výsledek - Neznámé rodné číslo a číslo občanského průkazu. Tak já už fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
10.7.21 12:32
@arinecka píše:
@vokishka To jsem zkoušela, výsledek - Neznámé rodné číslo a číslo občanského průkazu. Tak já už fakt nevím.

Tak volej 1221,nebo zkus i ocko centrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
10.7.21 12:32
@aiwwa píše:
Já měla certifikát v mailu chráněny heslem, které bylo moje rodné číslo.
Vyzvednout tady jsi nezkoušela?
https://ocko.uzis.cz/
Případně linka 1221.

Zkoušela, nejde to. Heslo není moje RČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
10.7.21 12:33

Díky všem, telefon mám na stopro správně, ale prostě to nejde. Jdu volat 1221.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
10.7.21 12:41
@arinecka píše:
Díky všem, telefon mám na stopro správně, ale prostě to nejde. Jdu volat 1221.

Ty jsi ho mohla napsat spravne, ale mohl se prepsat ten, co to dava do systému někde. Prave resil chlap, ze v ocko centru napsali špatně mesic narozeni a byl to velky problém opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
10.7.21 12:57

@arinecka hodně štěstí, já se dokáži pomocí emailu a telefonu přihlásit do ocko.uzis bez problémů (Op mi to nikdy nevzalo), ale děti se mi nepovedlo ani na potřetí (před 3.týdny antigen, před 10 dny PCR a tento týden další antigen), výsledky mám na mailu, v laboratoři zkontrolovány zadané údaje do ISINu správně, přesto nelze přihlásit na uzisu. Po opakovaném telefonování 1221, nejprve teprve krátce zavedeno nemáme zkušenosti (půlka června) ok počkám, podruhé nelze se dovolat ani po 1h40 min nikdo nezvedl telefon, potřetí (dnes) slečna si vůbec nevěděla co s tím, prý to předá výše a někdo se snad v průběhu pár týdnů ozve, ale je to úplně běžný stav že certifikáty dětí nejdou stáhnout většině populace, rada :nevim: zaplaťte si certifikát v provádějící laboratoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
10.7.21 13:51

@HankaHK Tak asi mám kliku, ale obě děti mi šly bez problémů na kombinaci mého telefonního čísla a mailu a jejich data narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
10.7.21 17:50
@vokishka píše:
Ty jsi ho mohla napsat spravne, ale mohl se prepsat ten, co to dava do systému někde. Prave resil chlap, ze v ocko centru napsali špatně mesic narozeni a byl to velky problém opravit.

Tak chyba byla tady, ale naštěstí jsem se dovolala ochotnému člověku, který to hned opravil a už je to bez problémů. Certifikáty už mám, tak pohoda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
10.7.21 17:53
@HankaHK píše:
@arinecka hodně štěstí, já se dokáži pomocí emailu a telefonu přihlásit do ocko.uzis bez problémů (Op mi to nikdy nevzalo), ale děti se mi nepovedlo ani na potřetí (před 3.týdny antigen, před 10 dny PCR a tento týden další antigen), výsledky mám na mailu, v laboratoři zkontrolovány zadané údaje do ISINu správně, přesto nelze přihlásit na uzisu. Po opakovaném telefonování 1221, nejprve teprve krátce zavedeno nemáme zkušenosti (půlka června) ok počkám, podruhé nelze se dovolat ani po 1h40 min nikdo nezvedl telefon, potřetí (dnes) slečna si vůbec nevěděla co s tím, prý to předá výše a někdo se snad v průběhu pár týdnů ozve, ale je to úplně běžný stav že certifikáty dětí nejdou stáhnout většině populace, rada :nevim: zaplaťte si certifikát v provádějící laboratoři.

Už to mám naštěstí vyřešené, na té lince 1221 mě odkázali na místo, kde jsme byli očkovaný, tam mi to bez problémů opravili a poslali sms. Tak už mám certifikáty v pc, a musím počkat 14dní, než mi to vezme aplikace jako platné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
10.7.21 17:56
@arinecka píše:
Tak chyba byla tady, ale naštěstí jsem se dovolala ochotnému člověku, který to hned opravil a už je to bez problémů. Certifikáty už mám, tak pohoda :mavam:

tak super, že už je máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
10.7.21 18:05

@arinecka
tak bezva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek