ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7846
7.3.07 18:20

Popelko, to je krásná fotka, fakt se usmívá! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
7.3.07 18:29

DORIS , tak s bělicí si mě fakt pobavila, protože to o sobě tvrdím i já :-).

POPELKO , jaký to netuším. Jak tam nejsem, tak se o to ani tak nestarám, ale je to nějaká firma z Tábora. Kolega na netu stáhl zkušební verzi a ted se to bude teprve rozjíždět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
7.3.07 18:40

Loudalko tak to je nějaká „špinavá konkurence“ :lol: :lol:

Jo a Mikula se fakt asi culil…je to taková veselá fotečka. A zrovna mě při uz pěkně očutával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
7.3.07 18:40

VYKY , ted mě tak napadlo, nevíš kolik stojí v Bejbycentru čtvercové bavlněné plínky bez obrázku a s obrázkem? Nekupovala jsi je tam? Mám internetovou adresu s docela levnými, ale kdyby měli v ČB cenu podobnou (cca 17/ks bez obrazku a 30/ks s obr.), koupila bych je až tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
7.3.07 19:09

Loudalko,pleny jsem tam kupovala za 17Kč a barevné mám z Lomnice.Ty stály 39Kč.To je dost obvyklá cena, jsou docela drahé.Ale jestli chceš, já se ti zítra podívám.Deky tam jsou dražší,soupravičku jsem koupila za pouhých 269Kč.A když si je objednáš z netu,tak zase zaplatíš poštovné, koupila bych si je tam.
 Vykyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
7.3.07 19:14

Popelko,krásná fotka,fakt se usmívá.. :lol: :lol:
Jinak holky,přestaňte mi dělat chutě :D :D .Ovocné knedlíky bych si dala..Chjo,když já poslední dobou nemusím teplé jídlo,nejradši mám chleba s lučinou.Taky jsem přibrala za tři týdny „jen“kilo.A taky miluji banány, ale o tomto jídle se žít nedá.. :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
7.3.07 19:18

Vyky , díky moc za zprávičku. To je super cena. Tak nic objednávat nebudu a nakoupim to v ČB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
7.3.07 19:36

Popelko, to je vážně krásná fotečka.

Tak jsem byla odpoledne s Ájou na písku. Pak jsme se byly ještě projít a pěkně jsem se vytočila. Andrejka si v ručičkách rozmatlala psí bobek. Jezdila na klouzačce ještě s chlapečkem kamarádky. Ten do něj šlápnul u hřiště, na klouzačce mu spadnul z boty a ta moje prďola chtěla zjistit, co to je. Já mám psy moc ráda, sama jsem měla psa 14 let. Někteří majitelé mě ale točí. Nechají psa vyvenčit u hřiště a nemají tolik slušnosti, aby to uklidili. A to máme na sídlišti koše na psí bobky na každém rohu. Ája má ještě ke všemu na ručičce ekzém, tak to bylo fakt nechutný. Jo, holt nevýhoda sídliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
7.3.07 19:43

Renko,lidi jsou čuňata.Nechtěj vědět, jak to vypadá u nás.. A to ještě páni radní prezentují v listech radnice, že důchodci, když mají psa očipovaného,neplatí nic,jinak 200Kč.. :evil: .A po psech neuklízejí a ještě jejich miláčkové štěkají klidně i o půlnoci.Je to nepříjemné pro malou,má chudák blbou zkušenost. Ale naprosto tě chápu,že jsi naštvaná, taky bych byla.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.3.07 20:07

Ahoj pupíci,
tady se teda zas vykecává :lol: Jak je doma Martin, tak mě k počítači moc nepustí a já pak mám co dohánět :)

ROZARO, mooc gratuluju ke svatbě a aby vám všechno vyšlo tak, jak si přejete…
DORIS, ty tvoje bacily musí být fakt nějak festovní, ale snad už brzo zmizí…
BEDHANN, taky mi příjde, že mi bříško roste rychleji než si na něj stačím zvykat, dneska jsem si ho trošku obrousila o stůl :lol:
POPELKO, s těma knedlíkama jsi mi teda udělala chutě :) :roll: po povidlových se můžu utlouct a s vanilkovým krémem… to musela být lahoda…
A ta fotka je úplně parádní :wink:
RENKO, taky by mě pořádně vytočilo, kdyby si prcek na hrišti do něčeho ťápnul… my teda všechno po Dolfíkovi uklízíme, ale jsme tady snad jediní, takže mě to docela točí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
7.3.07 20:12

Krásný večer holčiny,

Novire - taky mám doma Martina, teda teď je ještě v té nemocnici, ale v pátek už si pro něj jedu

Popelko - nádherná fotečka, mě dneska ta naše prďolka při UTZ taky okopávala, nevím jestli proto, že se jí to líbilo nebo proto, že se jí to nelíbilo…

Holky, na vaše doporučení jsem si dneska koupila tu marcipánovou čokošku, tak jí půjdu za chvilku vyzkoušet, jestli nám bude chutnat :lol:

Jo a zítra jedu poprvé do toho předpor.kurzu, tak jsem na to zvědavá.

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
7.3.07 20:43

Novire, my jsme po našem pesanovi taky uklízeli a bohužel jsme byli taky téměř jediný a to mě taky točilo.

Stef, já jsem si tu čokošku včera koupila poprvé a mos nám s prďolkou chutnala, zblajznula jsem ji na posezení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.3.07 08:41

Ahoj holky.
Tak se nam pocasi pokazilo..
Vcera jsem se objednala na 4D ultrazvuk,tak dnes na nej pelasim do Kolina.V Praze me chteli objednat az na kveten,a ja bych chtela dat dvdcko jako darek k svatku mymu milackovi.Tak jsem zvedava.Zitra to hned pridam do galerky…
Gratuluju Popelce k mimiskovi.Ma se jak je videt moc dobre u mamky v brisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
8.3.07 08:41

Ahojky krásné ránko, nevím jak jsem to dokázala, ale jsem tu dnes první :-)

Tady v Praze je po včerejším krásném počasí pěkně hnusně. Prší a prší.

Martinko, na 4D ultrazvuk jdeme do Gennetu. Vybavení by tam měli mít to nejlepší, ale objednává se tam 3-4 týdny dopředu.

Popelko, moc krásná fotečka!

Rozarko, gratuluji ke svatbě a držím palečky, aby všechno vyšlo podle představ.

Doris, jak ti je? Snad už trošku lépe.

Přeji všem příjemný i když zatažený den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
8.3.07 08:44

Tak Marti, než jsem dopsala příspěvek, tak jsi mě stihla předběhnout:-)

Budu na tebe myslet, ať je na ultrazvuku prďolka hezky vidět. Je super, že tě v Kolíně vezmou takhle hned nikoliv za měsíc, jako v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí