ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
6.3.07 09:15

Ahoj holky, u nás je dneska nádherně, sluníčku svítí, škoda trčet v práci.

Jinak čekáme holčičku, je v pořádku a srdíčko taky, akorát mi doktor vysvětlil, že ta moje srdeční vada, co jsem měla se projeví až po porodu, kdy začne dítě dýchat, takže jestli moje malá bude mít to samé se dozvím až po porodu, předem to zjistit nejde. No a váčí 810 g, a pořád je nožičkama dolů, tak se snad časem otočí, je fakt že všechno kopání které jsem kdy cítila bylo úplně až dole nebo trochu do boku. Jak je velká si nejsem jistá, jestli se to označuje HC tak by měla 24 cm, to se mi zdá málo, holky víte jak jsou vaše mimi velká :?:

Silemko taky prosím o seznámek, děkuju. :wink:

Holčičku jsem čekala, já jsem ze 3 holek, jedna sestra má 2holky a jednoho kluka, druhá sestra má 1 holku a druhá je na cestě měsíc po nás.

Popelko do poradny jdu 13. 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
6.3.07 09:22

Ahojky maminkam a miminkum..
Tady v Praze je nadherne,tak jen doufam,ze to vydrzi..
A copak vase briska jak rostou??
Musim rict,ze moje celkem rychle.
Strasne to tak uteklo jeste tri mesice do konce a budeme mit svoje mazliky na svete..
Holky chtela jsem se zeptat jak se meri ten cipek jestli neni zkraceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.3.07 09:30

Hezké ráno,

vy jste toho zase včera napovídaly - ale dočítala jsem to moc ráda, je to fajn, jak máme všechny podobné starosti.

Silem - prosím taky o zaslání seznámku - určitě bych na něco zapomněla, děkuju - a gratuluju k cvalíkovi - daří se mu u Tebe dobře, když tak pěkně roste

Ifco - víkend u moře, to je sen - musí tam být teď nádherně, asi žádné velké vedro a příroda se probouzí, to musí být vážně nádhera… tak ať cestu do Čech zvládnete v pohodě - všechny tři

Bedhann - tchýni v baráku teda vážně nezávidím, aby mi lezla do koupelny, to si ani neumím představit - to nemá v sobě kousek slušnosti?!! Já si na tchýni teda nemůžu stěžovat, sice bydlí ve stejném městě, ale až tak blízko nás a přítel žil asi od 16 let s tátou, protože mamina od nich odešla za jiným, horší bylo, že měl ještě 12letou ségru, která z toho má následky do dneška, řekla bych… ta zůstala totiž taky u táty… takže ten citový vztah k mámě není až tak žhavý…

Eury - dovolená už letos? Asi podle toho kam, myslíš k moři? Taky si to nějak neumím představit - asi bude záležet hodně na Marušce, jak rychle se sžijete a tak - třeba to půjde, ale taky nemám žádné zkušenosti, takže mě ber s rezervou.

Evuško - pořád držíme palečky, ať můžeš jít za 14 dní domů

Míšo - gratuluju k holčičce, další posila do seznámku :D a přeju ať je to srdíčko OK

Martinečko - bříško mi taky poslední dobou roste nějak rychle - řekla bych přímo před očima 8O strašně to utíká, to máš pravdu

Holky ještě k těm postýlkám - já budu mít od ségry tu 120×60 s vyndavacíma šprušlema, tak doufám, že to nějak půjde… matraci si koupíme novou - máte nějaký tip? Mně se taky líbí ty polokokosové, na zádíčka pro mimčo by to mohlo asi být lepší než molitan…

A dubová kůra se opravdu používá na hemoroidy, myslím, že jí dokonce máme doma - přítel na to totiž hodně trpí - teď je právě po operaci hemoroidů - chudáček ještě trpí v nemocnici - je to vážně očistec, prý to hodně bolí. Já to vůbec neznám, u nás v rodině to ani nikdo neměl, tak doufám, že to po porodu taky nepoznám…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
6.3.07 09:35

MISO gratuluju k holčičce :-) už se to rozrůstá.. ten rozměr 24cm může být od hlavičky po kostrč, i s nožičkama má teď kolem 35 cm.

MARTI zrovna včera mi měřila čípek, měří ho vnitřním UTZ - já ho mám 43mm dlouhý a 35mm široký, důležitý je, aby se neotvíral, zkouší taky, když zatlačíš, o kolik se zkrátí (mě na 36mm)..takže někdy, když třeba mimčo nebo děloha při tvrdnutí na ten čípek tlačí, tak může být kratší, pak se zase vrátí do původní délky.

Hodila jsem vám fotku z minulýho UTZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.3.07 09:46

Silem - díky za seznámek, je toho teda požehnaně, snad to nějak dáme dohromady. Jinak ta fotka z UZ je fakt nádherná - to se máš, jestli má tohle Tvůj Dr. v ordinaci - ta moje tam má jen takový nic moc ultrazvuk, vždycky akorát zkontroluje srdíčko a hotovo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.3.07 09:47

Silemo dík, přišlo mě to nějak málo, ale kdo se v těch zkratkách má vyznat :o , díky za seznam jdu ho prostudovat, je to teda vypracováné do podrobna, to se hodí.

Krásná fotka na který je aspoň něco vidět, my máme jenom z obyčejného ultrazvuku a to se vždy jen dohaduju co to tam asi je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
6.3.07 09:50

STEF díky, bohužel v ordinaci má moje dr. taky horší UTZ, na tenhle chodím každých 14 dní do nemocnice na toho Dopplera (naštěstí to tam taky dělá ta moje dr. - má střídavě služby v nem. a v ordinaci), kde mi kontroluje průtoky v hlavičce a pupečníkem, no a samozřejmě vždycky mrkne i přes 4D na mimčo, na tom monitoru je to teda hezčí, než na fotce, ale bohatě to stačí..fotek už mám požehnaně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.3.07 10:01

Holky, chci se zeptat - nekupovaly jste některá autosedačku přes internet? A jestli jo, tak kde. Já teď čekám, až mi přijdou na účet peníze ze stavebka a chceme nakoupit takové ty dražší věci, tak se snažím na to připravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
6.3.07 10:36

ahoj, krásné dopoledne, v Praze krásně svítí sluníčko, asi přece jen půjdeme s Tomíkem na chvíli ven, sice bere ještě ATB, ale evidentně už mu nic není, akorát vymýšlí blbiny.
Odsavačku na vysavač jsme koupili přes mimibazar, ale mají i v lékárně, jenže to jsem zjistila, až když jsem jí měla.
V pátek se jdu podívat na ten kočárek, tak jsem zvědavá, jak bude vypadat. Traxx jsem chtěla taky, ale nikde jsem ho v reálu neviděla a to jsem prošla dost prodejen. Prý jsou nějaké problémy s dodavatelem, ale třeba už je to vyřešené.
Silem, mohla bych taky poprosit o seznam? Za ty tři roky toho člověk dost zapomene.
Díky moc, jdu vařit - k obědu bude lečo.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
6.3.07 12:48

Ahoj holky,
tak jsem se po ránu hned vytočila. Už podruhé jsem se vydala na EKG a zase zbytečně. Minule z technických důvodů neordinovali a dnes mají pro změnu dovolenou. No je to moje blbost, měla jsem si tam nejdřív zavolat. Já snad dřív porodím, než budu mít to EKG.
Tak jsem si šla aspoň udělat radost a koupila jsem si tu marcipánovou čokoládu od Orionu, co tady tak o ní pořád píšete. A Andrejce jsem koupila nádhernou džínovou bundičku na jaro. Teda ona jí bude na jaře už možná malá, ale kdyžtak bude pro druhou prďolku.
Odpoledne se chystáme s Andrejkou za kamarádkou. Má 2,5 roku starou holčičku a je taky těhu, tak se těším.

Míšo, gratuluju k holčičce.

Evuško, moc držím palce, aby vás pustili domů a mohla sis zase aspoň trochu v klidu užívat těhulkovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
6.3.07 13:44

Mišo, gratuluju k holčičce, a pevně věřím, že malá nebude mít se srdíčkem problémy.
Renko, ber ty zbytečné návštěvy na EKG jako zdravotní procházky. Já bych se procházela, zrovna dneska je tak pěkně, ale ještě musím sedět v práci a po práci se mi většinou už nechce. Snad Andrejka tak rychle nevyroste, jaro už je za dveřmi, teda aspoň to slibují meterologové.
Silem pěkná fotečka.
zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
6.3.07 14:14

Ivule, máš pravdu. Zůstaly jsme s Andrejkou venku celé dopoledne, fakt je dnes nádherně. Pro mě je nejhorší ta výprava ven. Andrejka při oblíkání vůbec „nespolupracuje“ a lítá po bytě jak šílená a já za ní s oblečením. A mě už zase dělá problém obouvání, přes to megabřicho už se pořádně neohnu. Takže ven vycházím uplně vyřízená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
6.3.07 14:19

ahoj holky, tak hlásím se po kontrole. Vše v pořádku a další kontrolu mám3. 4. . Vnitřní UTZ mi sice nedělala, ale prý vše drží skvěle. Tak je nejspíš vše O.K. Jen poslouchala takovým zvláštním UTZ srdíčko miminka. Takže nevím ani velikost ani váhu. A v těch jejich týdnech se už nevyznám. V 25. týdnu bych měla být až zítra a sestra už mi to napsala dneska :oops: . Pokaždé mi to přijde jinak. No budu jí věřit :-). Jo taky když jsem byla před měsícem na EKG a sonu srdce, tak mi doktor řekl, že mám nějak zvětšenou štitnou žlázu, že si mám nechat udělat někdy krevní testy na štítnou žlázu. Doktorce jsem to dneska řekla a ona mě poslala k jiné doktorce (specializované právě na št. žlázy). Ta nejen, že mě objednala, ale hned mi tu krev vzala. Takze zase pristi tyden me ceká lítání po doktorech. V pondělí sono štítné žlázy a ve čtvrtek bohužel ten diabetologický test :( . Ale aspon budu mít klid, že mimi je v dobrém prostředí :-).

Silem, prosím, pošli mi taky ten seznámek. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
6.3.07 15:06

ahoj tetky,
zdravím do krásného jarního dne. to je paráda, že jo? hned je všechno veselejší.

SILEMI - máte nádhernou fotičku. opravdu moc krásná. já nemám žádnou. tedy vlastně jen z šestého týdne. jinak nic :(

docela jste mě holky vystrašily s těma prohlídkama zase. můj doktor mi utz nedělá ani náhodou. jen do mě vždycky sáhne a řekne, že to hezky všechno drží a že bříško roste. to je tedy všechno. natož aby poslouchal srdíčko nebo něco :( tak z toho mám zase depku. no nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
6.3.07 17:42

Ahoj holky, gratuluju ke kontrolám :D

Eury - z toho si nic nedělej, můj dr. to taky tak dělá...... jenom prohmátne na koze a je konec…na UTZ mě bral jenom 2× (z toho poprvé to bylo když se ujišťoval, že jsem těhotná..takže to se ani snad počítat nedá..), takže se rozhodně nijak nestresuj!!!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex