Poradna duly
Jana Čurdová
Silem - tak to si dovedu predstavit - ta mam to dela podobne -teda ne s vycitkami, ale jinak s tim pusinkovanim a nevim cim dalsim - no a Kori - ten zase ji vidi jednou za cas, tak to ‚protrpi‘, aby potom neodjizdel se ‚spatnym pocitem‘ - no chapu, ael taky jsem z toho vedle - jak ta jedle.. ![]()
Ten cisar zni opravdu rozumne - drzim moc palce, at vsechno dobre dopadne! ![]()
Eury - bylo tam opravdu krasne ![]()
No holky, já s tchýní vycházím poměrně slušně, ale někdy prostě nemile překvapí…
![]()
Je ale fakt, že bych ani s vlastními rodiči nemohla bydlet…i když je mám moc ráda!! No ale já si vybírat nemůžu, manžel má 3/4 baráku a tchýně 1/4, takže já jsem tu jako takový přicmrndálek - a občas se tak i cítím… Navíc manža je jedináček a to doslova vytoužený (x potratů), takže na něm mamka hodně lpí. Co je ale moooooc dobře, tak to je fakt, že manža stojí při mě, takže se necítím jako ta poslední v domě…
![]()
Jinak víkend na pláži…Ifčo, závidím ti!!!!!!! ![]()
Ahoj tak jsem konečně tady, ale nějak nemám sílu dočítat…co nového? Jak dopadly dnešní kontroly?
Silem pošli mi prosímtě taky ten seznámek…díky.
Jinak s tady někdo ptal na dubobou kůru…já jí používám jako mast na zadeček…hodně mi tam praská kůže nebo třeba na odřeniny a tak a je moc prima.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / Holčička / KO 14.3.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / KO ???
Misa78 / Náchod / TP 6.6. / Překvapení / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / Od 2.3. v nemocnici
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 14.3.
Stef / 1977 / Žatec / TP 9.6. / Holčička / KO 7.3.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO 6.3.
Bedhann/ 1980 / Ostrava / TP 13.6. / Holčička / KO 16.3.
DominikaN / 1979 / Klatovy / TP 16.6. / Chlapeček / KO ???
Bobon / 1981 / Ostrava / TP 16.6. / KO???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO 29.3.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / Holčička / KO 27.3.
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / Chlapeček / KO 23.3.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.3.
Doris / 1978 / Cheb / TP 18.6. / Překvapení / KO 19.3.
Ifca / 1977 / Sofie / TP 19.6. / Holčička / KO 9.3.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / Překvapení / KO 6.3.
Netta12 / 1976 / Lovosice / TP 20.6. / Chlapeček / KO 6.3.
Nissa / 1979 / Jihlava / TP 21.6. / Chlapeček , Holčička / KO 22.3.
Virgin / 1978 / K. Vary / TP 21.6./ KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 24.6. / Chlapeček / KO 7.3.
Loudalka / 1978 / J. Hradec / TP 20.6. / Chlapeček / KO 6.3.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 28.3.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / Holčička / KO 8.3.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / Chlapeček / KO 21.3.
Jargova / 1981 / Ostrava / TP 25.6. / Překvapení / KO 6.3.
Verik / 1978 / Vyškov / TP 25.6. / Chlapeček / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / Chlapeček / KO 15.3.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / Překvapení / KO 6.3.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / Chlapeček /KO 7.3.
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
14 Chlapečků 10 Holčiček 6 Překvapení
Čestní hosté
June, Žabucha, Brum
Dlouho se neozvaly
Eweli / 1983 / Ostrava / TP 5.6. / Holčička / KO ???
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 20.3. Dr. 6.3. genetika
Skurokat / TP 14.6. / Holčička / KO ???
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO ???
Ahoj, holky,
děkuji Vám všem za podporu, už mám za sebou celou kůru kortikoidů, tak jsem i klidnější.. Malá vypadá, že je OK, chudinka, na to že je vypuzována už od 8 týdne, je to bojovnice moje malá.
Uvidím, snad mě za 14dní pustí, říkal dnes dr., že pokud se to nebude rapidně zhoršovat, tak ano.
Jinak tady v noci začala jedna maminka rodit, nic na sobě nepoznala, jen ji praskla voda ![]()
Silem, byla by jsi tak hodná a poslala mi taky ten seznam?Děkuji. Gratuluji k úspěšné kontrole a zdravému klučíkovi.
O dubovém gelu jsem neslyšela, používala jsem na hemeroidy dříve tu kůru, ale jak psala Janina, hrozně to barví, tak díky za tip.
Ivčo, přeji ať se ti návštěva vydaří a gratuluji k nádhernému víkendu. Je dobře, že jste si konečně na sebe společně našli čas a strávili ho tak příjemně.
Doris, přeji ať jsi brzy zdravá.
Bedhan, to je docela síla, takové jednání, mě by to tedy také hodně vadilo. Ale někteří lidé neznají míru a nemají respekt pro osobní prostor.
Holky, gratuluji k postýlkám a kočárkům
Mějte se hezky a pozdravujte miminka.
Ahoj holky,teda tady toho dneska zase je…
Dnes jsme byli v ČB kupovat Ondrovi jarní boty a bačkory,při té příležitosti jsme koupili nový stůl pod počítač,pro prďolku v tescu 7 krásných bodíček za 320 peněz,manžovi vzali na transfůzce půllitr krve,domluvila jsem si výměnu fusaku,chtěla jsem emitex,prodali mi deltim,ale bez problémů mi ho vymění jen ten emitex musí objednat,korbičku a pláštěnku ještě nemám.Po příjezdu domů cca 14.00 honem najíst ,manža šel chrnět,nějak ho ten odběr porazil a já s Ondrou vyrazila ještě na trasu.Vrátili jsme se po páté pak zase nachystat večeři,vykoupat, večerníček,zoubky,uložit Ondru…Můžu vám říct,že dnes jsem úplně grogy a prďolka asi taky,protže se ani nehne,jen občas škytne.Gratuluju k nákupům postýlek ,kočárků,k úspěšným kontrolám.Jinak těhudemence na mně teda dost působí a už jsem úplně mimo z toho,co všechno budu potřebovat a nejsem schopná si dát dohromady nějakej ten seznam.Proto SILEMKO,mně prosím ten seznámek taky.
Snad jsem na nic nezapoměla,jdu upadnout na kanape a už se dneska ani nehnu.Sakryš, ještě jsem měla něco…Už vím,kde jste holky koupily tu odsavačku na ten vysavač?Nikde jsem jí ještě neviděla.
Příjemný večer,
Evuško, jsem moc ráda, že je holčička OK a že jste obě takové statečné. Určitě už to bude lepší a za 14 dní pošupajdíš domů.
Bedhann, taky by mě tchyně vytočila doběla kdyby mi vlezla do sprchy. U nás už se to bohužel ale nestane, protože dřív než jsme se s manželem stihli vzít, tak jeho maminka nečekaně zaviněním lékařů zemřela. Věř mi, že bych se s ní občas ráda rafla, než jí nemít vůbec. Ale dost bylo splínů.
Kami, dneska jsi tedy měla pěkný šrumec. Odsávačku na lux už jsem také pořídila. Na adrese www.babyvac.cz jsou uvedeny obchody, kde jí vedou. My jsme jí pořídili v jedné pražské lékárně a stála 320 Kč.
Silem, také prosím o seznámek.
Ifčo, jak jsem tak četla o tom tvém prosluněném víkendu, hned bych někam vyrazila. Muselo to být moc prima ![]()
Zítra nás Jargová, Loudalko a Viky čeká kontrola, tak si budeme držet navzájem palečky, ať je všechno OK, jo? ![]()
Krásné, dobré, slunečné ránko,
držím palečeky všem dneska kontrolovaným.
Evuško, vidíš jaké jste bojovnice. Určitě to bude dobré a půjdeš za chvíli domů, ale budeš se muset šetřit ještě víc než teď.
Silem, pošli mi prosím taky seznámek, začínám v těch pidi věcích celkem plavat a nevím co ještě budu potřebovat.
Popelko, škoda, že si s námi nemůžeš psát přes práci. Ale za chvíli půjdem i my pracující na MD, tak to doženem. Jé, já se tak těším, jak se vyspím a nebudu muset vstávat v 6 hodin.
Jinak v práci pořád hledám ty dluhy pro účetní, je to sice už třetí týden, a vypadá, že bude i možná konečný. Pak budu zase počítat vyúčtování pro nájemníky a pak můžu s klidem v duši odejít. Už aby to bylo.
Zatím ahoj Ivule
Dobré ráno, tak jsem si myslela, že budu konečně jednou první, ale koukám, že bohužel.
Holky, všechny co jdete na kontrolu, tak hodně štěstí.
Dobré ránko, zdravim. S tchyněmi je někdy kříž, moje je fajn a taky je dost daleko, asi je to i lepší…
Silemko, prosím pošli mi taky ten seznam Už v těch informacích taky trochu plavu.
Jinak se mě furt drží to nachlazení, tak čekám jestli lehnu nebo se z toho seberu, na doktora to zatím ještě není.
Taky přeju všem v pohodě kontroly, teď už to snad pro žádnou nejsou tak velké nervy oproti těm ze začátku, co?
DOBRÉ RÁNO
přeju krásný den, na kontrolách ať vidíte vaše broučky co nejlíp, pracujícím co nejmíň nervů a nám ostatním pohodový den a hodně kopanců ![]()
Seznámky jsem vám všem odeslala, snad to pomůže, já jsem šťastná za ségru, ta mi ho poupravila ![]()
Tak a já jdu něco dělat, ať zase nestrávím celý den u PC..holky nevíte, jaký jsou zkušenosti s kočárky TREXX nebo I'COO?