ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2104
3.3.07 09:22

Že bych tady dneska byla první? Jé vy se máte, že můžete ještě spát. Taky bych hned šla, ale asi mi to neprojde. No nic. ¨Tak všem přeji krásný a slunečný víkend. Papa Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
3.3.07 09:40

Dobré ráno,
Zuzko,já už tu byla,ale nikdo tu nebyl.. Já jsem opět úžasně spala,dneska jsem myslela, že už bolestí nevydržím.Kyčle mě bolí pořád když ležím na boku a záda, když ležím na zádech.A pak si vyberte.. :evil: .Taky mě asi bolí nohy z těch krumlovských krpálů, no odvykla jsem, Budějce jsou v rovině.Budu muset trénovat :lol: .
Přeji krásný den, u nás je hnusně,zataženo.
Vykyna a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
3.3.07 11:16

Hezké sobotní ráno holky,

u nás je dneska pěkně hnusně, dokonce tady i sněží - i když to hned taje, já už chci to slibované jaro.

Včera večer jsem se u maminky pěkně nacpala - měla jsem čočku, párek, volské oko - a potom jsem pěkně funěla a tlačil mě žaludek - velké porce už mi fakt dělají problém, ale když ono to bylo tak dobré…

Ifčo - gratuluji k další holčičce - aspoň nebudeš mít problém s novou výbavičkou a holky si spolu určitě vyhrajou, uvidíš.

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
3.3.07 11:33

Přeji krásný den, i když u nás prší.
Dneska jsem přišla až teď, než se mi uvaří brambory. Manža má zvýšenou teplotu a zlobím se na něj, protože to nechce jít vyležet do ložnice. :evil: Zase to na mě naprská a já se v tom budu mlátit znovu :( . NO SNAD NE!

Kdoví jak je Doris. Včera psala, že na ní taky něco leze. Snad už je jí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.3.07 12:12

Ahoj Kočky a Koťata.
Tak se hlásíme po delší pauze, ale v práci se teď fakt nedostanu. Jdu vás dočíst abych dosmolila seznámek a pak ho sem hodím.

Vítím zatím nově příchozí a gratuluju všem ke kontrolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
3.3.07 12:22

Ahoj Popelko,
už jsme se po tobě scháněli, co se ti stalo! Jsem ráda, že to bylo jenom pracovní vytížení a ne nic s mimiskem. Máš co dočítat! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.3.07 12:56

Masenko co se týče oční vady. já mám na dálku 3,25 a můj gynekolog o tom ani neví, protože nosím čočky. Ale ptala jsem se kdysi očaře a ten říkal, že pokud je blbá sítnice či co, tak to ohrožuje při porodu a indukuje se čísař. Tím tlačením by sis to mohla nějak zhoršit. Takže se optej svého optika.

Ifco tak že by holčička? Chceš jí už napsat nebo ještě počkáme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.3.07 12:58

Uf tak jsem vás konečně dočetla. Teda dalo to práci.

Ale jsem ráda, že jste všechny vpořádku a že jste o mě měly strach. ale opravdu je to jen tou prací, jinak je nám tuze dobře. Mikulka pořád čile řádí a občas nám tvrdne bříško. Vpondělí a ve středu mě čeká ten test na cukr a pak kontrola u doktora, tak uvidíme. Snad budeme OK.

Jinak s těma pupíkama…už z něj mám jen maličkou prohlubeň, ale bříško okolo pupíku mám placatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.3.07 13:01

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6. / Holčička / KO 14.3.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / KO 5.3.
Misa78 / Náchod / TP 6.6. / Překvapení / KO 5.3.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 19.3.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 14.3.
Stef / 1977 / Žatec / TP 9.6. / Holčička / KO 7.3.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO 6.3.
Bedhann/ 1980 / Ostrava / TP 13.6. / Holčička / KO 16.3.
DominikaN / 1979 / Klatovy / TP 16.6. / Chlapeček / KO ???
Bobon / 1981 / Ostrava / TP 16.6. / KO???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO 29.3.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / Holčička / KO 27.3.
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / Chlapeček / KO 23.3.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.3.
Doris / 1978 / Cheb / TP 18.6. / Překvapení / KO 19.3.
Ifca / 1977 / Sofie / TP 19.6. / KO 9.3.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / Překvapení / KO 6.3.
Netta12 / 1976 / Lovosice / TP 20.6. / Chlapeček / KO 6.3.
Nissa / 1979 / Jihlava / TP 21.6. / Chlapeček , Holčička / KO 22.3.
Virgin / 1978 / K. Vary / TP 21.6./ KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 24.6. / Chlapeček / KO 7.3.
Loudalka / 1978 / J. Hradec / TP 20.6. / Chlapeček / KO 6.3.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 28.3.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / Holčička / KO 8.3.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / Chlapeček / KO 21.3.
Jargova / 1981 / Ostrava / TP 25.6. / Překvapení / KO 6.3.
Verik / 1978 / Vyškov / TP 25.6. / Chlapeček / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / Chlapeček / KO 15.3.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / Překvapení / KO 6.3.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / Chlapeček /KO 7.3.

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců

14 Chlapečků 9 Holčiček 6 Překvapení

Čestní hosté

June, Žabucha, Brum

Dlouho se neozvaly

Eweli / 1983 / Ostrava / TP 5.6. / Holčička / KO ???
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 20.3. Dr. 6.3. genetika
Skurokat / TP 14.6. / Holčička / KO ???
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
3.3.07 14:25

Ahoj holky, tak jsem tu potají, manžel nám naordinoval ležení a zakázal počítač, ale už jsem celá přeleželá, taky mi je trošku líp, tak mi otrnulo a už bych šla ven, jenže tam je to jak na apríla. Ráno sněžilo, v poledne pršelo a teď svítí sluníčko.
Loudalko, už se cítím opravdu líp, ale mám pořád strach z horeček. Já teda nevím, jestli se vůbec můžou nějaký léky. Já totiž když už, tak mám rovnou čtyřicítky a to by se mimískovi asi nelíbilo a takhle na víkend bych musela na pohotovost a to by se mi nechtělo, tam jsou strašně nepříjemní. Tak snad to ustojím.

Kami, já jsem taky poslední dobou zatížená na oranžovou. Vybrala jsem si oranžovou dlažbu do kuchyně a na kočárky jsem koukala taky, ale žádnej mě nezaujal. Zato jsem ve městě viděla maminku s tmavovínovým kočárkem a ten byl fakt , móc pěknej, jenže ten jsem zase nikde neobjevila. Na druhou stranu se bojím, že kdybych měla nějakou takovou barvu na kočárku, tak by to přitahovalo vosy a jiný potvory, tmavá je zas blbá, že na ní praží sluníčko a rychle se vyšisuje, takže nakonec budu asi vybírat něco v šedé.

Vyky, naši mají dva jezevčíky a ten jeden je pěkná potvora, na rodinný příslušníky si sice netroufne, ale na cizího se vrhne, jen se otočí zády. A od nikoho, kromě mamky a taťky se nenechá pohladit. A od té doby, co jsem těhotná se ke mě normálně lísá, až jsem z toho byla v šoku a byla jsem dost ostražitá, protože jsem jí normálně nevěřila. Ale vypadá to, že to asi opravdu cítí, takže si jí občas i pochovám, ale respekt z ní mám pořád.
Taky mám jedno řešení na tvé bolesti. Vyřízni si do madrace tvar břicha a můžeš spát na břiše. :lol:

A když už jsem u těch zvířat, tak si představte, že náš kocour někde zakousl nějakýho ptáčka, měl na hlavě peří a hubu celou od peří a pak mu taky lezl jeden brk ze zadku, ptáček už byl asi na cestě ven. No já myslela, že se počůrám smíchy. Ale ptáčka mi je taky líto. :lol:

inak holky, o mě je tak dobře postaráno. Dneska mi poslala oběd mamka, abych nemusela vařit a zítra mi ho pošle ségra, no jsou to moje zlatíčka.

Tak přeju hezký víkend, já jdu zase ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.3.07 17:22

ahoj,holky,

gratuluji Ivče k úspěšné kontrole a holčičce, já jsem měla s kontrolou v Podolí včera smůlu. Utrogestan nezabral a čípek je jen 1,5cm, tak si m´ě tu nechali, dostávám magnezko v infuzích a kortikoidy pro dozrání plic, hrozí mi předčasný porod. nemůžu ani sedět, tvrdne to i ´přes to magnezko při jakémkoli pohybu. Tak píšu v leže, musím vyřídit nějakou korespondenci ohledně kuchyní, tak mi přítel donesl notebook. Prý pokud by se to výrazně zlepšilo, tak za 14dní mě pustí, ale mám počítat, že spíš až do 32.týdne. Nemám nic na miminko, kromě komody a pár hadříků! Budu to muset spíchat přes internet.

Vyky, jestli mě pustí, budu za doučko ráda, jinak až popropuštění nebo po porodu. Limit mám do konce
srpna, dodělat matiku.

Jinak co se týká porodnice, mají stop stav, nepřibírají, ani registrované neberou. To je fakt super. Takový nátlak se dá čekat i v červnu.

To je ale milovníků Miláčů, já je před přítelem schovávám, když si chci uschovat jednu ke kafi

Mějte se hezky, semtam nakouknu, pokud mi to malá dovolí, doufám,že ano.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
3.3.07 19:25

Evuško, tak snad bude všechno v pohodě. Ničim se nestresuj, veci pořídíš snadno a nebo zaúkoluješ přítele, on to taky zvládne. Neboj po 32.týdnu je dost času vše ještě pořídit, ale uvidíš že za 14 dní jsi doma :lol: . Držím palečky a dej o sobě vědět. NEBOJ dopadne to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
3.3.07 20:14

Evuško,tak to je mi fakt líto,vždyť už sis tolik užila :( .Ale být tebou, tak se uklidňuj tím, že mimi má šanci na přežití a dost velkou.To,že se budeš bát,ničemu neprospěje.Já vím, moc hezky se mi to mluví,ale musíš věřit,jako my všechny.Moc na tebe myslím a držíme s Honzíkam vám oběma všechny palečky :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
4.3.07 08:06

Přeji krásné nedělní ráno.U nás svítí krásně sluníčko a tak to vypadá na nádherný den.To,že Ondra je od půl sedmý vzhůru už tak nádherný není. :?

Evuško,nějakou výbavičkou se vůbec nestresuj,všechno se dá pořídit později,hlavně aby malá u tebe v bříšku vydržele co nejdýl.Moc vám s Ondrou držíme pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
4.3.07 10:11

Evuško držím palce at to dopadne jak nejlíp to jde.

I já vám všem přeji krásnou a klidnou neděli a hned mám na vás jeden dotaz. Naše mimi si se mnou asi hraje, minulý týden jsem dostávala kopance a herdy až se mi vyboulilo vždycky břiho a poslední 2-3 dny nic. Je skoro úplný klid. Občas mě jen lehounce polechtá, ale to je vše. Je to normální? Asi se otočilo nebo já nevím, ale jsem z toho celkem na větvi. Díky za odpovědi papa Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí