ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
1.3.07 16:57

AHoj holky,
tak se hlásím z kontroly. Ale že jste toho teda nakecaly za dopoledne :) Byla jsem u té nové doktorky, s tou starou se to nedá srovnat, fakt paráda. Jsem celkem nadšená… Vycházky sice stále nemám, ale už je mi to celkem fuk, nějak už to doklepu… Hlavně ji třeba zajímaly věci, na které se mě před tím nikdo ani neptal a taky přišla na to, že mám mykózu, což předtím taky nikoho nezajímalo :? Problémy jsem hlásila, dostalo se mi odpovědi, že je to v těhotenství normální… Takže jsem ráda, že jsem se k tomu odhodlala, ikdyž mě ještě čeké jedno sezení s tou starou Dr. - potřebuju s ní vyřídit nějakou administrativu, tak jsem zvědavá, jak to proběhne. Další kontrolu mám 29.3., prcek je v pořádku :)
Jo a po dnešním vážení jsem zjistila, že už mám navrch 8,5 kila 8O Takže nějaých 10 kilo u mě fakt nehrozí :wink:

LOUDALKO, já zas nevím, jestli je teď Lenka ve Vyškově :) Co vím, tak po škole byla v Praze, už jsem o ní delší dobu neslyšela… Ale ten rok maturity souhlasí…
EVUŠKO, v domečku se budete mít s prckem určitě parádně… Taky jsem chtěli původně domeček, ale nakonec jsem usoudili, že by to bylo moc penízků. Takže bydlíme v bytovce s 8 bytama, to se ještě celkem dá…
IFČO, kontrola v nemocnici bude asi docela zábava :wink: Hlavně aby bylo všechno v pořádku, určitě pak napiš, jak jsi dopadla.
DORIS, vůbec se nedivím, že tě manžel naštval… taky by mě to vytočilo. Aspoň, že už jsi začala s převýchovou :lol: A ty tvoje sny, to by snad stálo za to někam psát, to se hned tak nevidí :)

Jinak teplé léto by mi naprosto vyhovovalo, sice bysme se v obýváku asi upekli (je orientovaný na západ), ale já teplo prostě miluju…
Přecitlivělá už naštěstí moc nejsem, ale ještě tak před 14 dnama to byla hrůza :roll:
A začínáte mě teda děsit, co všechno už máte nakoupeno 8O Já mám zatím jen pár oblečků, ale vyloženě jen věci, co se mi líbily, žádný systematický nákup, jednu hračku, jednu lahev (dárek) a dneska jsem koupila připínací klips na dudlík (víte co, aby když ho prcek vyplivne zůstal připnutý na oblečení a nespadl na zem :) )

IVULE, přesně 8. září jsme pozvaní taky na svatbu :) Vdává se manželova ségra a taky to vypadá na hodně lidí, tak jsme zvědavá, jak to s prckem zvládneme :roll: Počítám, že ho budeme nosit asi v šátku, ovšem jak to budu dělat s kojením, to nevím… Docela jsme se na tuhle svatbu těšila a oni mi takhle překazili plány :twisted: … ale nedivím se, taky jsem se na svou svatbu těšila a nechtěla ji odkládat. Tak asi načepuju nějaké mlíko napřed a prcek bude dostávat ze zásob :lol:

KAMI, jestli to byla čokoláda s marcipánem od Orionu, tak to je teď můj horký favorit, mňam, mňam :) Je fakt mooc dobrá - no a pak nemám tolik přibírat :oops:
Tak a než jsem ten svůj elaborát dopsala, vy jste načaly další stránku :D No, aspoň mám co číst, než příjde manžel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
1.3.07 17:04

Novire, přesně ta to byla.Objevila jsem jí včera poprvé v obchodě a říkala jsem si,že si jí budu vychutnávat,sem tam spapám jednu kostičku a dneska jsem jí do slova a do písmene sežrala na posezení.A byla fakt výýýborná.Zítra si pro ní klušu zase. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
1.3.07 17:26

Holky vy jste s tou čokoládou hrozný. Já jsem děsnej závislák a vůbec nic teď doma nemám. Všechny zásoby jsem snědla na těch horách. Taky jsem tam přibrala 2kg. Jinak asi vedu, už mám 9.5kg, fuj.
A co se týče svateb, taky mám bohaté zkušenosti. Moje sestřenice, kterou mám spíš jako ségru, se vdávala týden po narození Áji. Takže v pátek mě pustili z porodnice a v sobotu hurá na svatbu. Naštěstí se vdávala v Praze, tak to šlo. Kojit jsem ale uměla jen vleže. Takže z obřadu jsme odjeli s manžou domů, já jsem přebalila a nakojila a jeli jsme zpět na hostinu. Ta zase byla blízko od našich, takže kojit jsem jezdila k nim. No docela sranda. Druhá sestřenice se vdávala, když byly Áje 4 měsíce. To už bylo na Moravě. Ale taky to bylo v poho. Bylo nás tam kojících víc, takže nám vymezili jednu „kojící“ místnost, kde jsme hromadně kojili. No a teď se má vdávat kamarádka. Ještě neví, jestli budou mít termín v červnu nebo v září. Tak to vidím zase na svatbu s mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
1.3.07 19:02

NOVIRE, a dělala pedagogickou v Prachaticich? Jestli jo,tak je to ona :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
1.3.07 19:51

Vyky,už je to dobrý,asi to byla nějaká momentální zaostalost,že by těhudemence?Ale jestli máš čas a půjdeš prochajdou,tak se můžem sejít,ale s Ondrou jsou to dva kroky do předu a deset zpátky,no jako s každým malým dítětem.Teda taky za předpokladu,že bude lepší počasí než dnes.Nevím jak v ČB,ale tady celý den pršelo.

Holky taky vás tak bolí žebra?Mně teda docela dost.Taky zjišťuju,že jsem z minulého těhu spoustu věcí zapoměla a teď jsem z toho pěkně vyvalená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.3.07 20:24

LOUDALKO, to si právě nemůžu vzpomenout, co dělala za střední :) Ale jestli ta tvoje byla na vysoké vojenské, tak je to určo ta samá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
1.3.07 20:28

NOVIRE, tak to pochybuju ze ta moje by sla na vysokou vojenskou. Byla to holka jako tintitko. A takova ticha, pochybuji ze by mela u vojaku co delat. Prijde mi ta predstava docela smesna. Tak je to asi shoda jmen :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
1.3.07 20:29

Hezký večer maminky,

Doris - správně to děláš, takhle se na ně musí - příště si rozmyslí ošklíbat se nad jídlem :?

Holky s těma čokoládama - já ujíždím na pistáciové Deli - ale teda sním jakoukoliv čokošku, ale ta Deli - mňam

Ale jste toho zase přes den napovídaly. Já jsem byla u sestřenky na návštěvě a přinesla jsem si velikou tašku plnou krásných věcí - tak myslím že oblečení už vážně nakupovat nebudu…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
2.3.07 07:49

Dobré ránko maminy a pupíci,
u nás v Ostravě to vypadá na slunečný den, aspoň teď. Jinak zítra si jedu vyzvednout s kamarádkou kočárek a postýlku, manžel nemůže a tchán půjčil auto švagrovi a do našeho se to zase nevleze. Ale už se nemůžu dočkat.
Doris, správně, musí si zvykat, že si nebude vyskakovat. Můj manžel zase nerad jí ryby a tak jsem vždycky z legrace říkala, že je bude mít buď za trest nebo za odměnu. No a když pak smažím ryby a příjde, tak první věc je „Co jsem zase provedl?“
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.3.07 08:01

Ahoj, Ivule, tady je krásně, svítí sluníčko. Přeji hezký den všem.

Já zas nemůžu odolat oplatku Mila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.3.07 08:22

Přeji krásné dobré ráno.Tady je hnusně a zataženo a opět to vypadá na déšť.
Navíc na mně něco leze,ale manžel to není. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.3.07 09:15

Ahoj těhulky,
Evuško já taky miluju oplatky Mila, to mě manžel pěkně vytočil, když mi je snědl, něco jsem dělala a hrozně jsem se těšila až si uvařím kávu a dám si milu a budu si číst prostě pohodička, Tak jsem si kávu uvařila a hledám milu a mila nikde, tak jsem vzala telefon a volala jsem tomu mému kde jako všechny mili jsou, no legrace, když přišel z práce tak jich donesl pěknou zásobu :lol:

U nás je taky pěkně zataženo, a já si dneska zapomněla deštník :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
2.3.07 09:17

Ahoj hezke ranko..konecne patek.Uz se nemuzu dockat az poletim z prace.Evusko s tim mlsanim mila oplatky jsme na tom stejne ja ji uplne zboznuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
2.3.07 09:28

Miso my bydlime na Plhove taky naproti nabytku BUCUR.
Dneska se chystam domu,tak uz se moc tesim.
S pritelem tam mame sraz,tak uz se nemuzu dockat. :P :?: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.3.07 09:33

Dobré ráno,
u nás je dneska taky zatím krásné sluníčko. Snad to vydrzi cely den, ale hlasili, ze v jiz. Cechach ma dneska prset. Tak asi nic moc vyhlidky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí