ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1604
28.2.07 15:01

ahoj tetky,

teda vy povídáte a povídáte. to pak nejde vůbec dočíst. ale to je dobře, myslim, že od května budeme všechny jenom u netu.

EVUŠKO - mám pocit, že máš nový metřík. možná jsem zaspala, ale každopádně je KRASNEJ! jinak je moc dobře, že jsi zajela do podolí, a moc dobře, že ses tam setkala s ochotou. tak hezky odpočívej.

ROZÁRKO - to je bžunda s těma klukama. skoro každýmu to tady vyšlo jinak než chtěl (myslím tím ty, co už mají doma děti). takže rozárius? :) a mimochodem, pořád tady strašíš s červencem, ale neboj, já to mám taky jistý. zatím si ce 21. 6. a počítám, že budu určo přenášet. prostě to vim. takže budu taky červencová. trošku mi to vadí, chtěla bych radši blíženečka než ráčka…ale to je detail.

VERIK - vítám tě mezi námi. a čenda je moc hezký jméno!

PUPÍK já mám tedy nekonečný. ač mám největší břicho (mimochodem jsem fakt jak koule, lidi se mě lekaj - za posledních čtrnáct dní děsně vyrostlo), pupík je stále hluboko, v nedohlednu. asi tak zůstane.

píšete o legračních snech a špatném spaní. já se budím 5× za noc na čůrandu (nepřeháním) a zdaj se mi šílenosti. nejčastěji o všech chlapech, který jsem v životě potkala, jenom ne o tom svym :twisted:

moc gratuluju ke kočárkům, ale začínám propadat panice. my ho od začátku plánujeme koupit až na poslední chvíli. navíc je to jediná pověrčivost, kterou celé moje okolí a rodina tradují…prostě kočárek bude až po porodu. u vás to tak neni? ale když budete takhle pokračovat, prostě to psychicky nevydržim. stále nás drží inglesina. hledáme levnější a levnější, jenže jsme beznadějně zamilovaní.

IFČO - přeju příjemné trávení.

teta hela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
28.2.07 15:03

ach ta skleroza........ :roll:

jsem chtěla ještě k těm pupíkům, tak já ho mám na pohled úplně stejný, akorát už jsem musela sundat piercing, protože už mě to tahlo… :?

Jo a ještě jedna věc - jsem si jako myslela, že ten košík budu používat i na balkon (když budu na zahradě) a jsem jako zjistila, že neprojede futrama (dveře na balkon máme úzké)… 8O 8O 8O

• Citovat
  • Upravit
261
28.2.07 15:26

Holky jak tak koukam tak skoro kazda z vas jde na cukrovkarsky test a me dr. vubec nic nerikala..Tak nevim jestli vubec pujdu.
Kontrolu mam az za mesic,tak nevim jestli se dela test na cukr,tak pozde coz budu v 28.tydnu.
Bedhann tak to ja jsem piercing vyndala hned na zacatku, a neriskovala jsem.
Pridavam kocarek,tak jak se vam bude libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.2.07 15:32

Holky, asi Vás nepotěším, žádnýho Ondru Drnovského a Lenku Krištofovou neznám .....
Zjišťuju, že diskuse je tu docela živá a rychlá. Nevím jestli budu stíhat všechno číst, přece jen jsem přes den v práci a šéf je :twisted: :evil:

No nic, přítel (Milan) mi bude muset nechat nějakej časovej prostor večer u komplu - dříve než vytuhnu. A to já umím brzo a rychle :D :D :D
Jo jinak jsem nepoznacila, ze Verik = Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
28.2.07 15:39

Bedhan, těším se na fotečku toho košíku. Vidíš, taky si budu muset zjistit rozměry až se pro nějaký rozhodnu,ať ho můžu dávat na terasu.

Eury, ano, mám nový metřík. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
28.2.07 15:40

Bedhan, ty máš ale zlopapoucha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
28.2.07 15:49

Martinečko - máš kráááááásný kočárek, a to ho jenom okukuješ??? Tak to já aspoň po pokoji trošku pojezdila… :lol: :lol: :lol:

Evuško - no někdy dokáže být hooodně nepříjemný.. Jinak nám každý říká, a co budete dělat s papuchem až bude mimi??? No co? Nic, mimi nemá být v naprostém klidu, ale v pokoji s papuchem být asi nebude moct, protože on když zařve, tak to mi duní hlava..... :roll:

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
28.2.07 15:54

Martinečko, ještě ohledně kočárku, dávej si pozor na boudičku, když jí budeš stahovat, tak se tam musí uvolnit takové ty čudlíky… asi bych řekla jediná blbost, která na tom kočárku je, jinak je super… :wink:

• Citovat
  • Upravit
261
28.2.07 16:20

Dikas Bedhann vcera mi to dalo nez jsem prisla na to jak se sklada,a ty cudliky to je pekne blby,ale musime si na to zvyknout..
Ja budu jezdit dneska uz se tesim jak mala holka…
Chci se zeptat,kdyz si ho kupovala tak i s taskou pro maminku?Ja kdyz jsem videla kolik ta taska stoji,tak si asi koupim nejakou obycejnou do barvy,ale nechtelo se mi vyhazovat 1600,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
28.2.07 16:25

júúú, holky, tak jsem se podívala na pupík a mám ho taky malej. to je bžunda, já si na něj totiž moc nevidim. ale nahla jsem ho a fakt už mám jen kousíček. takže jsem kecala 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
28.2.07 16:27

Martinečko, tašku jsme nekupovali… později dokoupím nějakou tu univerzální… mám dokonce dojem, že na tu naší barvu není…nevím, byla jsem zabraná do kočárku a ne do tašky… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2464
28.2.07 16:52

Ahojky,

Martinečko, gratuluji k přetočení mrňouska a kočárek je moc hezký :-)
Na cukrovkářský test jdu také v 28tt, i když mě už čeká potřetí. Už si tam přijdu jako ostřílený návštěvník. Ale hnus je to pokaždé stejný :-)

Bedhann, košíček i když se nevejde na balkón je moc krásný. Jako pro princeznu.

Pupík mám naopak velkej. Neměla jsem skoro žádnej, jen takovou malou dírku a teď je tam díra jako hrom :-)

Veriku, s tím pročítáním diskuze a prací na tom jsme stejně. Také pracuji jako účetní a do půlky dubna (než půjdu na mateřskou) se sem stíhám podívat max. 2× za den a to vždycky dočítám a dočítám. Od zítřka navíc nastupují dvě nové kolegyně, které mám za měsíc a kousek kompletně zaučit, takže v práci už nepřečtu asi nic. :-( No koncem dubna to doženeme.

Euryanto, mě naopak manžel přemlouvá, jestli nechci počkat až do července, aby to byl ráček, ale vzhledem k tomu, že to u nás vypadá na začátek června, tak měsíc navíc asi nezvládneme.

A k těm snům. Včera se mě zdálo, že máme vytopenou celou koupelnu a záchod a manželovi se naopak zdálo o našem porodu. Ptala jsem se ho, jaký byl a prý pohoda, jen že mrňousek legračně mlaskal jako štěňátko. Tak doufám, že to fakt pohoda v " bude a že to bude chlapeček nikoliv pejsek, co mi vypadne z bříška :-)

Nisso, gratuluju k úspěšné kontrole i k nákupu kočárku. My ho máme už také vybraný, ale rezervovat a objednat půjdeme asi až v dubnu.

Evuško, je dobře, že jsi jela na tu kontrolu. Určitě nic nepodceňuj a kdyby ti nebylo nejlépe, šupky dupky k doktorovi.

Kami, jsem moc ráda, že Ondra je v pořádku.

Renko, ať je Áje brzo lépe.

Ifčo, nahnala jsi mi s těma knedlíkama pěkné chutě. Půjdu se podívat po nějaké mňamině :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.2.07 17:14

KAČULKO , tak já to s kočárkem udělám úplně stejně. Mám už vybraný a koupit ho pojedeme v dubnu. Snad ho budou mít, nebudou ho objednávat, aby to stihli do porodu a nemusela jsem nosit malého na ruce po městě :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
28.2.07 17:49

Ahojky,
tak jsem zpět z UTZ. Potvrdilo se to, čeho jsem se obávala. Mimi je prostě velký. Jinak prý ale roste naprosto symetricky, takže dr byl spokojenej. Prý druhý dítko bývá většinou větší, než první. Teď už má asi 750g. Začínám se docela obávat porodu.
Jinak děda zvládl hlídání dobře. Zatím nevím, co se u Áji vyvrbí za chorobu. Rýmu zatím nemá, v noci kašlala, teď vůbec. Teplotu jsme srazili nurofenem, takže momentálně působí celkem zdravě. Jen nechce pít ani moc jíst.

Martinečko, kočárek vypadá moc hezky. Co je to za značku? Asi jsi to psala, ale já jsem ten celý týden moc nestihla dočíst.

Evuško, jaký kupujete baráček a kde? Jak tak koukám, jsem fakt docela mimo, dost mi toho uniklo.

Nemůžu si vzpomenout, co jsem ještě chtěla napsat, chjo, asi těhudemence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
28.2.07 17:59

Teda holky vy jste toho napovídaly strašnou kopici.Právě jsme se vrátili s Ondrou z plavání,opět tam pěkně řádil.A vypadá to,že je Ondra opravdu OK.Máme totiž v bazénu slanou vodu a Ondra jí vždycky strašný množství vypije a působí na něj jako šaratice.Tak sotva dojdem domů už letí trůnit a dneska to nebylo jinak a nikde žádná krev,tak jsem šťastná jako blecha. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lo

Bedhann, ten košík je moc hezkej,taky jsem ho se slinou u úst okukovala,ale bohužel neprošel.Snad se nějakej levnější objeví u kámošky v bazaru. :D

Martinecko,kočárek máš krásnej,moc se mi líbí ta kombinace barev,mámje moc ráda,jsou takový hřejivý.Na ten test na cukr možná ani nepůjdeš,mám pocit,že je povinnej až od 27 let,jinak je to na dr.jestli tě tam pošle.

Rozáro,moc ti gratuluji ke zdravému pindíkovi :D

Nisso,gratuluji ke kontrole a ke koupi kočárku.A taky jsem zmatlík a velikej,ale co se týče Ondry,tak mi všechno dochází malinko se spožděním,nejdřív jednám a pak brečím.Naštěstí se zatím konaly jenom dvě katastrofy,jednou roztržený nadočnicový oblouk (dva náplasťové stehy a malá jizvička na památku) a ten včerejšek.Jen tiše doufám,že máme zase na nějakou dobu vybráno.A ten střep nevím jestli byl v tej activii.V každým případě teď jogurty prohledávám.Uvažuju i o koupi nějakého šikovného cedníčku.A ty lupínky jsem prohledala a i když v nich nic nebylo,tak jsem je vyhodila.

Dneska jsem se s manžou dohodla,že se objednám do Č.B. na 4D ultrazvuk.Můj dr už mi žádnou fotečku nedá,i když jsem ho minule prosila,říkal,že teď už tam stejně není nic vidět a chci mít jistotu,že je malej v pořádku.Mám totiž podezření,že ten UTZ,co má dr v ordinaci není nic moc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí