ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
28.2.07 09:44

Ahoooj tehulky :D ..

Kami, ja pupik mam a asi jej budu mit az do konce - jak u Johanky, ale je pravda, ze ‚mala piha‘, co je ukryta tam uuuplne dole, se mi uz zacina zjevovat 8O :D .. Jak se tak na sebe divam, tak mam pocit ze mi byl spatne vypocitany termin porodu - odhadovala bych tak na mmm pozitri??? :lol: :lol: :lol:

Jinak po te snehove zaplave - pro zmenu dnes - mame opet jaro.. misto snehu jsou vsude kolem opet k videni kyticky.. Asi me ten ‚chaos‘ musi doprovazet naprosto vsude, nejen v ‚osobnim zivutku‘ - pocasi mi pripada - jako ‚virtualni‘ zmeny nasich ‚domovu‘ 8O :D .. No, co se da delat.. nemate nekdo zname na PL? Ze bych si tam sla na par dni polezet :lol: :lol: :lol: ..

Doris - jak byla noc? :D Manzelovi bych bouchacku pod polstar nedoporucovala - co kdyz budes rychlejsi - aaaha, a co kdyz.., aaaha - takze - co takhle te zkratka privazat :lol: :lol: :lol: ..
Ja ze sna pouze mluvim - nastesti mi Kori ‚obcas‘ nerozumi - kdyz snivam v cestine :wink: ..

Popelko, zmena me kontroly - je 9.3. - alespon si myslim - je to patek, ze jo :D

Dnes jsem se nevyspala - ale ne ze me kopalo miminko, ale ze Kori siiilene chrapal - je nachlazeny - no a to je des - neustale jsem jej prevracela na bok (smerem ode me 8O :D ), ale on rotuje vic, jak to mimi v brisku - takze jsem se na nej rano mracila 8O :D - ale jen chvilicku :wink: .. mimochodem tim ‚desivym‘ zvukem probudil i Johanku 8O .. :D

Tak ja jdu neco ukuchtit, uz jsem vysala a vytrela, zasly jsme s Johankou do obchodu - no - to je taky radost - vsude ted tahame kocarek s panenkou, no a kdyz se ji jakoze nechce, tak mam pod jednou pazi Johanku a pod druhou ‚jeji bebechy‘ a v ruce igelitku s nakupem - matka ‚zivitelka‘ :D - je na nas moc hezky pohled :lol: ..

Zjistila jsem, ze mi Kori dal do mrazaku kedlubnu a kvetak - takze si jiste dovedete predstavit, v jakem rozmaglanem stavu - se tato zelenina ocitla po rozmrazeni - asi mu ji hodim na hlavu, az prijde domu 8) ..

Tak jdu varit - jestli se to v mem podani - da takto nazvat :lol: ..

zatim papa a krasny den - kontroly at dopadnou jen a jen dobre!!!

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.2.07 09:47

Jani - mm ty jahodove knedliky!!! Ja mam boruvky - taky v mrazaku :lol: - no to by bylo super.. ale ja nevim jak na testo 8O ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.2.07 09:49

Dobré ráno holky,
teda já v poslední době tak mizerně spím, že je to až hrůza :roll: Kdybych nemusela vstávat kvůli Dolfíkovi, tak mě z postele ráno nikdo nedostane… Jsem zvědavá, jak budu zítra vstávat kvůli kontrole…

KAMI, pupík už pořádně nemám a dokonce to vypadá, jako by lezl ven :lol:

IVULE, samo že vím, že jsi z Ostravy :wink: , jen jsem chtěla od Bedhann nějaké info pokud něco zjistí o těch dulách… vůbec totiž netuším, kde by mě s ní vzali…

IFČO, nevím, jetsli to není tajné, nebo jestli jsi to tady už někde nepsala, ale co dělá Kori? Vůbec si nedokážu představit práci, při které člověk pořád takhle cestuje 8O A tebe teda obdivuju jak to zvládáš, já bych asi z toho věčného cestování byla na prášky :roll: …

Včera večer v posteli malej řádil, jak urvanej ze řetězu. Manžel se strašně divil, že si myslel že bude kopat až tak na konci :roll: :lol:
Ach jo, musím ven s Dolfíkem, ale vůůůbec se mi nechce, je tam pěkně hnusně a mokro :arrow: takže nás koupel po návratu nemine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.2.07 09:50

jeste jsem se chtela poptat, zda s eto testo da delat bez kynuti - nebot nevim, jak tu sehnat drozdi 8O ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
28.2.07 09:50

Ahoj holky.
Netto, tak u nás to byly na ultrazvuku pro taťku taky jen bouřkové mraky. Tak ho už nikam netahám. Připadá si prej trapně, že tam chlapi nechoděj. Jak stará struktura…
Jinak jsem strašně zklamaná jeho přístupem… Všechno je podle něj zbytečný, my to přeci taky neměli a dejcháme a žijeme a pod. Že by se staral o to, jestli o mě bude v porodnici postaráno, to by ho asi ani nenapadlo. Takže nějakej nadstandart jsou zbytečně vyhozené peníze. Odrodila tam na normálním pokoji máma i švagrová, tak co bych neodrodila já. 4D UTZ není třeba, to jsou taky zbytečný peníze. Už se blížím k tomu, že brzy vybuchnu, ale to pak bude pěkně veselo. To mu omlátím o hlavu všechny ty pí......, co má v dílně a které stráááášně nutně potřeboval!

Jargová, s tím bříškem to mám taky. Když něco přeženu, u procházek hlavně. Už to neodhadnu a když blbnu se psem nebo jdu moc svižným tempem, tak potom večer skučím, takže ležím a nehejbu se, protože mám strach. Včera jsem zas přehnala to uklízení, no, už to není k tomu. Musíme se víc šetřit.

Kami, já mám pořád pupík, jámu jak hrom. Myslím, že mi ani nezmizí, vzhledem k tukům, co se na něj nabalily. Za poslední týden mi břicho taky pěkně poskočilo, tak jsem zvědavá, jestli ještě zapnu kabát. Celej tejden jsem ho neměla na sobě, ale teď si ho budu muset vzít, protože jedu autobusem a je tam zima, tak mi držte palce. Já už se ani nevzrušovala, že bych ho neoblékla, protože jsem si myslela, že už bude pěkně a budu moct obléknout své pončo, ale v noci sněžilo a teď to tam vypadá na pěknou kosu, takže pončo musí ještě počkat a já nemám co na sebe. Ale už to vidím, koupím si teplou bundu adekvátní velikosti a ono přijde jaro, ne?

No a mimísek si vyloženě dělá z taťky srandu. Já tu včera ležela a manžel byl ve sprše, břicho mi skákalo jak o život a v momentě, kdy přišel manžel ze sprchy a dal mi ruku na břicho, tak přestal. A takhle je to pořád. Jednou už dostal kopaneček do ruky, ale teď když mimís vyvádí, tak jemu se prostě ne a ne předvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
28.2.07 09:55

Ifčo, dneska jsem se vzbudila spocená, protože jsem honila malýho kluka, co mi ukradl dva litry a podminoval nám barák. Jako vždy ve snu, jsem se nemohla dovolat na policajty a taky mi dalo děsnou práci ubrzdit a uřídit ten barák, ve kterým jsem se za tím klukem řítila. NO, čím dál lepší. Mimísek je ještě teď vyšokovanej, protože ještě nekopl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.2.07 10:01

IFČO, co zkusit tohle:
http://www.recepty.atlas.cz/recept.asp?…

popř. tam jsou recepty na tvarohové ovocné knedlíky, ale nevím, jak jste na tom v Sofii s tvarohem :) Napiš potom, jak se knedlíky povedly, taky se pořád nějak nemůžu odhodlat a doma je udělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.2.07 10:05

Novire - manzel dela pro firmu s televiznimi softwary a dalsimi televiznimi ‚hrackami‘ (pro budovani televiznich stanic a tak).. pracoval nekolik let pro Londynslou firmu, ale vetsinou byl vsude mozne - jen ne v Londyne, protoze se staral o ‚sale‘, potom z firmy odesel a s kolegou vytvorili novou, a ta se zacala mimochodem zabyvat ‚rozvojem‘ firem se stejnym zamerenim, ktere se nedostanou na trh, nebot jsou mene prubojne (myslim tim - ted pro srovnani Anglie a treba nynejsi Bulharsko) a dalsi zeme, ve kterych ‚nastesti‘ nezijeme, ale on tam doletava.. takze se ted vic stara o marketing a zaskolovani - takove konzultanstvi apod..
Abych pravdu rekla - jsem ze zcela jineho ‚testa‘ a moc se jeho ‚praci‘ nezabyvam.. 8O , ale to zase neznamena, ze by me ON - nezajimal :lol: :lol: :lol: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.2.07 10:10

Teda Doris - ty me dostavas, co to mas za nocni dobrodruzstvi? 8O :lol: ..spratek jeden, co ti leze do snu, ze :lol: :lol: :lol: .. priste mu rekni, ze si to s nim teta Iva rucne strucne vyridi :lol: :lol: :lol: .. a mas obcas i ‚jine‘ sny? :D Treba nejake pekne a tak :lol: ..

Novire, juknu se na to a uvidime, ale jestli ja mam zacit experimentovat, toz to bude .. no a ten tvaroh - ten snad musi mit - jen jak mu tady ‚nadavaji‘ :roll: :D - diky moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.2.07 10:10

Ifco opraveno.

Doris musím se smát…je to jak ten náš uličník pres kopírák. Už 2 dny tam blbne jak urvanej z pupečníku, že mi břicho poskakuje až hrůza, ale jak se přiblíží tatínek tak ani ťuk. Ale jednou už ho kopnul do ucha a včera se teda uráčil mu to chviličku ukázat. Honzík z toho byl vyvalenej, že jak moc je to vidět a hlavně jak je to častý.

Jo a jahodový knedlíky bych si taky dala. Jsem zvědavá co bude dneska na obídek…začala jsem chodit na obědy do restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
28.2.07 10:11

Ifčo já dělala knedlíky z tvarohového těsta - 1 tvaroh (měkký ve staniolu, ten ve vaničce je dost řídký - ale nevím jak je to v Sofii), 6 lžic hrubé mouky a 1 vejce. Všechno smíchat, zabalit ovoce a pak uvařit ve vodě, hotové jsou když vyplavou odspodu hrnce. Je lepší dělat z dvojité dávky, kupodivu se to ani moc nelepí. Nebo je dělám z klasického bramborového těsta na knedlíky (tady kupuju v prášku od Vitany) a přimíchám do toho jeden měkký tvaroh a taky je to ňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
28.2.07 10:15

Jé ovocný knedlíky bych si taky dala,ale u nás je nikdo nejí,kupodivu ani Ondra a jenom pro seba se mi je nechce vařit.Tak mi pak Ivčo povyprávíš jaký byly a já si to budu představovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.2.07 10:15

Novire, ale v nich neni tvaroh 8O .. tak se na ne vrhnu, ted nevim , mozna az Johanka usne, ja se znam - to by byla vsude mouka a Johanka by mela vajicko na hlave.. 8O :lol: :lol: ..

Kdyz k to mu PC obcas sednu, tak se odnej ‚obcas‘ nehnu.. mate ‚obcas‘ taky takove ‚uchylky‘??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
28.2.07 10:17

No ivčo, já si ty hezké sny asi nepamatuju nebo co, já mám samé dobrodružné, asi že jsem pořád tak v klidu a pohodě, tak se to moje podvědomí musí nějak vyřádit. Ale teď když vím, že si to s ním někdo vyřídí, :lol: tak už se ani nebudu bát. :lol: dííík. :lol:

Popelko, URVANEJ Z PUPEČNÍKU!!! No tos mě dostala!!! To mě málem roztrhlo vejpůl. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.2.07 10:26

IVČO, já vím, že v těhle není tvaroh :) proto jsem je posílala, kdyby byl jako problém tvaroh sehnat :) … Ale doporučuju ještě přečíst ty komentáře pod tím, jsou tam nějaké zmatky s máslem nebo co…
A úchylky máme asi všechny stejné, s tím Dolfíkem jsem ještě venku nebyla, chudák, ale jenom to dopíšu a letím, slibuju :lol:

DORIS, taky mívám naprosto šílené sny, -včera se mi zdálo, že i Dolfík čekala štěňata a návštevám jsme ochotně předváděli jak Tobíka, tak štěňata - prostě jsme je nějak vytáhli a pak šoupli zpátky „na dodělání“ 8O Jsem se po probuzení nestačila divit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí