ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
28.2.07 10:29

Ahoj, holky,

Kami, jak to vypadá s Ondrou, něco nového? Přeji ať to v pořádku odejde a nemá nějaké problémy.

Ivčo, to je hodně chaotické, ty zprávy o možném pobytu, každou chvilku jiné. Přeji ať se ti ty knedlíky povedou a ať u toho po probdělé noci neusneš. Mě chrápání také vždycky vzbudí, ale příteli stačí si lehnout na bok, na který jej nenápadně vmánévruji :D

Jinak mi pupík večer vždycky vyleze, jak jsem plná a ráno ještě jej kousek mám.

Včera jsem se už vystrašila a po 10ti tvrdnutích za hodinu, večer pak po 5 jsme raději jeli do Podolí. Byl tam velice příjemný doktor i sestra, cítila jsem se tam příjemně, semtam byli oba až moc sladcí. Čípek se mi znovu zkrátil, dostala jsem útrogestan, zvýšili dávku magnezka a v pátek tam jdu na kontrolu, budu chodit jednou týdně, vypadá to. Byla jsem moc ráda, že jsem tam jela, jen mi doktor do zprávy napsal, že v případě problému kontrola ihned, prý i jedno tvrdnutí za hodinu je pro mě kritické, teď mi to ztvrdlo už 2×po deseti minutách, ale asi to bude tím, že jsem tu ráno trochu pobíhala. Takže to vypadá, že končím s vařením obědů, žehlením, atd. , mám ležet s podloženým zadkem. Pořád lepší jak si lehnout do nemocnice.

Doris, ty máš ale bujnou snovou fantazii. Ale je pravda, že mě se zdají také hrozné kraviny, jedna za všechny, je to už dýl, když jsem ve snu už byla s naším miminkem a to miminko bylo pásovec. :roll:

Také jsem netušila co je dula, děkuji bedhan za objasnění. Sice jsem v tomto také naprosté tele, ale přítel k porodu chce a další člověk by mi tam už vadil. Sice nebude mít takové odborné znalosti jako dula, ale jeho přítomnost pro mě bude důležitější.

Pokusila jsem se začít učit nový předmět, jmenuje se to operační výzkum, mám takové tušení, že bez zvládnutí té prokleté matiky, kterou mám odloženou je to naprostá utopie.

Mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
28.2.07 10:45

Evuško,Ondra je v pohodě, lumpačí jako každý den,ale na kakání ještě čekáme.
Doufám,že i ty budeš v pohodě.Moc se nepřepínej,najdi si nějakou pěknou knihu a hajej a hajej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
28.2.07 10:53

A dozvěděla jsem se, že malá má 760g, už je to macek. Aby ne, mám 6kg nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
28.2.07 11:11

Tak už se nám to povedlo a vypadá to moc dobře.Žádná krev.HURÁÁÁ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
28.2.07 11:19

Ahoj holky,
tak to vypadá, že Ája bude nemocná. Od včerejšího večera má teplotu a v noci pěkně funěla, takže jsem se moc nevyspala.
Dnes musím jet na ultrazvuk, aby se nějak konečně upřesnilo stáří. Už mám termíny v rozmezí 8. až 23. června, což je pěkná blbost.
Přijede hlídat tchán. Ještě nikdy sám nehlídal a já mu tady rovnou nechám maroda. Tak začínám být docela nervozní.

Evuško, to je dobře, že jste zajeli do Podolí. Pěkně odpočívej. Mně taky stačí u porodu manža a porodní asistentka. Já bych asi dulu ani nechtěla.

Kami, tak snad bude Ondra v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.2.07 11:22

Ahoj hlasim se z kontroly.Vsechno je v poradku..
Mimi uz se otocilo a je hlavickou dolu,takze parada..
Dalsi kontrolu mam 28.3. tak prosim Popelko o zapsani.
A jinak porad nevim co nosim v brisku.
Vcera jsem koupila kocarek.Hned ho pridam do galerky… :P :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.2.07 11:38

Ahoj holky, poradíte mi některá jak se dostanu do té galerky na ty vaše fotky, je jich tam hrozně moc a nějak se tam neorientuju, jsem tele.

Jinak vy tady pořád mluvíte o těch knedlíkách, že mám na ně šílenou chuť a už jsem si koupila tvaroh a taky si udělám - asi jahodové, ale asi až zítra, dneska večer už na ně nebudu mít asi sílu, tak snad to nějak vydržím do zítřka.

Jinak vám docela závidím ty rejdící miminka, my asi budeme mít lenocha, pohyby cítím, ale boule na břeše žádné, tak se třeba ještě rozhýbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.2.07 11:41

Taaak holky..

sla jsem jeste s malou na chvilku ven, at se mi vic unavi pred usinanim - opet jsme vyrazily s jejim kocarkem 8O , tak jsem z toho vseho vic jak vyrizena 8O :D .. stavila jsem se do obchodu - ale svete div se - oni tady maji jenom hladkou mouku!!! 8O - tak co ted??? Myslite, ze to muzu udelat z hladke? A nebude se to potom lepit??? 8O

Jinak dekuji za recepty!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.2.07 11:54

Evusko, je dobre, ze jste radeji na to Podoli jeli 8O .. moc se opatruj a odpocivej.. uklid a podobne ‚nesmysly‘ - to zkratka pocka.. A jak Kamca rikala - knizka ( u tbe mozna to uceni, ze :D ) a hezky do hajan :wink: .. Tak at se brzy zbavis toho tvrdnuti..
No a s tim nasim stehovanim - radeji no comment :? ..

Popelko, dekuji!!! :D

Ja mam na ty knedliky taky hroznou chut - jen ta hladka mouka me trochu desi 8O ..

Martinecko, gratuluji ke kontrole a Reni, tobe drzim palce - at je mala brzy v pohode!!!

Novire - diky moc - nasla jsem jejich tvaroh - no - ale je nejaky ‚jiny‘ - zkratka mam dneska den :D ..

Miso, najed si na ‚fotogalerii‘ - ta je v tom levem sloupecku nahore, a potom klikni na diskuse v ni a tam si najdi cerven 2007 :wink: ..
Taky se juknu na dalsi prirustky :wink: ..

:D

Kami, tak to by mohlo byt s Ondraskem uz v poho, ze - no to je uleva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.2.07 12:05

Ifco díky moc, jdu to omrknout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
28.2.07 12:05

No veliká,v noci se mi zdály nějaký šílený sny,neustále jsem chodila Ondru kontrolovat a poslouchat jestli dejchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.2.07 12:11

Miso - neni zac :wink: ..

Kami, tak ted se divam, ty jsi z Ceskeho Krumlova - no to je kraaasa.. Byla jsem tam nekolikrat - no kazdorocne s vodakem se skolou (spolecne s kamarady z vody jsem delala ‚instruktorku‘ svym spoluzakum :lol: - jej to byly doby :lol: ) - a pamatuji si tam na jednu cikanskou hospudku - super jidlo a ta muzika!!! To byla uzasna akce!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
28.2.07 12:27

Evuško, koukej jít do hajan a ať se o tebe taky někdo postará. Tak se mi zdá, že už to asi není žádná sranda. Opatruj se.

Kami, tak to je moc dobře, že je Onďa v pořádku. :D

Martinečko, ty taky ještě nevíš, co čekáte? Já už si myslela, že jsem poslední. Tak moc bych to chtěla vědět, ale doktor mi to prostě říct nechce. Říká, že je brzy, asi má blbý zkušenosti. Budu si muset počkat do 30tt, pak je asi další velkej UTZ, tak uvidíme, doufám, že se zas prcek nebude schovávat. Přes den je vždycky tak v klidu, že mám strach, aby zas nebyl nějak blbě otočenej a ještě k tomu by se pořádně nehýbal, to by byl pech, to bysme zas nic neviděli. Kdyby se na ultrazvuk chodilo v deset večer, tak bych asi viděla pěkný salta. Jak říká Popelka, to je jak utrženej z pupečníku. :lol: :lol: :lol:

Jééé, Český Krumlov, to je nádhera. Taky jsem tam ráda jezdívala. S manžou každej rok jezdíme na Otavu, tak se cestou stavujeme i v takových malebných městech, jako je Krumlov. Jen doufám, že nám to s mimi bude taky vycházet a nebudeme jen dřepákovat doma. Jé tak bych někam jela na výlet. Ale teď, jak je to tu rozbombardovaný, tak je to o ničem. Manžel má práce až nad hlavu a já se o něj musím starat jak o mimino. No, dva roky, co máme barák, jsme nikde nebyli. Předloni nám na půli cesty kleklo auto, takže jsme všechny prachy na dovču dali za odtahovku a opravu, to byla úžasná dovolená. A vloni jsem den před odjezdem lehla a dva měsíce marodila. :cry: Ale to bylo taky k něčemu dobrý. Člověk si uvědomí, jak moc je důležitý zdraví a když tak ležíte a nevíte, co se s vámi děje a nemůžete vstát z postele, tak to hned život komplet přehodnotíte. Jakmile jsem se uzdravila, tak jsme do toho práskli a já jsem strašně ráda, že nám to takhle vyšlo a že jsem s miláčkem doma, zdravá a těhotná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.2.07 12:27

Ahoj holky,
já jsem nějaká přejetá,blbě spím,no kdo by se divil.Mimi se hýbe,bolí kyčle a záda a do toho ty nervy s nejstarším synem.
MARTINEČKO,gratuluji ke kontrole, já ti říkala, že se mimi otočí,nechápu, proč tě stresovali.

EVUŠKO,hlavně odpočívej,ten utrogestan by ti měl pomoct.Ale mě tedy vyhovuje střídání ležení,polosedu a chození.Jenže mě když zvrdne bříško,tak maximálně 5× denně a to spíš, když mám plný močový měchýř,ale jen spodek dělohy.Držím palečky,čím déle tam malá bude,tím lépe :) .

KAMI,doufám,že bude Ondra v pohodě,je fakt hrozný,co všechno lze najít v jídle.V pátek jedu do Krumlova,spojím návštěvu mámy s procházkou po městě.. :) Dlouho jsem tam nebyla.

Mějte se moc fajn a pohlďte pupíky.
Vykyna a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
28.2.07 12:28

Kami, gratuluju k bezproblémové Ondrově stolici. Teď už by měl snad být v pořádku.

Evuško, odpočívej a zbytečně neriskuj. Já kdybych mohla tak bych si taky nejraději lehla a spala, ale musím ještě vydržet.

Martinečko, gratuluju k úspěšné kontrole. Jsem ráda, že nejsem sama s tím naším stydlínkem. Ale snad se jednou dočkáme a budeme vědět co to vlastně nosíme pod srdcem. Doufám jen, že to nebude v den porodu.

Ifčo, držím palce ať se Ti knedlíky povedou. Na to, že já vařím běžně, tak knedlíky jsem ještě nedělala. Raději je kupuju jako polotovar. S tím nakupováním Ti nezávidím. Měla jsem známou, která bydlela v Itálii a při každém odjezdu si tady kupovala houskové knedlíky a vánočku, ty u nich taky neprodávají.

Renko, přeju ať ta nemoc opustí Aju velice rychle. Třeba to je jen nachlazení, ale bude třeba ho vyležet. Moje nová kolegyně je taky trochu nachcípaná, kašle a smrká kudy chodí. Mě už začíná taky bolet v krku, tak by byla legrace, kdybychom onemocněli obě dvě najednou. To se ta naše stará „kunhúta“ asi zblázní, pořád mi vyhrožuje, že nemůžu odejít na nemocenskou nebo MD dokud neudělám vyúčtování pro nájemníky apod. Pokud bych to měla splnit podle jejich představ, tak odcházím tak v listopadu. Nechci vidět až odsud půjdu, má najivní představu, že budu v případě potřeby docházet i když budu na MD. Ale to se bohužel pro ni plete.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital