ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
28.2.07 18:04

Renko,to je fajn,že jste v pořádku. Ája bude doufám taky brzo dobrá.Ondra taky občas mívá jenom teploty a hodně vysoký a nic k tomu a za tři dny mu vůbec nic není.Naposledy to měl o Vánocích.Tři dny čtyřicítky a jinak nic a čtvrtej den bylo po všem.Teplota málem na bodu mrazu a Ondra čilej jako rybička.Tak nevím.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
28.2.07 18:25

Ifčo, to jsem ráda, že se Ti knedlíky povedly :-)
Bedhann ten košík je fakt nádhernej, taky bych takovej chtěla, ale asi to neprojde rodinnou radou :-( Asi to udělám tak, že do obýváku si dám cestovní postýlku a mimčo přes den bude tam. Přemýšlím, že koupím do té cestovní postýlky takovéto polohování, aby neleželo hned ze začátku až dole. Ale nevím co to stojí, tak musím nejdřív zapátrat.
Aspoň, že kočárek mi manžel schválil, resp. řekl, ať si koupím co chci, když se vejdu do těch cca 15tisíc. Sice se nad trojkolkou tváří nějak divně, ale co, jezdit s tím budu já. On zase teď vybírá nové auto, studuje odborné časopisy a recituje mi výhody a nevýhody. Já tomu stejně nerozumím, tak jsem mu řekla, že je to na něm, já že vyberu barvu :-) Jenže auto stejně budeme kupovat až tak za rok, za dva, až trošku ušetříme, teď musíme vydržet s naší Felicíí. Chtěli bychom kombíka, teď vede Opel Astra Caravan, ale to se ještě asi stokrát změní… no nic, každý máme nějakou úchylku.
Renko to je dobře, že mimi je ok, Andrejka snad bude taky zdravá, u nás má Tomík zatím jenom rýmu. A druhé děti bývají větší? To se mám teda na co těšit, Tomášek měl při narození 3,7 kg.
Před chvílí jsme se vrátili z nákupu, Tomášek rád jezdí autobusem, tak místo abychom šli do krámu za barákem, tak jsme jeli do Tesca… jsem z toho nějaká zmožená.
Odpoledne tu byl děda a konečně mám nainstalovanou vypalovačku, tak kdybyste některá pak chtěli nějaké pohádky nebo filmy, není problém. Máme toho docela kupu.
Jdu spáchat něco k večeři.
ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
28.2.07 18:57

Ahoj holky,

dneska se hlásím až večer - byla jsem celý den pryč. Jsem slaměná vdova - přítele jsem odvezla do Prahy do nemocnice na plánovanou operaci, takže ho uvidím asi až tak za týden - už teď se mi stýská - nějak jsme si na sebe doma zvykli…

Evuško - tak se vážně šetři, to už asi opravdu není sranda, držím palce, ať to dopadne tak jak by mělo - totiž dobře

Bedhann - ten košík je vážně úúúúžasnej, tam se bude malé spinkat

Holky, ještě k těm pupíkům - mně teda pěkně leze ven - já tam mám i normálně takovou bambulku, nemám ho úplně standardní, no a teď mi ta bambulka tak nějak jako vylejzá - a břicho mi taky za poslední týden nějak poporostlo.

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
28.2.07 20:00

tak tu poslední dobou trávím víc a víc času, to je hrůza. Jsme strašně ukecaný.
Bedhann, já jsem taky machrovala, jak budu dávat dítko v kolébce na balkon a včera jsem koukala na ty balkonové dveře a taky mi připadaj moc úzké. Takže nic. Ale dneska mi říkal autobusák, že mají být v létě šílený vedra, tak to já asi budu zalezlá v našem kamenném domečku.

Euryanto, tak jsem ten pupík taky nahla a fáááákt!!!! Taky se zmenšil. Neuvěřitelné!!!!!!!! Takže jsem taky kecala. :lol: A taky ho mám nějak do zatáčky, směrem nahoru. Takovou jeskyňku.

Holky, ať se vám ty dětičky uzdraví. Ještě si neumím představit, co to obnáší, ale většinou, když jsem na něčem s kámoškou domluvená, tak do toho vleze nemoc její malé.

No a dneska jsem si přivezla kuchyňskou linku, mám z ní velkou radost, jen nemají pracovní desku, kterou jsem chtěla, takže budu shánět něco podobného. A taky mi tu bude asi tak měsíc ležet, než mi jí budou moci nainstalovat. Ach jo, už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.2.07 20:07

No o tom vedru v létě jsem taky slyšela. To bude v paneláku super :( . Asi se na léto odstěhuji k našim do baráčku :-) (no to bude zase rád manžel). Dokonce jsme přemýšleli už i o klimatizaci. Aspon o té prenosné, aby ochladila vzduch aspon o 3 stupně. Vloni v červenci, kdyz byla tropická vedra, tak jsme meli vecer po ochlazení 29 st. Chudák mrnous, no ale my jsme vedra taky prezili jako miminka, tak to prezije snad i on. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
28.2.07 20:28

Loudalko, to je fakt, v paneláku si užijem. My máme ještě ke všemu okna jen na jednu stranu, na západ. Takže sem celé odpoledne praží sluníčko a průvan udělat nejde. Ještě ke všemu nám mají někdy v červnu dělat nový výtah, má to trvat asi 6 až 8 týdnů. Takže to bude paráda, vůbec netuším, jak budu chodit ven.

Janino, já jsem si to „patro“ do cestovní postýlky koupila a je super. Přidělává se za horní okraj postýlky a stálo myslím necelých 500Kč. Nějak se mi nechtělo pokládat Áju téměř na zem. Jinak Ája měla 4040g, takže jsi na tom pořád líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
28.2.07 20:33

Taky bydlíme v paneláku,ale v přízemí a máme tu furt děsnou kosu,hlavně v obýváku.Tak už se těším na léto,že tu bude přijatelnějc.Když byly loni ty vedra,tak jsme po celodenním lapání tepla měli v bytě pro mně krásných 24 stupňů.Jinak míváme 19 max 21,to když hodně topíme.A já tak ráda teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.2.07 20:44

RENKO, i my mame okna na jednu stranu. Mas pravdu, ze o průvanu se nám muže jen zdát. Když potřebuji udělat průvan otvírám dveře na chodbu. Na štěstí máme okna na východ, takze odpoledne je od slunička klid, ale horko je tu pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.3.07 07:44

Dobré ránko,
tak my bydlíme taky v paneláku a máme 2 okna na východ a 2 okna na západ. Ale je fakt, že panely sálají teplo do hluboké noci, někdy se nedalo spát a to jsme měli otevřené 2 ze 3 oken dokořán. Uvažuju o útěku na chatu od bráchy, kde budu stejně přes prázdniny asi hlídat synovce. Kdo jiný má tolik volného času jako mamina na MD.
Jinak pupík se mi z hluboké túňky mění na mělké jezero a čekám kdy se vyboulí ven. Tento týden mi taky nějakou závratnou rychlostí roste bříško a k tomu i strie. Koupila jsem si krém od Dermacolu, ale teď už to asi nepomůže. Manžel se zhrozil, jak mě po 3 dnech viděl, strie vypadají příšerně, některé růžové, jiné krvavě červené, vypadá to, jako by mě někdo mlátil přes bříško. Jsem zvědavá jak to bude pokračovat.
Včera jsme byli na návštěvě u tchánovců a zase tchýně měla výstup a hádala se s tchánem (samozřejmě o blbosti, chudák tchán), manžel se je snažil mírnit, protože ví, že nemám ráda hádky a teď už vůbec ne. Jakž takž se to povedlo, ale opět mě na dlouho přešlo chodit k nim na návštěvy.
Evuško, já tě pochopila, neboj. Já taky neplánuju tu chodit během MD, ale kolegyně je někdy jak z jiné planety a tak si myslí, že když budu mít volno, tak sem vlastně můžu pořád chodit, zní to přece logicky, ne?
Jinak moje nová kolegyně je asi nemocná, včera mi tu kašlala a měla i teplotu, tak šla dneska k lékařce, tak jsem zvědavá jak pořídí. Ááááá teď mi volala, že její doktorce vykradli garáž, a jde k ní až odpoledne. Ta má chudera štěstí, má strach, že ji vyhodí kvůly nemocenské, jestli půjde ona, tak já odcházím okamžitě na nemocenskou, nebudu zaučovat zase někoho od začátku a počtvrté. Brrrrr.
Ahoj ukecaná Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.3.07 07:46

Ahoj holky,
dneska jsem tady brzo, vstávám kvůli kontrole… Docela se bojím, jak to tady Dolfík sama zvládne, za ty 3 týdny si docela zvykla, že už tady nebývá sama… no, snad bude spát.
MARTINEČKO, moc hezký kočárek jste pořídili a gratuluju ke kontrole…
Vítám Verika, další červnová mamča :) A konečně nějaké posílení jihomoravské sekce :D Koukám, že na červen by fakt měli začít rozšiřovat kapacity porodnic, abysme se tam vůbec vešly :lol:
BEDHANN, košík vypadá parádně, fakt jak pro princeznu :)
LOUDALKO, já jednu Lenku Krištofovou znám, ale ta je původně z Oseka nad Bečvou, to asi nebude ona, že? :wink:
NISSO, gratuluju k nákupu kočárku… a hlavně že jsou mimísové v pohodě :wink:
KAMI, na 4D UTZ vezmi určitě i manžela, je to docela zážitek…
JANINO, jakou trojkolku jsi vybrala? taky uvažuju, že bych si ji pořídila, když už mi přestali vyrábět ty X-Landery :)

Uf, snad jsem na nic nezapomněla… jo, jak jste přišly na to, že má být tak teplé léto 8O ? Nějak mě tahle informace minula…
Už musím letět, abych stihla autobus, tak se ozvu odpoledne. Ahojky zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
1.3.07 08:20

Dobré ráno těhulky,

NOVIRE , tak to netusim jestli Lenka pochazela odjinud nez z Vyskova, ale ted by mela bydlet ve Vyskove. Jestli ta tvoje tam ted bydli, tak je mozne, ze je to ona.

Vcera mě nastval manzel. Dělal ze me blbou blondynku, i kdyz jsem vedela, ze to co tvrdim je spravne. Ale vzhledem, ze jsme se bavili o technice, tak si tvrdil svou. Až jsem z toho brecela, bylo mi to lito. Asi jsem ted nejaka precitlivela. On prisel nastvany z treninku, tak si aspon vylil srdicko na nekom. :evil: No snad to bude dneska uz dobre, az prijde z prace.

No a dneska ráno jsem si vlezla na váhu a málem jsem se zděsila. Myslela jsem, že mám nahore tak 6 kg a dneska jsem zjistila, ze uz 8kg. HRUZA! Musim se zacit hlidat. To jsou ty sladkosti :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
1.3.07 08:23

Dobré ráno, maminky,

jak psala Novire, je nás na červen hodně, v Podolí jsem se dozvěděla, že se z nějakého záhadného pravidla nejvíc rodí kvartálně, tzn. březen, červen, září a prosinec je nejvíc porodů 8O

Renko, po dlouhém hledání bytu v Praze a při našich nárocích jsme se rozhodli jít za Prahu, v Praze se nám skoro nikde nelíbilo nebo se nám nechtělo čekat až do příštího roku a platit nehorázný nájem, téměř dosahující splátku hypotéky. Tak jsme našli v Hovorčovicích, to je hned za Čakovicemi, výstavbu domečků, řadových a měli jsme štěstí z cizího neštěstí, někomu nevyšla hypotéka na poslední řadový domeček s krásným pozemkem, který bude do konce dubna k předání! Pravdou je, že ve standardu jsou napočítáno úplně základní vybavení, jako plechová vana, koberce jak papír, atd, takže nás čeká mimo kuchyně, která tam není, investice do něčeho normálního, žádný luxus neplánujeme, tedy ani to není v našich možnostech, ale budeme splácet naše. A vše se dá dodělat postupně.

Hezký den všem.

Neznáte někoho šikovného na doučování VŠ matiky v Praze?

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
1.3.07 09:13

Ahoj preji dobre ranko..
Renko ten tvuj mi misek ale roste jako z vody..
Ten kocarek se jmenuje Hoco diamond,Bedhannka ho ma taky..
Vcera jsem to pocitala,tak jsem od minule kontroly pribrala 2,2kg to docela jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.3.07 09:16

Ahoooj tehulky :D ..

Tak pro zmenu dnes - mame tady hnusne, zimu a opet to vypada na snezeni, ach jo 8O ..

Jinak jsem zitra objednana na kontrolu k lekari, nebot tvrdnuti briska a bolesti - pribyvaji 8O .. Jsem zvedava, jak to ‚tady‘ bude fungovat, ale majitelka ‚naseho‘ bytu Maria - mi nabidla sveho lekare, takze za nim poficim do nemocnice.. Nebyla si jista, zda mluvi anglicky, takze budeme komunikovat pres Mariu na telefonu - no to bude legrace :wink: .. Mozna se konecne dovime, kdo ze se mi to unizdil pod srdickem :D ..

Martinecko - vidis to, z te vyroby knedliku - ala Janina :D mnam - jsem ti zapomnela pogratulovat k pretoceni miminka!!! A ted uz i ke kocarku :D - moc krasny..

A ten kosik!!! Taky nadherny.. :D

Vcera jsme se s Korim dlouze bavili o tom celem stehovani - ocividne na me videl, ze mi to nedava spat.. tak uvidime..

Johanka se domaha svcinky, takze zatim papa

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.3.07 09:21

Ahoj těhulky, já taky nic neslyšela o vedrech v létě, my bydlíme v bytě, který je hrozně studený, všechny místnosti jsou na sever a hned za barákem je les, akorát obývák máme na jih, a terasu na té se vždycky vyhřívám a užívám si teplíčky, protože i v parnech máme doma kosu. Takže parna v létě jsou pro nás dobrá zpráva :P

Jinak pupík se mi taky zmenšuje, ale pořád tam je.

Včera jsem se dozvěděla že se kolaudovala porodnice, kolaudovat byla moje kolegyně a vůbec ji nenapdalo že bych se tam ráda podívala, jak to tam teď bude vypadat :x :evil: , fakt mě naštvala, zas nic nevím a abych čekala až na předporodní kurz nebo jestli bude nějaký den otevřených dveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí