ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2104
2.3.07 09:35

Taky vás všechny zdravím a přeji krásný den. Pohlaďte pupíky. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
2.3.07 09:38

krásné ráno,

také se připojuji k milovnicím sušenky Mila. Manžel jí naštěstí nemá rád, takže mi je nechodí vyjídat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
2.3.07 09:40

Krásné ráno holky!!! :lol:

Jsem v šoku.....včera jsem tak rychle nakoupila kalhoty, že jsem si nevšimla, že zadní sedací díl je strašně nizoučkou…takže k těm kalhotům nemůžu dát žádné normální tričko :cry: To jsou všechny kalhoty tak blbě dělané? Zezadu je vidět, kde mi končí kalhoty a začíná ten úpletový (nebo jaký to) díl…vypadá to fakt blbě…!!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
1364
2.3.07 09:43

Ahoj holky,

tak u nás je dneska taky pod mrakem a fouká vítr - zase to na procházku nevypadá - spíš na deštník.

Tak Milu mám taky ráda - ale tu jsem měla ráda vždycky i před těhu…

Kami - taky mám pocit, že na mě něco leze - celé těhotenství nic a teď jsem si ve středu zašla na obvod pro výsledky preventivní prohlídky, asi půl hodiny jsem seděla v čekárně a zdá se, že to stačilo :evil: snad to ještě zaženeme vitamínama…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.3.07 09:46

Bedhann - já mám těhu džíny, na kterých je ten zadní díl normální - ten úplet je jenom vepředu - a většinou ho překryju tričkem nebo svetrem - ale je fakt, že když mám něco kratšího, tak taky trochu kouká - ale je ve stejné barvě jako ty džíny, takže mi to tak moc nevadí…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
2.3.07 09:48

STEF - ve stejné barvě sice taky je, ale nechápu, proč je v zadu tak nízko, myslím, že si udělám exkurzi do obchodu a omlátím jim to o hlavu…

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
2.3.07 09:50

navíc jsem děsně náchylná na kdejakou látku, takže když jsem měla ty kalhoty delší dobu na sobě, tak jsem myslela, že si to bříško rozškrábu........ :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
20840
2.3.07 09:58

Ahoj holky,
dneska jsem úplně šíleně nevyspaná a navíc mě hned ráno vytočil pes - poblil koberec, asi abych se hned po ránu nenudila :evil:
Manžel je nemocný, takže tady bude další týden s náma… to jsem moc ráda, konečně si ho trochu užiju, když budeme oba doma :) Jen doufám, že to od něj nechytnu :roll:

BEDHANN, to je fakt smůla s těma kalhotama… Já jsem svoje jediné těhu gatě kupovala v Praze v H&M… tady jsem vůbec nemohla vybrat. Ale zase jsem s nima spokojená, ten náplet je z příjemné bavlny a nikde nečouhá… Ale byl to děs, něco sehnat. Jinak ještě nosím dvoje gatě co mám z dřívějška, měla jsem období, kdy jsem všechno nosila dost volné a teď se to hodí :)

Venku je nějak dovně, honí se tam maraky, ale občas vykoukne sluníčko, tak ještě nevím, co z toho bude… Odpoledne vyrážíme za našima do Orlové, tak se celkem teším, naposledy jsem je viděla na Silvestra.
Užijte si pátek, pracujícím ať to rychle uteče a pohlaďte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
2.3.07 10:04

Ahoj holky,
nestíhám, klasika jako vždy.Mám hroznou radost,přišly nám peníze na konto ze stavebka,tak půjdem v pondělí nakupovat :lol: .MOc se těším, manža jen kroutí očima,no on zase bude kupovat počítač,takže jsme si kvit.. A taky konečně začal dělat v kuchyni,takže jsme o krůček blíž k hotovému bytu.
KAMI, ráda půjdu,já se chtěla stejně jen projít,mám Krumlov ráda a dlouho jsem tam nebyla.Vlak tam je v 13.23,tedy doufám,za zpoždění budu vraždit.. :) .Já ti pošlu SZ se svým tel číslem pro jistotu.
Evuško,švagrovou sháním,ozvu se ti, nezapomněla jsem, neboj.Držím palce,ať to všechno dobře dopadne.
U nás je nádherně,svítí sluníčko.
Holky, užívejte si bříška,strašně rychle to utíká,všimly jste si?
Papa Vykyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.3.07 10:07

Martinečko si víkend v Náchodě pěkně užijte, akorát to vypadá že bude vážně hnusné počasí, no tak budeme aspoň lenošit.

Kačulko tak to ti závidím, že tvůj manžel milu nemá rád, já abych si je někde schovávala. A Milu jsem měla taky ráda vždycky, myslím že během těhotenství na ničem novém neujíždím, zatím :)

Bedhann já mám dvoje těhu kalhoty a oboje mám s tím vysokým elastickým pásem, takže ho mám až pod prsa, tyhle kalhoty se mi nosí dobře, tak když jsem šla kupovat druhé vybírala jsem stejný styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.3.07 10:24

Vyky máš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
2.3.07 10:32

Ahoj těhulky,
Kami ty žebra mi bolejí cca už 3 týdny, hlavně když sedím. Ale už to začíná trochu povolovat.

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.3.07 11:04

Ahoooj tehulky :D ..

Hlasim navrat z kontroly - byla opravdu zabavna :wink: - preklad jsme meli pres telefon :D .. Pan doktor byl prijemny, udelal mi sono a mimi vypada v poradku, ackoliv vice dole, nez by melo byt 8O .. Takze pry mam odpocivat - no, a to opravdu nevim, jak 8O .. Naordinoval mi 3×2 tablety magnezka.. Jinak male ma asi 700g a mozna bych jimohla zacit nazyvat ‚mala‘ :D , ze by doslo k posileni nasi zenske vetsiny??? :D Doktor mi rekl, ze to je tak na 70% - tak uvidime, pristi patek jdu na sono v CR a tam mi tuto zpravicku nejspis potvrdi :D .. No a Kori si bude ‚cutat‘ tak akorat s mym synovcem, i kdyz Johanka taky umi poradne kopnout do balonu :D .. Jesteze ji tak miluje, dalsi holka do party je pry ze srdce vitana :lol: :lol: :lol: .. tak uvidime :lol: (to bych mela hned o oblecky vystarano :D )..

Jinak Mila - oooj, holky, co mi to delate - ja ji tady nesezenu :cry: .. tak bych si ji s tim kafickem dala - no - musim vydrzet do pristiho tydne :D ..

Pomalu musim dat Johanku spat, cele dopoledne litala venku - s Korim, ten ji nezapnul bundu ani nena:,–(il cepici :x - takze doufam, ze bude ok :roll: ..

zatim pa a mejte se moc krasne - uzijte si nakupky a lenoseni, navstevy a vubec vsechno mozne :D ..

pa :D

Dekuji za drzeni palcu ke kontrole!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
2.3.07 11:29

IFČO, gratuluji k úspěšné kontrole a hlavně k další holčičce do seznámku :-). Konečně se začínají objevovat ty naše nevěsty :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
2.3.07 11:42

Ifčo, gratuluju k úspěšné kontrole a k 70% holčičce. Máš už s holčinou praxi, tak u druhé už víš aspoň do čeho jdeš. No odpočívat asi s Johankou nepůjde zrovna nejlépe, ale to asi znají každé maminy s více dětmi. A taky doufám, že nebude mít po tatínkově ledabylém oblékání zdravotní následky.
Já si včera byla sednout se spolužačkami ze ZŠ, scházíme se jednou týdně, a spucovala jsem tam ďábělskou topinku a jako dezert Marlenku (medovník). Domů jsem se pomalu nemohla dovalit, jak mě to jídlo tlačilo na žaludku a asi netlačilo jen mě. Kopání bylo včera v noci jako sladká pomsta mrněte. Manžel říkal, že ani on s kachním žaludkem by takhle nekombinoval, a já hvězda si na pikantní a sladké dala ještě kyselý pomerančový juice. No aspoň vím pro příště co můžu kombinovat a co ne.
Dobrou chuť obědvajícím.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí