ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
2.3.07 12:09

Ifco,moc moc gratuluju k holčičce a přiznám se,že ti trošililinku závidím. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
2.3.07 12:16

Ifčo, gratulace ke kontrole a 70% holčičce. Alespoň budeme mít komu ty naše klučiny udat :-)

Kami, Ondrášek bude určitě rád, že bude mít brášku a i kluci jsou potřeba. Hlavně, že budou mimča zdravá.

Ivule, hlavně jestli sis alespoň pochutnala. Já jsem si minulý týden dala topinku s česnekem a také jsem se proklínala :-)

Dostanu se sem nejspíš až zítra odpoledne, takže přeji pohodové dnešní odpoledne a klidný víkend pro Vás i pro bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.3.07 12:30

Holky nevíte co je s Popelkou?Už druhý den se tu neukázala.Nemá dovču? Nevím,jestli mi něco neuteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.3.07 12:43

Jeee, holky, dekuji moc :D .. Jsem o neco klidnejsi - uf..
Kami, ja si rikam, ze si holky spolu vyhraji a snad nebudou mit pozdeji na sebe takove ty pubertalni narazky - v priklade me kamaradky a jejiho mladsiho bratra, ktery se ji smal, ze jeste nema prsa apod.. :lol: :lol: :lol: - no to byl zase priklad - ale nejak si tu ‚dalsi‘ holcicku musime obhajit :D - urcite nekde vzadu v mozecku byla myslenak na kluka, ale - priroda si zkratka dela - co chce :lol: ..
Takze tvi kluci si urcite budou super rozumet a moje holky - si snad nebudou vjizdet do vlasu :lol: :lol: :lol: ..
Hlavne -at jsou vsechny mimi zdrave, ze :wink: ..

Ja jsem dneska nejaka ‚utahana‘ - jeste jsem vysavala a uklizela - no - johanka zapracovala na ‚puvodnim stavu‘ :twisted: - ale jsou to jen rozhazene hracky :wink: ..
Jo a k pastelkam a boruvkam na stene pribyla i marmelada - prisla jsem na to, ze nema rada spinave ruce - tak jakmile se ji podari si je necim umazat - vytre se do neceho nejblizsiho - chudak stena - ja byla pomalejsi 8O :wink: ..

Kami, jeste jedna otazka - zustanete u dvou deti? A nebo pujdete nekdy do tretiho? :D
Kori se totiz ‚tvaril‘ jakoze mozna nekdy jeste, tak jsem jej usmernila tim, ze se narodil s ‚nasackovanym expresem babisek‘ :wink: - zasmal se a rekl - ze ctyri zeny by uz na nej bylo asi moc :lol: .. takhle pry to bude mit tak akorat - jedna na papuce a domaci komfort, druha na jidlo a treti - pssst :lol: :lol: :lol: ..

Mam takovy dojem, ze Popelka - bud ma volno a nebo zaucuje a nebo ma moc prace - to jsem odpovedela, ze :roll: :D ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
2.3.07 12:51

Kami, zapoměla jsem Ti napsat, že se nezlobím ohledně toho Donalda. To spíš můj příspěvek vyzněl špatně. Rozhodně ses mě nedotkla, já to taky myslela dobře. Krumluv znám jen velmi málo, a nechtěla jsem se dotknout tvých citů vůči tvému bydlišti. Někteří jsou na to háklivý.

Jinak Popelka před nějakou dobou psala, že přijali do zaměstnání její zástupkyni a neví jestli bude mít čas se sem koukat, když ji bude muset zaučovat. Tak proto se třeba tak dlouho neozvala.
Pomalu se s Vámi loučím a utíkám konečně domů. Pěkný víkend Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.3.07 12:52

Ifco,do třetího asi už nepůjdeme,je mi 33 a myslím,že dvou dětí budu mít stejně až nad hlavu a při představě že by to byl další kluk..... 8O :lol: Taky by jsme to asi dost těžko utáhli finančně.Přece jenom našetřit pro tři děti na studia…Ale o třetím jsem uvažovala,chvilku,no možná…kdo ví.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.3.07 12:54

Ivulko,Krumlov mám moc ráda,ale háklivá na tu naší pavlač nejsem. :lol: :lol: :lol: :lol: Už dost,nějak jsme se do toho divně zapletly. :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
2.3.07 13:19

Ahoj holky, mně je dneska tak blbě… v noci mě děsně bolelo v krku, tak jsem myslela, že tam mám aft, ale do rána mi pěkně zrudl a sotva polykám. Udělala jsem si obklad a piju ovocný čaj s medem a citronem. A nevím, co víc můžu dělat.

Jinak s manžílkem byl včera ještě malej výstup, chvíli mě provokoval, tak dostal dělo polštářem a mě to přece jen nakonec všechno přišlo líto a u nádobí jsem pustila slzičku. Tak se mi přišel omluvit a já mu domluvila, snad to pomohlo.

A Evuško, Milu tak miluju. Když mi přijde pod ruku, tak se po ní jen zapráší. A jak tak čtu dál, tak MILA je všeobecně oblíbená. Asi hned cinknu manžílkovi, ať se po ní někde mrkne…

Ifče gratuluju k holčičce. A neboj, i kdyby si vjížděli do vlasů, tak se to časem urovná. Já se se ségrou rvala jak pes. Ona na mě dokonce tahala kudly, ale teď bych jí nedala.
Naši chtějí taky holčičku, protože kluka nikdo nemá, mamka má tři holky a obě tety taky po třech holkách, tak se všichni úplně lekli, když jsem jim řekla, že chci kluka. Že prej co s tím pytlíkem budou dělat, že se budou bát ho i přebalit. No to jsem se nasmála. Oni chtěj prostě pořádnej babinec, ale když tak vidím jakej by měla výběr ze ženichů, tak to by nebylo tak marný… :wink:

A s tím jídlem. Já miluju ostrý jídla a česnek, ale teď jsem taky po dvou takových pokusech zjistila, že to nejde, skučela jsem celou noc. Jak je to možný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
2.3.07 14:35

Ahoj holky,
tak je mi pěkně těžko. Příšerně jsem se přejedla. Mám tady dnes mámu, uvařila výborej oběd a já jsem se nějak neudržela. Jinak na mě taky něco leze. V noci se mi spustila pěkná rýma. Áje asi taky není nejlíp. Leží v postýlce, kašle a vůbec nechce vstávat, to u ní neznám.

IFČO, gratuluju ke kontrole a k holčičce. Musím říct, že jsem taky měla někde vzadu uloženýho kluka. Už jsem se ale srovnala s holčičkou a najednou jsem i ráda, doufám, že si budou holky rozumět. A máš pravdu, že budou i vyřešený oblečky. I když já jsem se neudržela a už jsem koupila pár pidi věciček. Zase mi připadají strašně roztomilý, jak teď kupuju už větší.
Jo a Andrejka taky nesnese špinavý ručičky. Jen je nikde neutírá a hned běží ke mně, abycj je utřela.

Tak mamča se zrovna nabídla, že mi vyžehlí příšernou horu prádla, kterou tady mám. Je fakt zlatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.3.07 17:29

Ahoj holky,koukám,že při pátku je tu pěkně pusto.My jsme se vrátili z krásně stráveného odpoledne s Vykynou,není nad to pokecat pěkně naživo.Vyky díky

Jinak koukám,že nemoci pěkně útočí.U mě se od rána také mnoho nezměnilo,stále na mně něco leze.No uvidíme zítra.

JANINO,taky jsme řešili velkou autosedačku a vyřešili.Vybrala jsem Cybex solutions S, v testech dopadla dobře.Kupovali jsme jí je to asi 10 dní novou přes MMB od nějaký firmy z Plzně.V pondělí večer jsme jí objednali a ve středu v poledne jsme jí měli doma.Podle mého je perfektní. I s dopravou vyšla na 3.715Kč. http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.3.07 17:31

http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

Janino zkouším znova tu adresu,snad už to bude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
2.3.07 19:55

ahoj,
zdravím z Kutné Hory, jsme tu u našich na víkend, tak mám chvilku klidu, Tomášek zaměstnává babičku :-)
Kami přesně tuhle sedačku mám vybranou, rozhodovala jsem se mezi Cybexem a Maxi Cosi a asi vyhrál Cybex. Ještě bych jí chtěla okouknout někde v reálu a pak jí taky asi objednám přes internet. Jen pořád nevím jakou barvu - Tomášek by rád oranžovou, ale máme modré auto, tak bych radši nějakou do modra.
Odpoledne jsme se cestou do KH stavovali v Ikee, tak jsem tam nakoupila zase spoustu věcí, ale ne na mimi, spíš pro Tomíka (krabice na hračky) a do kuchyně - měli ve výprodeji nějaké nádobí, tak jsem neodolala. A Tomík si tam musel dát jídlo a dortík, tak jsme tam byli asi dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
2.3.07 21:31

Ahoj holky,
Kami, to já děkuji,bylo to moc fajn :lol: :lol: .Ondrášek je skvělý kluk,pozdravuj ho.A ten autobus mi ujel,já myslela,že jede do Koruny ale on jel do Křemže,přes Korunu… Tak pro mě máma musela dojet,ale asi jí to nevadilo,stejně si potřebovala promluvit.
Ifčo,mooc velká gratulace k holčičce, taky tiše závidím.. :D .Ale jen tiše,mám toho svého mrňouska moc ráda a už bych asi neměnila :lol: .
Hezký víkend přeji všem.
 Vykyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
2.3.07 21:51

Jé Vyky to je mi líto,no hlavně že se mamča nezlobila a nemusela si někde dlouho tvrdnout.Pozdrav moc ráda vyřídím.Díky

Jani,my jsme kupovali tu černo šedou,je trošku i do stříbrna a vůbec to nevypadá špatně.Máme v autě šedej interiér a černošedý potahy,tak se nám tam hodí.Navíc Ondra je čuňátko,a tak by jsme nějakou světlejší měli za chvíli samej flek. :lol: :lol: Ale ta oranžová je moc hezká,jsem na ní zatížená,no neprošla hned prvním čtením.Ale hlubokou korbičku kočárku oranžovou mít budu.A světe div se,vybral si jí manža! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
2.3.07 21:59

Kami, to byla moje blbost.Mohla jsem jít dřív,ale mě se nechtěla s váma loučit.. :lol: .Jdu si lehnout, mám toho dneska nějak dost. Jen jsem měla u mámy jeden problém.Byla jsem jak magnet pro pejska a kocoura,pořád mi chtěli lehat na břicho.. Nevím, jestli cítí,že tam ještě někdo je,ale ten kocour si jen tak k někomu nelehne.Kdo ví, asi ví víc než my :) .
Dobrou noc,já jsem přes noc slaměná vdova a zítra taky :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí