ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
29.3.07 09:39

Doris - tak do oken už jsem se pustila taky. Zatím jsem teda umyla jen jedno, ale to největší. Taky jsem včera nakoupila nějakou velikonoční výzdobu do oken, abysme to tady měli krásný. A ta příhoda s tvým manžou je vážně k popukání - ale oni tohle chlapi tak nějak neřeší, řekla bych… ať se baby podívaj, že jo :lol:

Bedhann - tak nemůžu říct, že bych se vyloženě těšila na porod, ale na miminko teda strašně. Když jsem je viděla v pondělí v té porodnici, drobečky maličký, tak jsem byla normálně naměkko.

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
29.3.07 09:52

Krásné dopoledne,

EVUŠKO, strašně moc gratuluji k narození Beátky! Moc Vám holky držím palce, aby bylo všechno v pořádku. Určitě bude!!!

Tak jsem v úterý absolvovala ten cukrtest a bylo to pěkně hnusný. Špatně se jim rozpouštěla glukóza, takže jsem když jsem vypila půl litru, ještě mi přilili teplou vodu, aby se to rozpustilo. FUJ. Odpoledne nebo zítra ráno si budu volat pro výsledky, tak mi držte palečky, ať je to OK.

Včera jsem byla ještě na krevních odběrech na AIDS, syfilis a žloutenku, prý to dělají dvakrát za těhotenství, tak mám teď ruce rozpíchané jako feťák. :-(

Další kontrolu mám 17.4., tak prosím Popelku o připsání do seznámku. Přístí týden, konkrétně 4.4. mě čeká velký UZ v 30tt, tak snad nám p. doktor potvrdí Tomáška :-)

Včera jsem měla půl den volna, tak jsem si udělala hezké odpoledne. Na oběd jsem byla u kolegyně z práce, co už je v 38tt a byly jsem tam 4 těhulky. Já v 29tt, druhá v 20 tt a třetí 33tt, no fakt jsme byly čtyřka. Musela jsem se mát, při pohledu na nás a hlavně při tématech, které jsem rozebíraly :-) Potom jsem ještě jela k druhé kamarádce, co má 6 měsíčního Ondráška, tak jsem si užila hraní, koupání a přebalování.

Já už se tak holky těším, až budu mít toho svého drobka u sebe. Už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
29.3.07 09:52

Holkííííííííííííííí, já už se taky děěěěěěěěsně těším!!!!!!!!!!!!! Ale modlím se, aby si mimís ještě počkal do termínu, jinak se narodí do pěkného bordelu! A ještě pro něj skoro nic nemám. Říkala jsem si, že musím koupit rychle hlavně to nejdůležitější, ale ono je důležité skoro všechno! Ale v průkazce mám všechny vyšetření beze změn, jak tam jsou ty čísílka u CS, tak tam mám samý nuly, tak snad můžu být v klidu. :wink:
Já už chci hlavně teploučko, teď zrovna přemýšlím, jestli si nedojdu zatopit, venku to vypadá všelijak, ale snad se to vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
29.3.07 11:04

Krásný čtvrtek i když u nás zatáhlý!
Evu moc moc gratuluju k Beátce :) Teď jen aby z maminčina mlíčka krásně rostla a byli jste zdraví! Opatrujte se.
Holky já vás poctivě čtu, i když nepíšu. Můj je pořád doma a teď když je tak krásně, tak pořád něco děláme. Popelko KO další 11.4. :)

Holky taky se opatrujte, pečujte o bříška a z váhy si nic nedělejte, hlavně, že je tam prdíčkům dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
29.3.07 11:07

Ahoj holky,
Doris ty mi vždy zvedneš náladu a často se tu chechtám. Máš krásný humor. Doma musíte mít fakt veselo. A s nákupama jsem na tom stejně. Mám sem tam nějaké to oblečení. Ještě definitivně nemám vybranej ani kočárek.

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.3.07 12:30

Dneska mi přišel kolotoč nad postýlku od fisher price.Objednávala jsem ho na MMB,jetej,ale je naprosto úžasnej.Má moc hezký melodie a to promítání obrázků na stěnu je super.Zatím jsem to zkoušela jen v koupelně,tak se těším na věčer,až to vyzkouším za pořádný tmy.Jinak mám vaříno,dítě i manžel jsou napapaní,obě Máni fachaj,dítě leží a kouká na pohádku,tak se jdu k němu přidat.Celý dopoledne mi tvrdne břicho o stošest.Vypadá to ,že odpolední venčení s Ondrou bude muset zvládnout manža sám,ale oni jsou kluci šikovní,tak si poradí.Nabalím jim sváču a vyženu je do lesů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
29.3.07 12:57

Mášenko , tak to mě těší. :lol: :lol: :lol: A pro kočárek si pojedu asi po vejplatě, taky ještě nemám vybráno. Ale půjdu do jednoho obchodu, co mi doporučila známá a tam koupím a hotovo. Už jsem tu strávila půlku těhu nad vybíráním a stejně nic z toho. :wink:

Právě si dávám siestu po vytírání. Já to vidím tak na měsíc a pak už to bude muset převzít manža, protože už teď se valím, do všeho vrážím a z toho klečení na všech čtyřech mi děsně bolí kolena, páč je mám hrozně kostnatý. No, ale tu siestu jsem si naplánovala dost blbě. V kuchyni mokro a já bych něco slupla. :cry: Doufám, že i přes můj zákaz mi miláček zase něco přinese, třeba Milu!!! Milumilumiluju :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
29.3.07 13:02

Tak jsem vám hodila do galerky ještě jednu fotečku - teď už nechci slyšet žádný pochybnosti o tom, že snad v červnu nebudu rodit :P
Ono strašně záleží na tom, jak se to vyfotí a co má člověk na sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.3.07 13:06

Ahojky, zdraví ztracená dcera :oops: :lol:

Veliká gratulace Evušce k prvnímu „červňátku“ a přejeme ať vše probíhá bez komplikací, určitě je Beátka pořádná bojovnice :wink: 

http://family.cz/…maruskax.jpg

Já teď moc nestíhám, mám už jen měsíc na veškerý úklid a přípravu na mimíska, pak pojedeme relaxovat a čekat na chajdu 8) Takže se snažím uklízet v mezích možností, ale přibyly trošku problémy, takže všeho s mírou :D

Jinak my čekáme klučíka Míšu a další kontrolu máme 12.4. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.3.07 13:10

No s tím vytíráním.. chi chi.. já vytírala asi předevčírem a měla jsem z toho málem odřený kolena! Musela jsem si je pak natřít krémem, protože pálily :twisted: Taky do všeho vrážím, myslím, že projdu a pak se tam zaseknu.. legrace…
Jinak jsem celý včerejšek musela myslet na Martinečku a její miminko!!! Snad nás bude informovat jak jsou na tom!!!!!!!!!
Já teprve vařím, nějak nestíhám, byli jsme dopo venku, tak to teď doháním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
29.3.07 13:11

Tak jo Stef , mě jsi přesvědčila. :lol: Tak co holky, asi jí vyhazovat nebudem, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
29.3.07 13:18

Doris - to jsem ráda, že mi to těhotenství věříš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
29.3.07 13:52

Stef,stejně máš pidi bříško,ale pěkný. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
29.3.07 13:52

Stef - konečně správná fotečka, tak to má být!!! :lol: :lol: :lol:

Dneska mi dorazil balík co jsem si objednala a holky ta letní zavinovačka do autosedačky je úúúúúúplně boží :lol: :lol: :lol:
Já už se táááák moc těším na mimi až ho do té zavinovačky nabalím :wink:

• Citovat
  • Upravit
1604
29.3.07 14:18

STEF - no dobrá, přijímáme tě mezi nás, těhotné :) ale koukej trošku ztlousnout!

BEDHANN - ptala jsem se tě, přes co jsi tu zavinovačku objednávala..chci tu levnou taky a v kamennejch obchodech jsem ji neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí