ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11462
9.7.09 12:49

Welu
kupodivu i druhomatky chtějí pro své děti jen to nejlepší.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
9.7.09 12:51

Weelo nechci se chválit ale mám zlaté dítko spinká jako MIMINKO je tak sladká spinká od 10 hod jdu pověsit prádlo už peru plenky i s oblečením teda jen tím bílým a světlým nechce se mi prát v rukách, pak půjdu s malou ven pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
9.7.09 12:51

Mroe
Já taky budu muset do práce, což bude u nás docela paráda něco sehnat.
Zaměstnavatel mi přesídlil do Prahy a co já. Řešením by bylo přestěhovat se do Prahy-ale ty náklady a bydlení jsou děsné-no mám na to asi rok to nějak pořešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
9.7.09 12:56

Melu TO JE JASNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
JÁ TO NEMYSLELA ZLE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
9.7.09 13:01

Weelo no já si užívám pc dokud máme tatku doma, nechci nový a tak co mám dělat když malá spinká a mám vše uklizeno?? Já vztávám dřív než ona a vše si hezky uklidím a tatku máme doma zatím do konce týdne má ted práci ve firmě tak je denně doma je to fajn.Al ejak odjede pc si opět bere
Zbláznila se nám pračka prádlo vyždímáno ale nemáchalo to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.7.09 13:07

Holky já vás dneska obdivuju, jak jste ukecané........ jsem nějaká vyfluslá :(

Taťka nám jel včera večer zase na ryby, tak jsme byli vlastně celej den doma s Adámkem a klukama psíma sami, a fakt musím říct, že to večerní taťkovo starání o mimíse docela chybělo… Nakojili jsme ve 22 a šli jsme spát, pak se vzbudil o půl 2, tak další kojení, jenže pak jsem ho nějak nemohla uspat, i když byl přebalenej (normálně při tomhle kojení nepřebaluju, ale plína byla dost plná, tak jsem musela a on se hodně vzbudil…). Přesunuli jsme se do obýváku ať nebudíme taťku a pokoušela jsem se ho uspat, jenomže to byla vždycky chvilka, pak se vzbudil a pobrukoval - a tak to bylo až do půl 6, kdy jsme zase kojili. Pak jsem ho nechala v postýlce a šla venčit kluky a když taťka před 7 odjel do práce, tak jsme konečně vytuhli oba. Jenomže v 9 mi zazvonil telefon z práce a spánku byl konec........ Takže já jsem pak vstala, dala si sprchu, šla žehlit, pak jsem nakojila, znovu dala spát a pak jsem dodělávala polívku. Asi před hodinou jsem si sedla, dočítám vás a pěkně se mi klíží oči… Jenže zalomit nemá cenu, za chvíli budem zase kojit a pak vyrazíme s kočárem a psékama na procházku.........
Ach jo, ať už je večer, chvilku se stará taťka a já si dáchnu........

Velká poklona všem druhomatkám!!!! … a konec nářků, musíme vydržať! :roll:

Na nějaké reakce teď nemám sílu, tak příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
9.7.09 13:08

Melu, ja se taky asi nebudu vracet(i kdyz zajem by asi byl, ale se dvema detmi nemuzu slouzit, to teda nevidim realne), po materske mi konci smlouva. Takze budu hledat neco jineho. S praci mi lehce udelala caru pres rozpocet Violka, kdyz se narodila o mesic driv. Do jesli mi ji vezmou (pokud vubec) az v zari a ja budu muset nastoupit uz v kvetnu nebo cervnu, abysme neskoncili bez penez. Jsem doufala, ze se narodi v cervnu a ja budu resit jen prazdniny(snad by pomohly babicky), takhle budu muset resit uz cerven, kdyz posledni cast rodicaku prijde uz v kvetnu. Co nadelam, hlavne, ze jsme zdravi(klepu).
Jo, prislo mi porodne, ale zatim nedorazila materska za tenhle mesic, minule byla 8., tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
9.7.09 13:13

Ja jsem doma jen s Violkou, tak to je pohoda. Julcu mame u znamych. Dneska si to jeste musim uzit, zitra balime a vyrazime na chalupu, tam nas bude 8 8O, z toho 4 deti, dve mimina. Bude to poprve, kdy bude Violka spat mimo domov, tak doufam, ze sbalim vse, co budem potrebovat… asi zacnu uz dnes… az teda vyzehlim, mam tu dve pracky suche a 4 na vesacich… jdu na to..... jidlo az v mezidobi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.7.09 13:31

Welu - to máš fajn, že máš tolik času. Mě se zas nedostává, nastavuju to večer a ráno. Neposlala bys mi trochu? :wink:

No nic, konec zábavy, jdu makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
9.7.09 13:44

Jo, kdyz ditko spi, je to pohoda.....
Holky, co nestihate a mate nespaci miminko, vydrzte, neni to vase chyba, ze nestihate… dobre si to sama pamatuju a tak si toho ted nalezite vazim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
9.7.09 14:12

Já teda musím holky říct, že víc „práce a nervů“ mám s Fildou než s Amélkou. Amča většinu dne prospí, párkrát si pobrečí, abychom taky věděli, že ji máme :lol: a její hlavní úřadování nastává od půlnoci do pěti ráno, to se jí pořád něco nelíbí :roll: . Pak mám hodinku nerušeného spánku a v šest mě budí Filas, že už vyšlo sluníčko…

Jinak jsme teď obě nádherný, mažu tou genciánou kvůli moučnivce - včera jsem namazala jen prsa, jak mi radila doktorka - že se to malé dostane do pusinky při kojení, ale ve výsledku jsme od toho byly obě dopatlaný ještě víc, protože malá jak vždycky nedočkavě hledá pusinkou prso, tak si tu genciánu rozšmudlala po celé pusině a ručičkách a pak už to prostě bylo všude okolo. Ještěže nám jde fialová tak k pleti… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
9.7.09 14:19

Mroe
tak já se odstěhuju do Prahy a budu hlídat Violku a ty budeš chodit do práce :-) Kolik dáš?? :-)
Ale vážně, kolik stojí jesle v Praze?
Tady jsou dvakrát dražší než školka. Budu platit 900 plus projedená strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
9.7.09 14:28

Ahoj holky,

mohly byste mi poradit? Hlavně nějaké druhorodičky. Chtěla bych udělat polévku s drožďovými knedlíčky a nejsem si jistá, jestli ty knedlíčky mohu. Malej měl v posledních dvou dnech problémy s prdíky (dala jsem si blbec trochu třešní) a nerada bych, aby měl další boleníčko.
Můžete mi poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
9.7.09 14:34

Melu, jesle staly pred tremi lety 1800 plus jidlo, Julca chodila obcas, do 2000 Kc jsme se vesli. Ted ale zdrazili, mzslim, ze ted stoji 2200Kc plus jidlo, pocitam kolem 2500Kc celkem. Soukrome mame taky, stoji 8000 Kc plus jidlo.
Za skolku platim i s jidlem max. 1200Kc.

Melu, kdyz mi jeste vyzvednes Julcu ze skolky nebo ze skoly, abych nemusela letet jak blazen, tak to beru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
9.7.09 14:36

Jo a pani na hlidani si nemuzu dovolit, brala by skoro stejne jako ja. Za jesle budu stastna, aspon neco by mi z platu mohlo zbyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí