ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
8.7.09 21:12

wapik: jo,tvůj chlap asi ví, kdy přijít :lol:
mroe: ten tvůj taťka asi zas neví, kdy dorazit, když stíhá brekot :lol:

veruko: já vybírám jen na mmb, je to pro mne teď pohodlnější než kamkoliv jezdit…ale myslím, že slevy jsou teď různě dost…dneska mi přišlo na mail ,jestli jsi registrovaná na porodnici.cz tak tam je teď nějaká akce slev v nějakých obchodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.7.09 21:15

je to pro registrované na porodnice.cz slevy v tomto obchodě http://www.skibi.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.7.09 21:49

Betty, ty Tesco plínky taky pořád máme velikost 2-5 kg. Cena asi 249,– Kč, ale předchozí 2 bal. jsem brala za akční cenu 209,– Kč. Taky máme Huggísky 4-9 kg, ale odložila jsem je, musela jsem je vpředu založit.
Já jsem s těma Tesco spokojená víc, řekla bych, že je to dobrý matroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.7.09 21:55

ahoj holky, tak jsem tady po delsi odmlce, ale stihala jsem vas pouze obcas precist, ale napsat neco, to tedy ne. Stepanek me nenechal, dnes mame za sebou opet den superden, porad jsem jenom kojila, Stepan vzdy na 5 minut usnul a pak zase mel hlad, nevim, jestli neco nedelam spatne, ale cely den se proste vubec nevyspal, musi byt potom strasne unaveny,uz jsme jeden takovy den meli, minulou stredu a ted zase stredu, ted uz konecne spi :) . Pry se to zlepsi, to mi rika kazdy, ale obcas uz propadam skepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
8.7.09 21:55

Tak se hlásím-paralen zabírá.

Dneska mě malej pěkně potrápil-já s horečkou-manžel pryč a tak si mamču vychutnal. Nechtěl ležet-když jsem ho nosila- spinkal jak zabitý,položím a znova začal dělat jakože ho bolí bříško a různě se kroutit. Tak jsem si ho přitiskla k tělu a usnul,když jsem se odpojila-opět se kroutil.
Nakonec jsem ze zoufalství na to přišla. Zabalila jsem ho do peřiny-jako zavinovačku a spal jako zabitý - i teď. Takže zítra pošlu manžu koupit zavinovačku.

Welu díky za připomenutí-taky musíme začít točit- je to supr památka.

A hlavně fotit i sebe-fotíme kluky. Jenže ono se to řekne- maminka doma nestíhá se upravit,aby na fotkách vypadala k světu.

Malej mrčí-musím běžet.

Mroe-díky za tip na ten ateliér-určitě si taky zajdeme jako rodina udělat památku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.7.09 21:58

Pěkně mi štve, že tláskám pátý přes devátý. Jenže si nemůžu pomoct. :oops: Ale jak čtu, nejsem v tom sama. Dnes večer mám pocit, že mi roste prdel. :( :oops:
Po vypití mlíka mají vaši mimísci prdíky? To jsem zatím nezpozorovala, já si ho sem tam dám. :wink:

Sexík - no, mám pocit, jakoby jsem něco ztratila. Ale snad se to časem spraví. Chuť by byla, ale tělo je nějak mimo, tak se v tom vyznejte. Bohužel se očistky vrátily, přitom 2 dny jsem se radovala bez nich. Přitom mi za chvíli končí šestinedělí.

Mroe, po přečtení tvého putování Prahou mi tě bylo líto, ale zároveň jsem se i zasmála, promiň. Holt kouzlo Prahy. Osobně takové zážitky oželím a libuju si na malém městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.7.09 22:24

gozro: my taky měli první z té akce- brali jsme na zkoušku, no, neosypal se,tak jsme koupili další. Ještě mám zbytek pampers,ty dávám na noc,přijde mi,že líp sajou.Ty tesco se mi zdá má hned počůrané a kakání nám pobčas proteče, ale to neřeším,to je podle mne u všech plínek,tyhle nehody. :roll:

smilco: nebuď smutná, určitě nic špatně neděláš, my taky máme už 2.den nějaké neklidné spaní a pořád by jedl nebo pil a spinká po chvilkách, dnes ne a ne zabrat,už byl utahaný a nevěděl, jak do spánku, nakonec se udolal a spal pak 3hodinky,ale pokňourával…to je asi normál :wink:

prekvapena: hurá, aspo%n, že paralen funguje! dobrá zpráva!
ale asi sis to užila…já s prvním balila jako do zavinovačky obyčejnou dětskou deku a zavázala jsem jí látkovou plínou- fungovalo to stejně a pak jsem ještě deku využívala na hraní. Teď mám zavinovačku,ale nepoužívám jí- tak bude jen jako deka. :lol:

gozro: já dnes večer dopekla tvarohový strouhaný koláč, obávám se, že se na něj asi v noci při kojení podívám dost zblízka :lol: …mám na něj chuť už teď…asi neodolám, mám ráda ty kraje :oops:
mlíko nepiju,když mám chuť, tak si ucucnu jen kakao od syna ráno k snídani :wink:

tak, jdu hajat,nějak mi zase bolí hlava- to tím počasím pořád…tak dobrou! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
8.7.09 22:30

Holky, klidne se u mych popisu smejte, me to nevadi, ja taky nevedela, jesli se mam smat nebo plakat. :wink: Aspon se pobavite a ja si vypisu vztek. :wink:
My jsme se do Prahy prestehovali, kdyz byl Julde rok a pul a uz jsme jezdili jen v gofkach. Ty jsem si nosila sama, tak jsem nemela problem. Ale jeste mam jeden postreh z prazske dopravy - kdyz jsem jednou jela s golfkama do mesta, chystala jsem se nastoupit do skoro prazdneho busu, kde byly uz jedny golfky. Zvednu kocar a ridic mi zavrel dvere a odjel. Jsem neverila vlastnim ocim. Stala jsem tam s kocarem v ruce a zirala. Urcite me videl. U nas jezdi pres den mimo spicku dva busy do hodiny pro nove sidliste plne mladych rodin s detmi. Jsem tenkrat myslela, ze se vzteknu a chystala se si stezovat. Ale jak jsem pak zjistila, v busu ma ridic pravo prepravovat jen jeden kocar. Chapete to? Uz tkhle jsem vzdycky na nervy, kdyz dobiham na zastavku a vidim tam dva kocary. Se vzdycky modli, aby prijel normalni chapajici ridic a aby uz v busu nejaky kocar nebyl, aby jsme se vesli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
8.7.09 22:35

Seal - závidím, že Ti už vypadly stehy. Mě se bohužel pořád drží jako klíště :twisted:

Holky - když tak některé čtu, jak vám ta miminka pláčou a nespí, tak si říkám, že aspoň něco se nám vyhlo. Snad to nezakřiknu. Malá je fakt hodná. Po koupání jsem sice s přestávkami kojila skoro 50 minut, protože u toho spinkala, tak jsem prs vytáhla, trochu se prospala a znovu, ale po koupání s tím bojeme vždycky. Asi ji vždycky vysílí to cvičení. No pak jsme po hodině přiložila ještě jednou, protože plakala a hledala a najednou sála jako o život. Pak jsem ji dala do košíku a dokud byla klidná, tak jsem šla poklidit po koupání, umýt nádobí a udělat si večeři a ona sama v klidu usnula. A samo, že bez dudlíku. Takže od devíti vklidu zase spinká. Začínám si všímat, že už si vytváříme nějaký režim.
Teď jsem obvolala obě děti, pak mamču, pak jsem vás dočetla a teď si jdu dát sprchu a melouna. Už se na něho těším.

A pak budíka na šest a hurá na cesty. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
8.7.09 22:40

jo a ještě k mlíku a zavinovačkám

mlíko mám ráda, tak piju hodně. V těhotenství i teď. Studené, teplé kakao i bílou kávu. Denně vypiju min půl litru.

a malá spí v zavinovačce pořád. Sice jí z ní čouhají nohy a sucháč už taky moc nedrží /mám po Alexovi/, ale je v ní klidnější. Dokonce i v kočárku má ráda, když ji aspoň trochu stáhnu dekou /tedy pokud nejsou vedra/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.7.09 23:10

Betty - tak dobrou noc a dobrou chuť při jezení koláče.

Mroe - to je síla, že ti zavřel dveře před nosem. Opět kouzlo Prahy, které oželím. Jinak tam opravdu jezdím ráda, ale zase šupem zpátky. :lol: Mě pobavil ten bezdomáč. Mám taky zážitek s jedním, když jsem hledala jednou cestu ven z nádraží, tak se mi slušně zeptal, co hledám, pak dal odpověď a ještě mi řekl po mém poděkování - není zač, paní baronko. :D

Bobulko - to je fajn, že ti malá chrní. Naše taky zvládá. Dudlíka nemáme, jestli vezme v kočárku za vděk 1× týdně. Ona ho totiž plive. Tchýňka radila, že jí mám zkusit koupit ten obyčejný kulatý, aby se v určitých případech uklidnila. Ale zatím nemáme tu potřebu, zvládáme bez něj.

Mně se dneska nějak nechce spát, koukám, že začínám ponocovat. Včerejšek jsem pomalu prospala a dnes opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
8.7.09 23:18

Gozro - taky dneska ponocuju. Jindy už v tuto dobu spím. A k těm dudlíkům, mně radili to samé- koupit starou klasiku. Ale nám většina návštěv darovala dudlík, tak jich máme asi 8 a malá nechce žádný. Tedy až ten poslední, který je něco mezi klasikou a tím zkoseným, ale to už musí být, aby si ho vzala. Ale když je tu mamča, tak od ní si ho vezme vždycky a dokonce ho i pěkně ukázkově drží v pusince a já vypadám jako blázen.

Tak meloun už jsem zbodla, tak fičím do pelíšku.
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.7.09 23:39

Ahoooooooooooooooooojky holky.
Tak jsme malého nakrmila, teď leží spokojeně v lehátku, moc dobrá věc lehátko , sem ráda že jsme si ho pořídili, malému se v něm moc líbí a za chvíli půjde k tatínkovi do ložnice, tatínek jede na houby ráno, tak už si jde lehnout a malej půjde do postýlky do ložnice a já budu chvíli tady na emiminu:-)

nnada:ahooooojky taky jsme moc spokojený s odsávačkou, akorát jsme si jí trošku vylepšili, protože ten nástavec je moc široký a tak co jsme měli odsávačku co se dá do pusinky a tahá se, tak jsme to na:,–(ili na ten nástavec a sajeme přes tu slabou co jsme měli tamtu odsávačku a vytáhne to ještě líp, taky doporučuji, tvoje miminko má taky rýmičku, to asi to počasí co.
Jinak mi plínky používáme pampers, chicco, baby dream a ze všema jsem moc spokojená, ani jedny mně nezklamali, jinak ubrousky používáme od značky HIPP to i většinou kosmetiku a ještě od JOHNSONS BABY jsme moc spokojeni, olejíček občas aviril ten sem používala už v porodnici a taky ok, při tom říkali až ho nepoužíváme že se mimča osypou, ale malej nic nikdy se mi neosypal a naopak jsme sním moc spokojená, ale spíš používám dvě značky HIPP a JOHNSONS BABY a super .
Přemýšlím co dál sem četla, no je toho na dočítání moc a vše si napamatuji :)
Jinak včera jsem dostala poprvý MS od porodu, ještě sem ani nebyla na kontrole po šestinedělí, tak to musím napravit a hlavně už dlouho nebyl sex na který se moc těším a zároveň i bojím po císaři že to bude bolet, tenkrát po císaři sem si to vychutnala až po půl roce pořádně do půl roka to docela bolelo tak nevím jak to bue teď, doufám že ok :wink: sex jsme neměli skoro rok, ty jo to není ani možný, to snad už ani nebudeme umět, můj chlap je ok, že tak dlouho vydržel, ale on se bál v těhu, kolikrát jsme měla chuť on taky, ale prostě se bál kvůli malému a dá se říct, že sex jsme měli zakázaný radši, aby se něco nestalo a to jsme nechtěli aby jsme si to potom vyčítali do konce života že jsme třeba malému ublížili, takže byla pauza , tak po dlouhé době kdo by se netěšil :wink: :wink:
Je tu někdo z vás holky ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.7.09 23:47

nnada:my chodíme na procházky podle počasí taky většinou, ale teď jak bylo krásně jsme chodili klído na 3 hodinky, pak napapat a pak znovu klído na 3 hodinky, chodíme často, malému se na čerstvé vzdoučku moc líbí a v kočárku usne hned, prostě v kočárku a venku se mu moc líbí :wink: dneska byl manžel venku, byl vítr a tak dneska byl jen na hodinku sním a j relaxovala doma, sem dostala MS a tak sem se snažila odpočívat, měla sem návali horka, tak dneska sem to trošku flákala :lol: :lol: ale co nárok máme taky a ještě že mám tak super manžela, dost mi pomáhá, jsme krásně sehraná rodinka a tak to má být všude si myslím. Jinak malej se směje krásně a už i občas hlasitě a to nám jsou dva měsíce, takže šikovný je moc, už si i brebtá občas, sice ne tak často, ale snaží se vydávat zvuky no je to něco nádhernýho je to šikovný miminko vůbec nevypadá na to že je o měsíc a půl předčasně narozený, to říkají i doktoři všude že je moc šikovný a že je jak narozený v termínu, tak tohle moc těší. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.7.09 06:00

Ahoj holky,

nestíhám - máme na úterý nahlášenou kolaudaci, tak musím udělat asi tak milion věcí a naklidit celý dům. Asi mi z toho hrábne :?

Jen stručně - včera jsem si pěkně poplakala, byli jsme u mojí babičky, je jí 93 a je to hrůza. Skoro vůbec už nejí, váží necelých čtyřicet kilo, jen kost a na ní visící kůže. Strašně mě to vzalo, viděla jsem jí naposled před půl rokem a to zdaleka nebylo takhle špatné. Podle psychologa, co za ní byl, se prostě rozhodla, že umře, že už tu nechce být a s tím se prý nedá nic dělat. :cry: :cry:
Moc ani nevnímá okolí (myslí jí to ale pořád dobře, jen prostě nechce vnímat), jedině při popisu mého porodu pookřála :lol: . Dokonce se mě na pár věcí i ptala. Hladila si Marečka - bála jsem se jí ho položit na posteli na klín, aby jí něco nezlomil :? Když jí náhodou kopnul nožičkou do ruky, tak se usmála, to už pár týdnů neudělala.

Tak, už bude vypráno, půjdu vzbudit Matese do školky a pak hurá na úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí