ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
10.7.09 11:03

Wapik - u mě chtěli k tomu porodnému předložit orig. rodného listu a občanku, takže jsem to vyřizovala osobně. Vyřizuje to odbor sociálních věcí (u nás je to na pracáku) dle trvalého bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.7.09 11:34

Wapik - na to porodné - taky stejně jako u Lupe. Minule tam šel taťka, tentokrát já.

Lupe - ta rýma je hned, to ani nepostřehneš. Já mám tak trochu podezření, že jsme si jí možná přinesli už z porodnice. V den odchodu už měl malinký soplík. Jenže tam byl mezi tím i Mates, tak těžko říct.
Ta odsávačka je v pohodě - zkus jí na sobě. Vysavač dej na nejnižší výkon. Hlavně, ať má při odsávání otevřenou pusinku, aby se uvnitř neudělal podtlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
10.7.09 11:36

Wapík - to porodné i rodičák teď vyplácí pracák dle trvalého bydliště.Chtějí rodný list a občanku. Já jsem si našla na netu tu žádost, vyplnila, vytiskla a poslala jsem tam s doklady manžela. Žádat byl tuším minulou středu a porodné dnes přišlo na účet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
10.7.09 12:18

mroe- Nikolka je moje..ta starší :lol: to bylo jen foto pro bobulku, abych ji uklidnila, že to v pohodě zmizí. :wink: neboj žádné zatajené miminko tu není :wink: moje chyba měla jsem to tam napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
10.7.09 12:37

Aha, tak patrat po starsich sourozencich me nenapadlo… jedinou ted narozenou Nikolku ma Regy a ta sem nechodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
10.7.09 13:41

Ahojky-vrátila jsem se z města- stihla jsem to do dvou hodin a v mother care jsem udělala big nákup,abychom měli co na sebe. A už se těším s jakou grácií vyhodím ty staré hadry po manželovi,když byl miminko-košilky na zavazování apod. Mají tam stále slevy a zboží je docela dost. Tak ten měsíc než doroste do ostatního co jsem nakoupila jako těhule musím vydržet. Pořád mě strašili s velkým miminem.

S tou rýmou mě to taky zajímá. Prcek má v nose kozy (holuby-nebo jak se tomu u říká) :roll: a tak by mě zajímalo jestli se to dá vytáhnout něčím nebo to mám nechat být až mu to sleze dál.

jak jsem dojela-tak okamžitě bylo kojo a malej při tom prvním usnul a to druhé nechal být a mě z něj teď pořád teče-a zrovna je to to zánětlivé prso.

A dnešní cesta do města mi dala hodně. Podívala jsem se kolem sebe na ostatní ženské. No některé nestály za moc-hlavně špatně zvolené oblečení vzhledem k jejich postavě-mezi ně jsem patřila i já-jelikož po porodu žádný zázrak čekat nemůžu a oblečení nevypadá na povadlém břichu jako dobře padnoucí. A taky jsem si uvědomila,že už jsou pryč doby,kdy jsem vystavovala svůj dekolt okolí- že mé poprsí se totálně poddalo údělu matky. :cry: Nejhorší je to po kojení-to se postavím před zrcadlo a visí prsa i břich-no estetika jak vyšitá. Teď už mi nezbyde než si kupovat ty sexy košilky,abych chlapa nalákala do postele.

Jak je to tu s tím hubnutím???? Děje se něco??? Bude nějaká tabulka??

S tím uspáváním nám to poprvé šlo- od malička se nám podařilo na:,–(it režim dne a fungovalo to-vlastně to funguje i doteď-musí. Jsem zvědavá jaké to bude s tím druhým-myslím si,že už to tak nebudu hrotit. :oops:

Jdu věšet prádlo a taky prát nové přírustky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
10.7.09 13:44

Ahoj, nějak nestíhám dočítat, ale jestli se mi podaří uspat obě zvířátka najednou tak na to vlítnu…
My dnes byli na KO u Dr. a Patriček váží 4320g, docela jsem se bála kolik přibral protože dýl jak 5 min nesaje. Prostě 5 min tahá jak zběsilej pak si říhne ještě si tak minutku cucfna a pak už nechce… a kojíc po 2-3 hodinách přes den v noci kojím kolem půlnoci, pak ve 4 a vstáváme v 6…
no nic jdu je hodit do postele… dneska to budou mít malik šouplí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.7.09 13:49

Wapik - vrátilo se mi to, že máš plnou schránku :nevim:

Matýsek měl dneska poslední školku, docela se toho děsím, jak to bude o prázdninách. Ještě že je Mareček tak hodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
10.7.09 13:51

AD. rýma malej má dle mě rýmu, ale Dr. ho poslechla a říkala, že rýma to není, že mu u říhnutí vlítne mlíko do nosu a může to jako rýma vypadat… a máme to pouze odsávat, prý u toho může v chrápat… což potvrzuju chrápe jak starej dědek… 8O nechápu kde se to v něm bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.7.09 13:55

Milli no zrovna jsem ti chtěla psát… :wink: Hele už by to mělo být v pohodě…díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
10.7.09 14:03

Teri-tak to slyším poprvé,že saje jen 5minut-to je super,ne? Jsi pak volnější.
S tím chrápáním jsem už pár miminek slyšela. :lol:

TAtínek dneska perlí s obědem-včera jsem už jeho blivajzy nevydržela a uvařila a dneska vařil na můj pokyn-a povedlo se moc.
Tvarohové knedlíky s meruňkama. Jsou fantastické. Polévka s jáhly se kupodivu taky povedla a musela jsem mu ji pochválit-což často nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.7.09 14:05

Teri tak to je bomba ne… :wink: Patriček je takový rychlík! Já myslím, že my jsme taky dost rychlí, ale on si rád ještě požužlá a ne vždy se chce pustit s tím, že by byl spokojený.
Jo u posledního kojení mi udělal cucflek na prsu. Pořád otvíral pusu víc a víc a když jsem mu prso vyndala měla jsem tam fialováka na dvorci…ale už to zmizlo. Má teda stisk jak kobyla… :wink:

mimčo v autě - holky chci se zeptat když máte prcka v autě a vyskočíte třeba do bankomatu, nebo na 3minutky necháte ho tam? Samozřejmě, že není na slunku atd. Píšou, že se nemají nechávat, ale nejde to pořád ho odepínat a nosit jen kvůli takové chvilce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.7.09 14:11

Wapik - já jsem v tomhle trochu paranoidní a zá:,–(ně Marečka nenechávám v autě - jedině snad kdyby se mi povedlo zaparkovat přímo před bankomatem a viděla bych na něj. Ale to radši odvezu kluky k rodičům a v klidu si všechno vyřídím. Nějak bych na to neměla nervy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
10.7.09 14:30

Wapi:tak sem měla chvíli časík a vyfotila sem ti odsávačku, poslala sem ti to na emil, tak se mrkni a dej vědět zda se ti líbí, abych věděla mám další zájemkyňi, máš přednost :wink:
Ostatní zdravím, míříme směr návštěva tcháně, ozvu se večer páčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
10.7.09 14:34

Tak snad spí (doufám že to zakřiknu :twisted: ), tak jdu dočítat, ale než na to zapomenu jsem teď děsná skleróza chci se zeptat sbíráte ještě tesco body? Jestli jo tak mám doma 8 bodíků a vzhledem k tomu že se do tesca dostanu jednou z a uherák, tak je klíďo někomu pošlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí