ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6344
10.7.09 14:35

Překvapenko - k tomu hubnutí - já už jsem tady nabízela tak před měsícem, že bych udělala tabulku pro zájemkyně o hubnutí, ale kromě Mel a Milli to nemělo velkou odezvu… No a jelikož už teď máme všechny odrozeno, tak se ptám ještě jednou, kdo se chce připojit do hubnoucí podpůrné skupiny a jaká navrhujete pravidla?

Milli - neboj, ty to zvládneš levou zadní, i když budeš mít doma oba kluky celý den. :wink:

Teri - to je teda zajímavý, podle vaší doktorky Páťa nemá v nose rýmu, ale mlíko a máte ho odsávat, jo? Na to koukám jako zjara… Amča má taky nějakou menší rýmičku, takže i my odsáváme, ale to, co leze ven, jako mléko rozhodně nevypadá… 8) :lol: 8)

Bobulko - ráda slyším, že se to u malé tak rychle lepší, jen tak dál. :wink:

Porodné - čekám, až nám vystaví rodný list (u nás to dělají až 14 dnů po narození) a pak teprve můžeme někam vyrazit o něco si zažádat. A netýká se to jen porodného, ale taky změny rodičáku apod. … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
10.7.09 15:25

Duhovko-ty mě mateš-pokaždé co sem kouknu máš jiný metřík. :twisted:
já ho mám rozdělaný už třetí den,ale pořád čekám na tu zmenšenou fotku-nejsou lidi. 8)

Mám chuť na nealko pivo a taky pizzu,ale ty prdíky-tak si nechám zajít chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
10.7.09 15:42

Bett přesně jak píšeš malej pobrekává když už konečně usne tak ho holky něčím nechtšnš vzbudí a já na ní vyletím a pak to obě obrečíme :oops: připadám si jak blbka… ale v tu chvíli se neudržím a pak toho lituju a ona zas brečí, páč netuší proč jsem na ní ječela :oops: :oops:
Holky já nevím co mám dělat s prsama… bez vložek do podprdy chodit nemůžu a s nima mám ty prsa jakoby zapařený. Jak to děláte vy?

No to u nás to mlíko taky vypadá spíš jako rýma, ale poslechla ho a říkala, že rýma to není… tak nevím, je fakt, že na jakékoliv kapky je asi ještě malinkej… no zítra se u nás má stavit ten kamarád co je dětský Dr. tak ho poprosím ať se na něj jukne ještě on… a jsem moc zvědavá co řekne :roll:

No nic malej nahoře už zase divne vrní, tak ho du vytáhnou z postele ať nevzbudí Anežku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
10.7.09 16:09

Zdravím při pátku

Malá spinká venku v kočárku, já už mám všechno uděláno, snad jen žehlení, ale to si nechám na večer, stejně ještě něco doschne. I když už začíná poprchávat…

Za chvíli dorazí extchánovci a večer mamča, kouknout na Barču, jak se to lepší, tak vás musím rychle dočíst.

Seborea - lepší se to. ale když pláče nebo si to podráždí ručičkama,zčervená to. Jen se to nějak roztahuje na tom hrudníčku. Ale musím věřit, že to přejde.

Prsa- mám čím dál měkčí a z toho zánětlivého malá moc nechce pít. Saje chvíli a pak už jen dumlá. Ale sama ho nepustí,je to děsná pijavice, musím ho přes malíček dostat ven. A i tak má v pusince mlíčko a když zmáčknu tak teče. Ale jakoby to nechtěla. Protože když ji dám k tomu druhému, přisaje se a tahá, dokud se nezačne dusit. Což je u nás už skoro pravidelnost. Někdy mě fakt vyděsí. Začne kuckat, polykat, kulit oči, ale nepustí se. Musím ho vytrhnout, skoro ji postavit nebo hodit přes rameno a čekat, než spolyká a popadne dech. Vážně jsem zvědavá, zda do příští středy přibere. Jestli ne, vážně přejdu na UM.

A teď - ode dneška mají kluci dalšího sourozence. ANIČKA , 920 g. Původní termín porodu 12.10.2009. Rodila od včerejška, ještě jsem s ex pořádně nemluvila, snad prodělala zánět močáku, začala špinit, otevírat se a pak zjistili trombózu placenty a hned vyvolávali porod. Rodila dlouho a spousta mediků jako pozorovatelé. Tak teď jen aby měla hodně sil do dalších dnů a rodiče spostu trpělivosti.
Mimochodem, já si to neumím vůbec představit.

Včera mi segra stáhla fotky ze svého foťáku, tak vám vložím do galerky fotku Barunky z 10.6. při prvním koupání. Byla jak zápasník sumo :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.7.09 16:40

Psala mi Janinka, už jsou doma, kojení jim jde, jen má doma asi budoucí zpěvačku :D , trénuje si prý pěkně hlasivky.

Bobule - to pití až dokud se nezačne dusit máme taky. A to je pak krkanců, že čekám pořádnou sprchu, ale nic. To kilový miminko si ani nedovedu představit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
10.7.09 16:52

Milli - to já právě taky ne. Vždyť Bára byla víc jak 4×těžší. :roll:

Nejdou mi fotky vložit do galerky, tak zkusím tady. Pokud to tu vytapetuju, tak se omlouvám. :wink:

http://i367.photobucket.com/…ka3/sumo.jpg

http://i367.photobucket.com/…alecvalk.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
10.7.09 16:53

no jo, tak se omlouvám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.7.09 16:55

Bobule - krásná tapeta :D . Je vidět, že jsi nechala malou pěkně dozrát, je taková čisťounká. A taky máte stejnou svorku na pupíku.
Mareček byl takový ulemtaný od toho mázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
10.7.09 17:25

Bobulko: Barunka je ukázková princeznička :D :D

Milli: taky máme hypotonii rodovou 8) , tak hypermobolita je zvýšený rozsah pohybu - ohebnosti, já jsem taky hypermobilní a ortopedka to teď konstatovala i u starší dcerky. Akorát řekla, že ji máme hodně zaměstnávat . cvičení - tanečky, ježdění na kole, atd, aby prost 8) posilovala svaly. Na druhou stranu, když posílí svalstvo, tak to má třeba ve sportovní oblasti i svoje výhody - vyšší rozsah pohybu :wink: , tak že by se tatínek dočkal té vysněné tenistky :lol:

Holky už jsme o tom jednou mluvily, ale vracím znovu k diskuzi, co udělat tabulku jak nám miminka rostou a váží, prostě by se tam zapisovaly míry a váhy po 1 měsíci, ať máme trošku přehled, jak jsme velcí a kulatí :wink:

Jinak my máme dneska po poradně s výsledkem: 5300g a 56 cm 8O :! , jsem si říkala, že bychom těch 5 kg možná mít mohly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
10.7.09 17:39

Wapiku
jsemk paranoidní takže v autě nechávám pouze když natankuju a jdu platit. Auto nezamykám.
Jinak vyndavám. a to dvojmo :-)
Proto jsem kupovala sedačku se základnou. -Jen nacvaknu, vycvakknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
10.7.09 18:04

Zuz
pěkně roste :-)

Tabulka dětí a tabulka hubnoucí-ano
jen mi řekněte jaké nahlásit údaje

ta hubnoucí-podle toho kolik bude zájemkyň bych možná posílala přes mail nebo sz ať to tu holkám necpeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.7.09 18:54

ja jsem taky pro tabulky i kojici i rostoucich deticek, akorat popremyslime nad temi pravidly, nebo uz nekoho neco napadlo :)

my jsme minule na kontrole nepribrali nic, jeste jsme byli o 10 dkg lehci a ted jdeme v pondeli, tak uvidim, jsem zvedava, co mi doporuci, kdyz nepribere

Bobule jak to delas, ze mas vse udelano :) , ja dnes neudelala nic, protoze malej mel porad hlad a dost spaten pres den spi, takze maximalne skocim na zachod a pak jsem zase u nej, ale ted uz tedy spinka, takze mam chvilku klidu, ale to se mi uz nechce nic delat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
10.7.09 19:08

ahojky

jen opět hlásím že žijeme, prostě jsme od rána do večera na baráku,stavíme nábytek,dnes jsme sestavovali kuchyn,dolepovala dlaždice,no je toho moc,ještě mě začala hodně bolet jizva,tak snad to brzo přejde.

Toník je moc hodnej,dopoledne většinou nespí,ale odpo jo,nejraději na čerstvém vzduchu,v noci mi baští po 2 hodinách stále.určitě už má taky přes 5 kg,je to macek.přes den baští 2-3 hodinách a už se krásně směje.dokonce se mi 3× otočil z bříška na záda,jen doufám, že to byl omyl,já nechci rychlíka :lol:

určitě se taky hlásím do hubnoucího klubu,to je přeci jasné,potřebuju zhubnout 20kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
10.7.09 19:43

Míšenko to mi hlava nebere-jak to můžeš zvládat-ten záhul. Ve dne barák i s dětmi a v noci ještě co dvě hodiny kojit. 8O Už musíš mít určitě nejmíň 5kg dole-a s takovou - než bude tabulka hotová-tak 20kilo bude dole. :wink:

Jak to máš s tou jizvou- mě se nějak nelíbí- ty kraje už mám strostlé,ale ten prostředek je děs a hrůza-samý hrbol a je ještě rozšklebené-já vím co chci za 14 dní od operace,ale bojím se,aby se to hezky zahojilo.
Jo a manžel mi povídal proč mám tu jizvu tak dlouhou-od stehna k stehnu-že tu první jsem měla kratší. Máte to tak taky - druhorodičky???

Jsme sami-táta nakupuje a tak jsm dneska koupala poprvé sama- a zvládli jsme to. :wink: Malej si opět cucl z prsa a spí-nebaví mě tak často přikládat-raději bych kdyby se napil pořádně.

Smilco-malej ti určitě přibere-uvidíš. :wink:

S tou prací to mám podobné-dělám vše napůl. Nemám sílu a denně mě bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
10.7.09 19:53

kojim a hlasim, ze odjizdime na chalupu… asi pojedeme nadvakrat, se nevejdeme a to mame jen jedno dite…jak sa tam naskladate vy? asi na chalupu koupim nejaky levny kocar na MMB, kdyz se ten nas slozi do kufru, uz se tam vejde max. nakup, nic jineho…
ozvu se pristi patek nebo az v nedeli…pa

drzte mi palce, manzel ma zas naladicku…za to nemuzu, ze mame tak male auto, ne? ale lepsi nez zadne jako cely tyden…

tak se mejte a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital