Červená paprika
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Červená paprika
Hezký den,
dáváte svým dětem syrovou papriku? Tak nevím jestli z ní nebolí bříško? Malá má 1,5 roku
Děkuji všem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
dávám holkám již delší dobu jak papriku, tak rajčata a ostatní zeleninu. Chutná jim a po rajčatech by se mohly utlouct.
Červená paprika je sladká a měkká - občas si holky brknou, ale to je všechno. Krájím ji na proužky a dávám ji jako přílohu ke chlebu
Pavla a holky 2 roky a 9 měsíců a 16,5 měsíce.
- Citovat
- Upravit
Omlouvám se, nebyla jsem přihlášena. Předchozí příspěvek je ode mě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paprika
Děkuju, rajčata taky milovala a najednou už 14 dní prostě odmítá a vyhazuje. Ale papriku červenou si vzala. Tak budeme zkoušet Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bohuzel u nas rajcata ani paprika nehrozi. Papriku dokonce nejim ani ja, prootze porad kojim. Betynka se po ni strasne osypava. Paprika i rajcata jsou hodne agresivni. Takze to proste vyzkousej a kdyz se mala neosype, tak hura do toho.
Krasny den
Kacica + Betynka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od kdy červená paprika?
Ahoj mamky, od kdy dáváte dětem červenou papriku?Napadlo mě uvařit papriku,rajče,mrkev,masíko a k tomu kuskus.Ale nevim od kdy je vhodná paprika i když vařená.Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a mě by zase zajímalo, od kdy koření - červená paprika? Dr mi říkala, že od roku může jíst zdravě, to co mi, ale nevím, nevím, přijde mi to drsný. Navíc jsem dělala cuketu s omáčkou, která č.p. obsahuje a s kuskusem a malá to nejedla…nevím, co jí vadilo víc, jestli omáčka, nebo kus kus.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit