Červené fleky po těle

7
24.3.18 16:32

Červené fleky po těle

Ahoj holky, často se mi z ničeho nic na těle objeví velký rudý flek. Kolem toho se občas udělají menší červené pupínky. Většinou to je na hrudníku nebo obličeji. Nevypadá to vůbec hezky a nevím, co s tím dělat. Nijak mě to nesvědí ani nepálí. Tak po půl hodině to třeba zmizí. Nemá někdo podobný problém, popřípadě nevíte, z čeho by to mohlo být? Alergii bych neměla mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
24.3.18 16:33

Proboha, zajdi si ke kožní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
24.3.18 16:38
@radkka píše:
Proboha, zajdi si ke kožní 8o

ono to jde těžko, když to za chvíli zmizí. Doktoři se většinou tváří kysele, když někdo řekne občas mám vyrážku, ale nikde nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.3.18 16:41
@vokishka píše:
ono to jde těžko, když to za chvíli zmizí. Doktoři se většinou tváří kysele, když někdo řekne občas mám vyrážku, ale nikde nic.

Jdi hned. Vyfoť to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
24.3.18 16:50

Normálně bych to vyfotila a šla na kožní. Pro klid testy na boreliozu. Ale mela by se k tomu vyjadřit kožní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
24.3.18 17:18

Erythema migrans se objevuje a zase mizí. Pokusila bych se to vyfotit a šla k praktickýmu lékaři, ten zváží další postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
24.3.18 17:33

Mi se to stává po sprše, nikdy jsem tomu neprikladala nějaký zvláštní význam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.3.18 18:15

A ty fleky se ti dělají z ničeho nic nebo po nějaké námaze, aktivitě, emočním projevu(pláči)?mým dvěma dcerám i mě se po pláči objevují fleky na tváři, krku a hrudníku, starši dcerce se dělali až petechie na krku, když hodně plakala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
24.3.18 19:15

Příspěvek vlozen omylem jinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.3.18 13:26

@Ennny Po sprše mi většinou trošku otečou a zčervenají nohy, řekla bych, že to je z páry, ale to mi zase tak moc nevadí, jako ty fleky na dekoltu a tak.. :( nevypadá to vůbec hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.3.18 13:28

@vaks je pravda, že když brečím, tak se mi ty fleky taky udělají a to ještě výrazněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.3.18 13:38

Nevím no, jestli to je opravdu to stejné, co se dělá nám…nám se to z úplného klidu nedělá, vždy jen při pláči a nebo já když hodně křičím(pardón :oops: ),tak se vysypu…u roční dcerky to viděla i Dr.,při očkování atd. plakala, ptala se mě, jestli se jí to dělá běžně(ano, vždy i při poplakávání)a vice neřešila…život nám to nějak neomezuje, jen se snažíme více smát než brečet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek