Červené nitky 39.tt

714
3.12.12 14:59

Červené nitky 39.TT

Jsem 39.TT. Doma už máme čtyřletou holčičku, teď čekáme chlapečka. S malou se mi stalo, že párkrát po sexu jsem měla na papíře takové červené čárky. Ale jen po sexu. Min. týden jsem to přehnala s úklidem a jeden den tam byly zase, ale spíš růžové. Ve čt mi dělali ozvy a dle dr. je mimís v pohodě a může odcházet pomalu zátka. Při prvním těhu ale byla zátka jen růžová. Dnes (po sexu) mám na papíře nitky skoro pokaždé a fakt červené. Mám plašit? nebo je to jen podrážděné tím sexem? Dávám tomu čas do zítřka, jestli se to srovná. Ve čt jdu na KO ale potřebuju uklidnit, že to nic není a mimís je v pořádku. :nevim: Měl to taky někdo? Jsou to jen nitky, tak nevím, přijde mi to na zátku málo… Je fakt, že jak se termín blíží, plaším víc a víc. Jinak mi nic moc není, záda bolí od min. týdne, tak to nepočítám. :roll:

Budu vděčná za jakoukoliv reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
578
3.12.12 15:10

Já bych to viděla na zátku, co jinýho by to bylo? Ale neplaš se, zátka může odejít taky třeba 14 dní před porodem. Ničeho se neboj, miminku se určitě nic neděje, počkej do kontroly, pokud do tý doby neporodíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí