Červené zelí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Wecernice2
10.2.13 18:08
@mocca píše:
Jo, díky. Ta tatarka by nám zase zbyla, :roll: ale možná to půjde s majolkou. Z té pak nadělám i česnekovou pomazánku, atd. :P
„háta_x“ to kuře na zelí může být taky dobré. Dala bych tam teda jen stehna :) a sladíš to nějak, nebo jen klasika sůl, kmín???

Já to teď taky dělala s majonézou a bylo to dobrý. Jen ta tatarka je více chutnější..

• Citovat
  • Upravit
7576
10.2.13 18:59

Nevim, ale podle chuti tam asi cukr bude. Dela ho tak babicka a je moc dobry, stavnaty masicko. Jen to nema kurku, ale tu stejne moc nejim.

@mocca píše:
Jo, díky. Ta tatarka by nám zase zbyla, :roll: ale možná to půjde s majolkou. Z té pak nadělám i česnekovou pomazánku, atd. :P
„háta_x“ to kuře na zelí může být taky dobré. Dala bych tam teda jen stehna :) a sladíš to nějak, nebo jen klasika sůl, kmín???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.12.13 23:03

Holky, nemohu sehnat hlávkové zelí - červené v celku (to sterilované nám nechutná). To je v zimě problém sehnat? Nepamatuji, že bych obešla v Ostravě tři velké obchody (Kaufland, Tesco a Interspar) a zelí tam bylo jenom bílé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.12.13 23:10
@Maculinka píše:
Holky, nemohu sehnat hlávkové zelí - červené v celku (to sterilované nám nechutná). To je v zimě problém sehnat? Nepamatuji, že bych obešla v Ostravě tři velké obchody (Kaufland, Tesco a Interspar) a zelí tam bylo jenom bílé :nevim:

minulý týden jsem ho viděla v kauflandu, bylo vedle bílého, které jsem kupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
20.12.13 23:23
@Maculinka píše:
Holky, nemohu sehnat hlávkové zelí - červené v celku (to sterilované nám nechutná). To je v zimě problém sehnat? Nepamatuji, že bych obešla v Ostravě tři velké obchody (Kaufland, Tesco a Interspar) a zelí tam bylo jenom bílé :nevim:

Asi všichni Ostraváci dělají na vánoce kachnu :nevim: U nás tedy je, zrovna jsem na něj v krámě jukala, byl to Albert, ovšem o pár stovek kilometrů vedle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
20.12.13 23:25

@Maculinka ho někde mají. Já jsem pořád vařila červené zelí čerstvé, ale náhodně jednou sterilované červené z Lidlu a od té doby jenom to. Jiné mi také nechutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.12.13 23:40

@Maculinka Třeba bylo zrovna vykoupené :nevim: Minulý týden jsme doma vařili na akci aspoň 10 hlávek červeného zelí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.12.13 01:12

Červené zelí před Vánoci vyprodané? Vždyť se vesměs vyprodávají ingredience na salát. :( Já právě 25. chtěla udělat pro rodinu a návštěvu pečenou roládu z krůtích prsou (nadívanou směsí jater), s červeným zelím a pečenými brambory. Už jsem naladila chuťové buňky všech. :oops: A sterilované zelí nebude nikdy jak to moje domácí - já bych se styděla ho podávat jako moje (když mi samotné nechutná a to jsem měla už mnoho druhů) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
21.12.13 09:09

@Maculinka Kdo umí připravit zelí ze syrového, tak by byl neznaboh, kdyby vařil sterilované - ona ta sklenice octa se tam dá nalít vždy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
28.6.14 14:57

Skvrna

Vyčistím skvrnu z červeného zelí? Jaksik mě to při vaření „obšplouchlo“ a já měla na sobě tričko, který nebylo zrovna levné a byl to dárek. :(

Samozřejmě nevařím běžně v drahém oblečení, ale zapomněla jsem jednu ingredienci, pro kterou jsem chtěla v rychlosti zaběhnout vedle do obchodu a ještě před odchodem jsem chtěla trošku promíchnout zelí (no přemluvte chlapa, aby vám ho zamíchal, když má chudáček rýmečku) :| takže buď mám po tričku nebo děj se vůle Boží… :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
28.6.14 15:14

Kamaradka hodne veci pred vypranim poleje citronkou a pry uzasne funguje na skvrny, ja nedam dopustit na kronstar na skvrny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí