Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
2.5.12 12:34

A pardón, novinky..novinky...

Tak holky, vše je jinak. Právě mám za sebou vyšetření ve 29tt a na mateřskou nastupuji 23/5 (8 týdnů před TP). Test na cukrovku dopadl „zvláštně“, totiž před vypitím glukózy jsem měla hodnotu 4,5 a po 2 hod. mi naměřili 3,9, prý je to pomalu nižší než norma a mám se cpát sladkým, kdykoli budu mít chuť. Tak jako obětuju se, že :lol: Nahoře mám 8,5kg, norma je okolo 13 kg, doktor tvrdí, že já budu před porodem na cca 15kg: Verunka už je hlavou dolů, ale to se prý ještě může dost měnit, takže důležitě bude vyšetření za 3 týdny, tj. 23/5, kdy budu ve 32tt a spíš už ta poloha bude o něčem svědčit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
2.5.12 13:11

ahoj hokly
carodky byly super 1.maje taky.
dnes sem v noci nemohla vubec spat bylo mi vedro pritel se roztahoval a kocky me zlobili,takze sem spala az do pul jedenacte.
trochu sem ulkidila a tred cumim na samadoma.
jinam na ko du 15.5 to uz budeme probirat nastup na MD.tak dam vedet kdy ale konecne nebudu muset dodrzovat vychazky.
s moci se mi to stalo jednou a to sem kychala jak o zivot.jinak mam porad vytok ale uz na to kaslu.
jinak s plenama vubec nevim myslela sem ze budu latkovat ale uz si nejsem jista jestli to zvladnu.grrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
2.5.12 13:56

ahoj holky,tak dnešní kontrolu jsem si užila,dělala mi poslední ultrazvuk a Emi si cucala paleček u nohy :srdce: má 1595g a je hlavou dolu,jen se prej mám víc šetřit,nebo mě pošle lehnout si do nemocnice… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.5.12 14:01

Kocunko a proč? seš otevrena? nebo vam hrozí predčasny porod? :roll: no a v kolkátem si týdnu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
2.5.12 14:17
@Hana89 píše:
Kocunko a proč? seš otevrena? nebo vam hrozí predčasny porod? :roll: no a v kolkátem si týdnu? :hug:

jo jo,předčasnej porod… Když ono se s dvouleťákem moc flákat nedá no… a dneska jsem přesně 31+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.5.12 14:25

tak ja mam taky mít predčasny porod,mam klidovy režim,v nemocnici sem ležela týden, :zed: a ja su taky 31+0tt zvladneme to :hug: :hug: držím palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
2.5.12 15:09

tak koukam dneska jsme vsechny byly na gynde :lol: i kdyz ja jsem teda byla jen na ultrazvuku, klasicky vysetreni mam zitra, dneska jsem to vzala vsechno zgruntu - ultrazvuk, pak se ostrihat, a pak jsem byla v CaA se podivat na veci na mimco - koupila jsem dve bodycka s kratkym, takze mam tedka zatim dve s kratkym a dve s dlouhym oboji vel 56, tak nevim jestli mam nejaky kupovat dal :think: no a pak mam dotaz - ponozky tam byly velikost 15 - 17 :nevim: bylo u toho teda sice napsany baby, ale nevedela jsem jestli to je to co se na zacatku potrebuje ? nevite nekdo ? a maji tam pekny babydeky vsechny barvy strasne prijemny na omak :srdce:

• Citovat
  • Upravit
637
2.5.12 15:46

No, já mám gyndu zítra, tak jsem zvědavá. Holky, a jak často vám kontroluje krček, mě jen jednou kontrolovala, a to tak 2 měsíce dozadu… Hm. Zato UZV mám pokaždé. Zda si to nemám vyžádat zítra, kdyby se k tomu neměla.. esli se náááhodou neotevírám nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
2.5.12 16:21

Mám termín 11.7. a na mateřskou jdu osm týdnů před ním, takže 16.5. Ty maminky, které nejsou předtím na neschopence, prý jdou šest týdnů před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
2.5.12 16:29

Čípek mi kontroluje každých 14 dní, myslím, že to je až dost. Pokaždé také angelsound, ale utz nedělá, naše prtě ho prý nemá rádo :? Dneska mi brali krev, nevíte proč se v 31.tt bere krev? A příští týden bych měla jít na nějaký povinný utz, taky nevím proč. A mimi se pořád převrací, prý to ještě není definitivní, i když je hlavičkou dolů.
Přibrala jsem 7 kg a dost je na sobě cítím. Moc nejsem nadšená z toho vedra, sotva funím i jen po pár krocích po ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
2.5.12 16:33

krev asi na protilatky, ultrazvuky jsou za tehot. normalne 3 pokud vim, vsechny na vrozeny vady na konci 1. trimestru pak okolo 20. tydnu a pak okolo 30.....

• Citovat
  • Upravit
523
2.5.12 16:52

Tak to je ono. :lol: Doktor mě vždycky někam pošle, a co to bylo zjistím většinou až z výsledků.
Jak jsem psala před dvaceti minutami, že špatně snášim to horko, tak teď se nám tu přehnala smršť deště, větru a krupobití. Muškáty za okny mám napadrť, když jsem truhlíky rvala otevřeným oknem dovnitř, abych aspoň nějaké zachránila, poťapala jsem směsí deště a hlíny koberec a kroupy mi napadaly přímo do postele. Pak jsem se přistihla, že parapet utírám cípem vlastních jediných těhotenských šatů. No, zjevně už ztrácím hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
2.5.12 16:56

Mno tak koukám, každý MUdr funguje jinak. :think: Tak případně si zítra řeknu o kontrolu. Snad to třeba ale vidí i na tom uzv? že prcek plave, jak má? No, uvidíme. Horko je děs, díky Bohu za bavlněné šatičky z HM, dneska teda naplno užívám, v 9 ráno ve městě bylo 26 stupňů. Krupobití už bych klidně přivítala. A protože manžel od rána bručí jako medvěd, asi přijde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
2.5.12 17:35

jadla - v poho, ja myslim ze doma se blbne rychlejc :P ja doma nejsem ale blbnu taky treba se mi stalo minuly tyden ze jsem neco vykladala priteli a uprostred vety zapomnela co jsem vlastne chtela :oops:

s tim dr. je to divny, no ale tak krev odebira sestra, ta by to mela taky rict na co to je, no a kdyz ne tak se proste zeptej priste proc a co

• Citovat
  • Upravit
523
2.5.12 17:39

Jj, zeptám se, on můj doktor je takový suverén, mám dojem, že myslí, že každá ženská je těhotná a rodí od narození. Ale jinak je pečlivý a prima, nemůžu se ztěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí