Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
1.5.12 11:02

ja bych taky tak rada sla ven ale dockam se az 10.5. az pujdem na kontrolu a doufam, ze se to zlepsilo a uz nebudu muset porad jen lezet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
1.5.12 11:52
Navíc se mě nějak zadek posunul dozadu a rozšířily stehna, takže bye-bye milovaná riflová sukýnko

to je presny s tim zadkem a stehnama 8o ja mam zadek i stehna i tak ale tedka to teda zacina byt sileny, do porodu budu totalni matrona :evil: mam i pocit, ze se proste rozsirila panev jako takova, hlavne at se pak zase zuzi jinak muzu vsechno vyhodit pak :zed:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.5.12 12:17
@kacula91 píše:
no ja si ten ton uplne predstavila :roll: dekuji ti kofolo za odpoved…

Ne nebylo to myšleno s žádným tonem.

• Citovat
  • Upravit
523
1.5.12 14:38

Ono to je už asi popáté za těhotenství. První dvě krvácení jsem byla v nemocnici, na nic nepřišli, nijak se to neléčilo, jen ležením, Ascorutinem a zase ležením, takže když to pak přišlo znovu, za pár dnů ležení doma to skončilo a byla jsem v emnším stresu než v té nemocnici. Takže teď uvidím do zítra, kdyžtak půjdu k doktorovi, kdyby se to krvacení nezmenšilo.
Jinak dneska jsem se pokudila obléknout kraťasy, nic sexy, jsou v pase na gumu a dost široké. A přes stehna a hlavně pánev se nedaly téměř navléknout. Snad se to po porodu vrátí zase do užší podoby.
Ještě bych se chtěla zeptat, máte chůvičky? Vybrané nebo pořízené. Kamarádky mi ji chtějí koupit jako dárek a chtějí vědět, jakou chci. Ale já nemám zdání, podle čeho vybírat, co chtít, co je naopak zbytečné nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
1.5.12 14:51

Já mám tyhle: http://www.lekarna.cz/…zelena-bm11/. Mám je od práce zadarmo. Výborný mi přijde, že můžeš regulovat hlasitost zvuku a že můžeš na mímo i mluvit nadálku. Třeba když budu na zahradě v létě u bazénu, tak nebudu muset lítat do patra nahoru a dolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.5.12 14:52

Chůvičky jsem měla aventové, ale nevyužívala. V panelákovém bytě je to zbytečné. Do domečku, obzvlášt, když je an patro bych pořizovala, jinak asi ne.

• Citovat
  • Upravit
523
1.5.12 14:53

Ta vypadá perfektně a je i za cenu, s jakou jsem tak počítala. Děkuju za tip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
1.5.12 14:53

Holky, jak to máte s plínkama? Máte nějakou značnu, do které půjdete? Podle čeho vybíráte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.5.12 14:54
@FairyDrumy píše:
Holky, jak to máte s plínkama? Máte nějakou značnu, do které půjdete? Podle čeho vybíráte?

Mám odzkoušené pampersky, budeme kupovat zase ty.

• Citovat
  • Upravit
302
1.5.12 14:55

@Jadla Nemáš vůbec zač :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
1.5.12 14:56

@La kofola A newborn nebo mini? to sem nevěděla, že plenkování je taková věda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
1.5.12 14:56

Já ji v bytě taky nejsíš nebudu používat, ale právě přes léto chci být hodně u rodičů, a tak tam by se mi hodila. A taky ji budu potřebovat při sestřině svatbě, počítám. No a když mi ji chtějí kamarádky koupit jako spoečný dárek, tak neodmítnu. Ale u nás v bytě ji taky nejspíš nevyužiju, to máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.5.12 14:59
@FairyDrumy píše:
@La kofola A newborn nebo mini? to sem nevěděla, že plenkování je taková věda :mrgreen:

Neni to věda.
Na novoška 2-5 kilo. Pak poznáš jak mu jsou a přejdeš na další velikost.
Do zásoby bych nekupovala, nemusejí sednout a co pak se zásobama, zybtečně prodávat a kupovat jiné.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.5.12 15:00
@Jadla píše:
Já ji v bytě taky nejsíš nebudu používat, ale právě přes léto chci být hodně u rodičů, a tak tam by se mi hodila. A taky ji budu potřebovat při sestřině svatbě, počítám. No a když mi ji chtějí kamarádky koupit jako spoečný dárek, tak neodmítnu. Ale u nás v bytě ji taky nejspíš nevyužiju, to máš pravdu.

K rodičum jsem si taky myslela, že využiju a nee. Přes den jsem stejně měla děti u sebe nebo bylo hezky slyšet, že je nebylo třeba. Ale mít jsme je chtěla, koupila a pak prodávala. :lol:

• Citovat
  • Upravit
523
1.5.12 15:05

Mám takový pocit, že takhle to budu mít s vícero věcmi, že je teď nutně pro mimi chci a pak je ani moc nepoužiju. Ale to tak je asi běžné. U druhého mimi pak budu moudřejší. Snad. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí