Poradna duly
Jana Čurdová
Liberec ani Jablonec perinatologické centrum nemá, tak proto to Ústí.
Ahojda, zdravím všechny. Můžu se přidat? Poslední menstruaci si tak nějak nepamatuji, je to složitější
, ale termín mám 31.7.2012 ![]()
ahoj holky
ja uz taky pomalu zacinam prat..
jo a vcera jsme byli koupit kocarek, tak uz ho mame u mamky schovany a nemuzu se dockat, az se nam Eliska narodi ![]()
a termin mame 3.7. ale muzu rodit uz v pulce cervna, takze asi budu mezi prvnima ja
.. a zitra jdu na KO a taky mi doktorka bude brat naposledy krev
ja du na posledni krev 15.5 no a dostanu papiry na materskou takze budu musewt do prace ani nevim jak se tam jede ![]()
Ahoj holky ja dnes byla na poslednom ultz a co vam reknu nic my nerekli jen že mala ma 1450g a tot vše a mala je hlavou dolu ale obličejem obrácene,
konečne jdu 10.5 na matersku ![]()
@Hana89 píše:
Ahoj holky ja dnes byla na poslednom ultz a co vam reknu nic my nerekli jen že mala ma 1450g a tot vše a mala je hlavou dolu ale obličejem obrácene,konečne jdu 10.5 na matersku
a v kolikátém týdnu jsi?
mě doktorka minule řekla, že na mateřskou mám ještě čas… prostě to nějak nechce řešit, ale já ty dvanáctihodinový směny přestávám zvládat, tak jsem si docházku naplánovala do 15.5 a pak už na MD jdu, ať doktorka chce nebo ne. Nárok už budu mít, tak co. Prát jsem ještě nezačala, za to mám nabarvenou skříňku, nakoupený závěsy, koberec a potahovou látku na křesílko, který potáhnu zítra. Ještě vymaluju, položím ten koberec a pak začnu prát ![]()
Ahoj holky, člověk nemá čas se sem pořádně podívat a za pár dní má hned co číst
Euricku držím ti pěsti, aby si vydržela co nejdýl ![]()
Jinak věci vypraný natož vyžehlený vůbec nemám, jenom mám takovou „větší“ krabici a v té mě všechno čeká, ale nechám to až na květen a budu doufat, že bude hezky ![]()
ahojky vsem, od vcerejska lezim se zadkem nahore a beru magnezko ale brisko porad tvrdne. na kontrolu jdu 10.kvetna teda pokud do te doby neporodim. pokud by to bylo stale spatne tak si necham napsat hospitalizaci a pujdu si lehnout k Apolinari.
Zdravím těhulky, tak jsem tu několik měsíců nebyla, vlastně jen ze začátku těhu. Pak mě některé diskuzní téma děsily, tak jsem raději nenakukovala. Nicméně teď v dlouhé chvíli jsem zavítala. ![]()
Termín máme 20.7. a čekáme chlapečka
7.5. jdu na UTZ, tak jsem zvědavá, zda jsme už prdelkou nahoře ![]()
Do práce nechodím hned od začátku (díky Bohu
) a příště u Dr. budeme vypisovat mateřskou, tak papíry pak pošlu po kolegyni ![]()
Výbavičku mám komplet připravenou a už se na malýho moc těšíme. A co vy, jak se těšíte na svý mimoušky?:-) ![]()
@euricek píše:
ahojky vsem, od vcerejska lezim se zadkem nahore a beru magnezko ale brisko porad tvrdne. na kontrolu jdu 10.kvetna teda pokud do te doby neporodim. pokud by to bylo stale spatne tak si necham napsat hospitalizaci a pujdu si lehnout k Apolinari.
hele ale neni trošku divné když je to tak vážné že tě okamžitě nehospitalizovali…?!!!
@euricek píše:
a jak často a jaké magnesko bereš?
kvuli neonaotlogické jipce.
Ne všude jsou uzpusobení zachranovat a pečovat o děti pod 32 týden.