Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
24.4.12 12:52
@FairyDrumy píše:
@La kofola : právě tomu nerozumím, v Liberci máme docela dobrou porodku a v Jablonci ještě lepší. A ani ona neví, proč ho vezli do Ústí. Ale každopádně by euricek měla radši rodit v termínu :pankac:

kvuli neonaotlogické jipce.
Ne všude jsou uzpusobení zachranovat a pečovat o děti pod 32 týden.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
24.4.12 12:53

Liberec ani Jablonec perinatologické centrum nemá, tak proto to Ústí.

• Citovat
  • Upravit
430
24.4.12 14:47

Ahojda, zdravím všechny. Můžu se přidat? Poslední menstruaci si tak nějak nepamatuji, je to složitější :D , ale termín mám 31.7.2012 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
24.4.12 16:28

Aeklyn: o den pozdeji nez ja :) copak cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
24.4.12 19:26

ahoj holky :mavam: ja uz taky pomalu zacinam prat..

jo a vcera jsme byli koupit kocarek, tak uz ho mame u mamky schovany a nemuzu se dockat, az se nam Eliska narodi :srdce:

a termin mame 3.7. ale muzu rodit uz v pulce cervna, takze asi budu mezi prvnima ja :) .. a zitra jdu na KO a taky mi doktorka bude brat naposledy krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
24.4.12 19:35

ja du na posledni krev 15.5 no a dostanu papiry na materskou takze budu musewt do prace ani nevim jak se tam jede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.4.12 19:47

Ahoj holky ja dnes byla na poslednom ultz a co vam reknu nic my nerekli jen že mala ma 1450g a tot vše a mala je hlavou dolu ale obličejem obrácene, :roll: konečne jdu 10.5 na matersku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
24.4.12 20:30
@Hana89 píše:
Ahoj holky ja dnes byla na poslednom ultz a co vam reknu nic my nerekli jen že mala ma 1450g a tot vše a mala je hlavou dolu ale obličejem obrácene, :roll: konečne jdu 10.5 na matersku :dance:

a v kolikátém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.4.12 21:03
@Maarlen píše:
a v kolikátém týdnu jsi?

30tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
24.4.12 21:45

mě doktorka minule řekla, že na mateřskou mám ještě čas… prostě to nějak nechce řešit, ale já ty dvanáctihodinový směny přestávám zvládat, tak jsem si docházku naplánovala do 15.5 a pak už na MD jdu, ať doktorka chce nebo ne. Nárok už budu mít, tak co. Prát jsem ještě nezačala, za to mám nabarvenou skříňku, nakoupený závěsy, koberec a potahovou látku na křesílko, který potáhnu zítra. Ještě vymaluju, položím ten koberec a pak začnu prát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
25.4.12 09:06

Ahoj holky, člověk nemá čas se sem pořádně podívat a za pár dní má hned co číst :mrgreen: Euricku držím ti pěsti, aby si vydržela co nejdýl :kytka:
Jinak věci vypraný natož vyžehlený vůbec nemám, jenom mám takovou „větší“ krabici a v té mě všechno čeká, ale nechám to až na květen a budu doufat, že bude hezky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
25.4.12 09:35

ahojky vsem, od vcerejska lezim se zadkem nahore a beru magnezko ale brisko porad tvrdne. na kontrolu jdu 10.kvetna teda pokud do te doby neporodim. pokud by to bylo stale spatne tak si necham napsat hospitalizaci a pujdu si lehnout k Apolinari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
25.4.12 09:41

Zdravím těhulky, tak jsem tu několik měsíců nebyla, vlastně jen ze začátku těhu. Pak mě některé diskuzní téma děsily, tak jsem raději nenakukovala. Nicméně teď v dlouhé chvíli jsem zavítala. :lol:

Termín máme 20.7. a čekáme chlapečka :-) :dance: 7.5. jdu na UTZ, tak jsem zvědavá, zda jsme už prdelkou nahoře :-)

Do práce nechodím hned od začátku (díky Bohu :potlesk: ) a příště u Dr. budeme vypisovat mateřskou, tak papíry pak pošlu po kolegyni :-))

Výbavičku mám komplet připravenou a už se na malýho moc těšíme. A co vy, jak se těšíte na svý mimoušky?:-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
25.4.12 09:45
@euricek píše:
ahojky vsem, od vcerejska lezim se zadkem nahore a beru magnezko ale brisko porad tvrdne. na kontrolu jdu 10.kvetna teda pokud do te doby neporodim. pokud by to bylo stale spatne tak si necham napsat hospitalizaci a pujdu si lehnout k Apolinari.

hele ale neni trošku divné když je to tak vážné že tě okamžitě nehospitalizovali…?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
25.4.12 09:48
@euricek píše:

a jak často a jaké magnesko bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital