Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
23.4.12 10:41

holky asi blbá otázka ale když praskne voda tak je do porodu u prvorodičky ještě hooodně daleko, že? Stejně jako když začnou kontrakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.4.12 10:46
@euricek píše:
holky asi blbá otázka ale když praskne voda tak je do porodu u prvorodičky ještě hooodně daleko, že? Stejně jako když začnou kontrakce?

těžko říct. To je podle mě u každé individuelní. Může to trvat i den, může to trvat pár hodin.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
23.4.12 10:47
@SKYTULE píše:
sekce je císařský řez a hamilton hmat…taky nemužou udělat každému..musí to být vevnitř už připravené…mě když ho dělali byla jsem otevřená na jeden prst to jsem byla už měsíc před porodem..prostě mi tam dok.sáhla a oni jakoby něco zthnou nebo tak…přesně taky nevím…začala jsem špinit a začla mi odcházet hlen.zátka…prostě to má jakoby vyvolat porod…:)

Hamiltnuv hmat je oddlěnení blan od děložního hrdla.
Bohužel se dělá často právě nepřipraveným rodičkám na porod.

• Citovat
  • Upravit
1963
23.4.12 11:11

mě dok.řikala že pokud to právě vevnitř neni připravené..udělat ano nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
23.4.12 11:13
@euricek píše:

mám kam.prvorodičky co měli odrozíno za 2,za 4 hod.....já první porod 16hod.druhý 36…je to fakt u každého jiné..ale po odtoku plod. vody se má do dvou hod.dojet do nemoc. mě nikdy voda sama nepraskla mě ji vždy museli píchnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.4.12 11:15

po prasknutí vody jsem si měla lehnout na levý bok tak na půl hodiny a doporučuje se do 2hodin dorazit do porodnice, aby se do těla nedostala infekce. Tam udělají test na vložce, zda se opravdu jedná o plodovou vodu, monitor…- to bylo kolem 23 hodiny, druhý den mi zavedli nějakou výživu nebo co já vím a rodila jsem až v pátek - takže to být hned nemusí, já neměla žádné příznaky, ale pak když se to rozjelo, tak to šlo hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
23.4.12 11:25

mě vždy když pak vodu praskli tak jsem za hodinu rodila…:) ale praskli mi jí až když jsem byla otevřená třeba na 3,4 prsty a pak už to jelo..::)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.4.12 11:25

tak pokud se má dorazit do 2hod tak to už se ani moc nebojím, že to nestihneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
23.4.12 12:48

akorád že ta voda ti vůbec prasknout nemusí…já měla porody v plnym proudy a voda sama nepraskla…museli mi jí vypustit oni…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.4.12 12:53

to je mi jasný ale stejnak mě to uklidnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.4.12 13:06

No když jsem čekala 1.dítě tak mi praskla voda ve 21:30 doma a v porodnici jsme byli ve 21:45 a ve 22:33 se narodila malá:-)Tak jsem zvědavá na můj druhý porod který mám v červenci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
23.4.12 13:13

Mě PA říkala,že je nejlepší po prasknutí vody hnedka odjed do porodnice…raději na nic nečekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.4.12 14:50

tak právě peru první várku mimi oblečků a skoro se mi to nevešlo do pračky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.4.12 14:51
@euricek píše:
tak právě peru první várku mimi oblečků a skoro se mi to nevešlo do pračky 8o

Už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.4.12 14:57

jj už. Raději dřív když to mam kam uložit než abych to pak žehlila v létě ve vedrech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí