Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
21.4.12 08:59
@SKYTULE píše:
hele nevim asi bych jim tam udělala bordel..já co slyšela ke všem vždy přijeli..to že k někomu nepřijeli slyším poprvé…nějaký hovada to byli.. :zed:

Ne nebyli to hovada, jen tam neměli co dělat. je nemusí zajímat, že máš chlapa v práci a do porodnice se nemáš jak dostat. není to životu ohrožující stav. Prostě jsme si museli počkat až švára přijede a doveze nás autem.
TAdy jsou na to hrozní, i když přijedou, nedovezou tě, pokud nemáš kontrakce po pěti minutách a hlavišku mezi nohama

• Citovat
  • Upravit
1963
21.4.12 09:05

dle mého názoru píšeš blbost..tak oni zjistí že rodíš a otočej se a odjedou…?!proboha kde to bydlíš..:?!do takové nemoc.byc nepáchla…a pokud si nejsem jistá přístupem zašla bych se tam do nemoc. zeptat…že nejspíš nebudu mít možnost odvozu jestli je možné zavolat si sanitku a oni řeknou…a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
21.4.12 09:07
@La kofola píše:
Ne nebyli to hovada, jen tam neměli co dělat. je nemusí zajímat, že máš chlapa v práci a do porodnice se nemáš jak dostat. není to životu ohrožující stav. Prostě jsme si museli počkat až švára přijede a doveze nás autem.
TAdy jsou na to hrozní, i když přijedou, nedovezou tě, pokud nemáš kontrakce po pěti minutách a hlavišku mezi nohama

promiň hovada to byli a zajímat je to musí..platíme si zdravotní..?!platíme tak ať se taky starají…tohle mi udělat tak jim ještě jednu vrazim… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
21.4.12 09:08

a jestli je porod životu ohrožující faklt nikdy nevíš..já jsem při prvním porodu málem vykrvácela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.4.12 09:14
@SKYTULE píše:
dle mého názoru píšeš blbost..tak oni zjistí že rodíš a otočej se a odjedou…?!proboha kde to bydlíš..:?!do takové nemoc.byc nepáchla…a pokud si nejsem jistá přístupem zašla bych se tam do nemoc. zeptat…že nejspíš nebudu mít možnost odvozu jestli je možné zavolat si sanitku a oni řeknou…a je to…

Jak rodíš??rodit mužeš i deset hodin oni nejsou taxislužba.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.4.12 09:15
@SKYTULE píše:
dle mého názoru píšeš blbost..tak oni zjistí že rodíš a otočej se a odjedou…?!proboha kde to bydlíš..:?!do takové nemoc.byc nepáchla…a pokud si nejsem jistá přístupem zašla bych se tam do nemoc. zeptat…že nejspíš nebudu mít možnost odvozu jestli je možné zavolat si sanitku a oni řeknou…a je to…

Jenže nemocnice a záchranka nespadají pod sebe, nemají spolu nic společného.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.4.12 09:16

Ono je to v podstatě jedno - já jen aby jste pak nebyly překvapené, že si zavoláte sanitku a oni vás nikam neodvezou.
A tehda nás odmítli správně, neboj se, že jsme to neřešili. Řešili.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.4.12 09:20
@SKYTULE píše:
a jestli je porod životu ohrožující faklt nikdy nevíš..já jsem při prvním porodu málem vykrvácela…

My si ale nerozumíme nejspíš.
Já mluvím o tom, že si voláš sanitu na odvoz při kontrakcích třeba co 15 minut (to můžeš porodit i za čtyři hodiny - času na odvoz máš dost).
PSala jsem, že tě odvezou jen v případě, že máš kontrakce po krátké době a nemo fakt rozběhlý porod, že bude za chvilku. Než e by se otočili kdykoliv.

• Citovat
  • Upravit
1963
21.4.12 09:25

tak to je samozdřejmé tak beru to tak že si zavolam když už fakt uvidím že je to fakt akutní a kontrakce jsou pravidelné a rychle za sebou..jasně že si nebudu volat sanitu když mě jednou píchne v břiše..::))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.4.12 09:36
@SKYTULE píše:
tak to je samozdřejmé tak beru to tak že si zavolam když už fakt uvidím že je to fakt akutní a kontrakce jsou pravidelné a rychle za sebou..jasně že si nebudu volat sanitu když mě jednou píchne v břiše..::))

Tak jednou.
Já bch nevolala ani v případě, že třeba od tří v noci mám bolesti. Prostě v klidu ráno se osprchuju a řeším odvoz.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.4.12 09:37

A ono zase čekat doma na zadku až to bude akutní a spoléhat na sanitku mi přijde taky trochu blbost. Řešila bych odvoz mnohem dřív - je spoustal idí, sousedů nebo kamarádku, kteří auto mají.

• Citovat
  • Upravit
1963
21.4.12 10:57

ty máš všechno hrozně jednoduché…ty třeba kolem sebe takové lidi máš..ale jsou maminky které prostě ne…a kde vezměš jistotu že sousedi nebo známí budou zrovna doma nebo budou moct…?!těm maminkám nezbívá nic jiného než se spoléhat na zdravotnictví…a mamince která tohle řeší bych poradila a´t se informuje v nemoc.kde bude rodit aby měla jistotu..pokud ty to máš bez problémů neřešila bych to…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.4.12 11:14
@SKYTULE píše:
ty máš všechno hrozně jednoduché…ty třeba kolem sebe takové lidi máš..ale jsou maminky které prostě ne…a kde vezměš jistotu že sousedi nebo známí budou zrovna doma nebo budou moct…?!těm maminkám nezbívá nic jiného než se spoléhat na zdravotnictví…a mamince která tohle řeší bych poradila a´t se informuje v nemoc.kde bude rodit aby měla jistotu..pokud ty to máš bez problémů neřešila bych to…:)

Nevím, nemám tu jistotu. Nehledě, že sousedama žádné vztahy kromě dobrý den neudržuju. Ale rozhodně mi to přijd elepší, než volat sanitku. Budu to řešit operativně. K druhému porodu pro mě jela kamarádka a čekala jsem na ni víc jak hodinu - nenapadlo by mě volat sanitu. Přesto, že to byl porod předčasný.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.4.12 11:18

Já zase budu řešit kam s dětma, kdo mi je pohlídá. Co dělat, když bude manžel v práci (v noci i přes den - nemuže si odjet), kam je dám…komu volat…
Ale neřeším, vyřeším operativně.

• Citovat
  • Upravit
533
21.4.12 11:51

Ahoj holky včera jsem se stala po čtvrté tetou narodila se Anička vážila 3550g a měřila 50cm…dneska jsem se na ni byla podívat,bych ji spapala jak je krásná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí