Poradna duly
Jana Čurdová
ja se taky hlavně bojím abych dorazila včas do porodky jelikož jsme bez auta tak budu spoléhat na rychlou. Jinak mam koupený olej na masáž hráze tak budu poctivě masírovat a doufat, že budu bez nástřihu. Ju a nemáte někdo zkušenost s ionizátorem vzduchu, zda je vhodné ho používat tam kde spí mimčo?? Jinak včera jsme se byla přihlásit u pediatričky a také jsme byly na matrice kvůli přiznání otcovství tak už máme snad vše ![]()
@euricek píše:
ja se taky hlavně bojím abych dorazila včas do porodky jelikož jsme bez auta tak budu spoléhat na rychlou. Jinak mam koupený olej na masáž hráze tak budu poctivě masírovat a doufat, že budu bez nástřihu. Ju a nemáte někdo zkušenost s ionizátorem vzduchu, zda je vhodné ho používat tam kde spí mimčo?? Jinak včera jsme se byla přihlásit u pediatričky a také jsme byly na matrice kvůli přiznání otcovství tak už máme snad vše
Akortá na tu rychlou bacha - oni neradi takhle jezděj k rodičkám. Švagrové odmítli, že to není akutní a životu ohrožující stav.
lepší než sanitka bude taxík to je jistější ten přijede určitě ![]()
taxikari ale nechtej vozit rodicky to uz jsem se informovala ale pri nejhorsim nas odveze tchan teda pokud bude v praze. k nam to ma 30min a do porodky od nas je to taky tak 30min
tak v ov se o tom neslyšela že by neodvezli mojí kamarádku vezl jeden určitě
@nemolka píše:
tak v ov se o tom neslyšela že by neodvezli mojí kamarádku vezl jeden určitě
Taky nechápu. JIm je jedno koho a kam veze.
Též jsem jela do porodnice taxíkem.
tak nad tim sem vazne jeste neuvazovala co kdyz nebude mladj doma a my sme na malomeste takze tady si myslim se sanitou nebude problem oni tu vozi duchodce sem a tam tak proc by nevzali rodicku:)
nechtej vozit kvuli pripadnemu znecisteni auta ale uvidime jak to dopadne
@Sidinka píše:
tak nad tim sem vazne jeste neuvazovala co kdyz nebude mladj doma a my sme na malomeste takze tady si myslim se sanitou nebude problem oni tu vozi duchodce sem a tam tak proc by nevzali rodicku:)
Aby ses nedivila.
RZta je na život ohrožující stav - mně by teda neneapadlo volat záchrnaku, aby mě vezla k porodu.
kdyztak to vamu stopem je to jen asi 11 km:)
no ja mam narozdil od vas jeste o mesic vic casu ale kamaradka moje nej mi bude rodit ted v kvetnu.se tesim az se na ni pojedu podivat.
@Sidinka píše:
kdyztak to vamu stopem je to jen asi 11 km:)
no ja mam narozdil od vas jeste o mesic vic casu ale kamaradka moje nej mi bude rodit ted v kvetnu.se tesim az se na ni pojedu podivat.
Určitě by ses s nějakým sousedem domluvila.
Taky to tak budu řešit. Bud taxík nebo vím, že dvoji lidi tady na patře bývají doma a mají auto. Jedna paní též těhotná (asi jako já) znám od vidění z patra a od dr auto má - třeba by mě odvezla, kdyby to byl oakutní.
Ještě, že pojedu do porodnice v klidu a s jednodenním předstihem ![]()
Jinak já teda vaničku nekupuju. Ani kyblík, jen podložku pod mimi do normální vany. O vaničku bych furt zakopávala a přijde mi zbytečná. Dokupuju poslední věci a buduju děský pokojíček, včera jsem si pěkně namohla ruku při škrábání laku
nevíte, kde seženu nějaký pěkný dětský záclony a závěsy?? A nějaký obrázky?
no nevim leda zebych si stoupla prd barak a hulakala na celou ulicu:)
tady spu spis stari a mladi sou v praci.
nechame se prekvapit.