Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
20.4.12 10:04

ja se taky hlavně bojím abych dorazila včas do porodky jelikož jsme bez auta tak budu spoléhat na rychlou. Jinak mam koupený olej na masáž hráze tak budu poctivě masírovat a doufat, že budu bez nástřihu. Ju a nemáte někdo zkušenost s ionizátorem vzduchu, zda je vhodné ho používat tam kde spí mimčo?? Jinak včera jsme se byla přihlásit u pediatričky a také jsme byly na matrice kvůli přiznání otcovství tak už máme snad vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 10:08
@euricek píše:
ja se taky hlavně bojím abych dorazila včas do porodky jelikož jsme bez auta tak budu spoléhat na rychlou. Jinak mam koupený olej na masáž hráze tak budu poctivě masírovat a doufat, že budu bez nástřihu. Ju a nemáte někdo zkušenost s ionizátorem vzduchu, zda je vhodné ho používat tam kde spí mimčo?? Jinak včera jsme se byla přihlásit u pediatričky a také jsme byly na matrice kvůli přiznání otcovství tak už máme snad vše :lol:

Akortá na tu rychlou bacha - oni neradi takhle jezděj k rodičkám. Švagrové odmítli, že to není akutní a životu ohrožující stav.

• Citovat
  • Upravit
3950
20.4.12 10:14

lepší než sanitka bude taxík to je jistější ten přijede určitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.4.12 10:17

taxikari ale nechtej vozit rodicky to uz jsem se informovala ale pri nejhorsim nas odveze tchan teda pokud bude v praze. k nam to ma 30min a do porodky od nas je to taky tak 30min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
20.4.12 10:27

tak v ov se o tom neslyšela že by neodvezli mojí kamarádku vezl jeden určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.4.12 10:27

Tak před taxikářem nesmíš dát najevo že rodíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 10:31
@nemolka píše:
tak v ov se o tom neslyšela že by neodvezli mojí kamarádku vezl jeden určitě

Taky nechápu. JIm je jedno koho a kam veze.
Též jsem jela do porodnice taxíkem.

• Citovat
  • Upravit
1578
20.4.12 10:36

tak nad tim sem vazne jeste neuvazovala co kdyz nebude mladj doma a my sme na malomeste takze tady si myslim se sanitou nebude problem oni tu vozi duchodce sem a tam tak proc by nevzali rodicku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.4.12 10:36

nechtej vozit kvuli pripadnemu znecisteni auta ale uvidime jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 10:44
@Sidinka píše:
tak nad tim sem vazne jeste neuvazovala co kdyz nebude mladj doma a my sme na malomeste takze tady si myslim se sanitou nebude problem oni tu vozi duchodce sem a tam tak proc by nevzali rodicku:)

Aby ses nedivila.
RZta je na život ohrožující stav - mně by teda neneapadlo volat záchrnaku, aby mě vezla k porodu.

• Citovat
  • Upravit
1578
20.4.12 10:50

kdyztak to vamu stopem je to jen asi 11 km:)
no ja mam narozdil od vas jeste o mesic vic casu ale kamaradka moje nej mi bude rodit ted v kvetnu.se tesim az se na ni pojedu podivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.4.12 10:51

jeste mam v zaloze 3lidi ale taky to maj k nam cca 45min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 10:51
@Sidinka píše:
kdyztak to vamu stopem je to jen asi 11 km:)
no ja mam narozdil od vas jeste o mesic vic casu ale kamaradka moje nej mi bude rodit ted v kvetnu.se tesim az se na ni pojedu podivat.

Určitě by ses s nějakým sousedem domluvila.
Taky to tak budu řešit. Bud taxík nebo vím, že dvoji lidi tady na patře bývají doma a mají auto. Jedna paní též těhotná (asi jako já) znám od vidění z patra a od dr auto má - třeba by mě odvezla, kdyby to byl oakutní.

• Citovat
  • Upravit
302
20.4.12 10:57

Ještě, že pojedu do porodnice v klidu a s jednodenním předstihem :lol:
Jinak já teda vaničku nekupuju. Ani kyblík, jen podložku pod mimi do normální vany. O vaničku bych furt zakopávala a přijde mi zbytečná. Dokupuju poslední věci a buduju děský pokojíček, včera jsem si pěkně namohla ruku při škrábání laku :zed: nevíte, kde seženu nějaký pěkný dětský záclony a závěsy?? A nějaký obrázky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
20.4.12 10:57

no nevim leda zebych si stoupla prd barak a hulakala na celou ulicu:)
tady spu spis stari a mladi sou v praci.
nechame se prekvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital