Poradna duly
Jana Čurdová
@Eilaan píše:
Nam na predporodnim kurzu v Praze pred 2 roky rikali, ze mame kdyztak volat zachranku, ze taxikari rodicky nechteji brat.
No to nám taky, ale situace pak byla naprosto odlišná.
Nebylo to akutní jako převoz jsme msueli shánet jinde. Sanitka prostě odmítla přijet.
no prosim a di do porodnice treba pesky ne?dyz zakazali domaci porody,ja bych stejne asi doma nerodila to bych to fakt musela mit jako fofr porod coz pri me velikosti spodku pochybuju.
@Sidinka píše:
no prosim a di do porodnice treba pesky ne?dyz zakazali domaci porody,ja bych stejne asi doma nerodila to bych to fakt musela mit jako fofr porod coz pri me velikosti spodku pochybuju.
Je pravda, že na odvoz sanitkou je porod opravdu kravina. Mezitím co tebe bude řevážet, můžou zachranovat jinde a potřebněji.
A rychlost porodu s velikostí spodku - nemá nic společného ![]()
urcite jooo:)) maaaa ![]()
holky me se ta cara porad rozrusta nejdriv byla jen nad pupik a tad uz je na dlan dlouha kam se mi to az rozroste?
@Sidinka píše:
urcite jooo:)) maaaa
holky me se ta cara porad rozrusta nejdriv byla jen nad pupik a tad uz je na dlan dlouha kam se mi to az rozroste?
Joo to nevím - žádnou nemám.
@Sidinka píše:
urcite jooo:)) maaaa
JÍ JÍ MÁM OD PUPÍKU DOLU I OD PUPÍKU NAHORU…:)
vy myslíte tu čáru tu tmavu,od pupika dolu? to nemam ani ja,ale mam od prs k pupiku zelenu čáru jak žílu a vypadam jak spiderman, i prsa samá žíla modrá,zelená ![]()
jojo prsa mám taky samou žílu,poctivě si je mažu,ale i tak sem tam nějaká trhlinka je…
aha tak caru od pupiku nahoru mam a od pupku dolu si nevidim
jinak prsa mam taky samou zilu ale moc nerostou tak zatim nepraskaj.
Ja na sebe koukam a nemám tu lineu negru nebo jak se to jmenuje
ja si tam vidim
Ale od prs k pupíku mam zelenou čáru asi žíla ale takova dlouha
No prsa mažu i ja ale nemali by se moc,rekla my to PA ![]()
no koukam na prsa a nic ale pupek sama zila a pak ta hneda cara.
oholit se uz asi sama nezvladnu no uvidime.trisla jo ale pipku ne.a mladej me holit nechce.pch ![]()
Nam na predporodnim kurzu v Praze pred 2 roky rikali, ze mame kdyztak volat zachranku, ze taxikari rodicky nechteji brat.