Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eilaan
20.4.12 13:00
@euricek píše:
taxikari ale nechtej vozit rodicky to uz jsem se informovala ale pri nejhorsim nas odveze tchan teda pokud bude v praze. k nam to ma 30min a do porodky od nas je to taky tak 30min

Nam na predporodnim kurzu v Praze pred 2 roky rikali, ze mame kdyztak volat zachranku, ze taxikari rodicky nechteji brat.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
20.4.12 13:23
@Eilaan píše:
Nam na predporodnim kurzu v Praze pred 2 roky rikali, ze mame kdyztak volat zachranku, ze taxikari rodicky nechteji brat.

No to nám taky, ale situace pak byla naprosto odlišná.
Nebylo to akutní jako převoz jsme msueli shánet jinde. Sanitka prostě odmítla přijet.

• Citovat
  • Upravit
1578
20.4.12 14:25

no prosim a di do porodnice treba pesky ne?dyz zakazali domaci porody,ja bych stejne asi doma nerodila to bych to fakt musela mit jako fofr porod coz pri me velikosti spodku pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 14:28
@Sidinka píše:
no prosim a di do porodnice treba pesky ne?dyz zakazali domaci porody,ja bych stejne asi doma nerodila to bych to fakt musela mit jako fofr porod coz pri me velikosti spodku pochybuju.

Je pravda, že na odvoz sanitkou je porod opravdu kravina. Mezitím co tebe bude řevážet, můžou zachranovat jinde a potřebněji.

A rychlost porodu s velikostí spodku - nemá nic společného :lol:

• Citovat
  • Upravit
1578
20.4.12 14:36

urcite jooo:)) maaaa :mrgreen:
holky me se ta cara porad rozrusta nejdriv byla jen nad pupik a tad uz je na dlan dlouha kam se mi to az rozroste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 14:44
@Sidinka píše:
holky me se ta cara porad rozrusta nejdriv byla jen nad pupik a tad uz je na dlan dlouha kam se mi to az rozroste?

Joo to nevím - žádnou nemám.

• Citovat
  • Upravit
1963
20.4.12 14:54
@Sidinka píše:

JÍ JÍ MÁM OD PUPÍKU DOLU I OD PUPÍKU NAHORU…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
20.4.12 17:32

já teda taky nic nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.4.12 17:36

jakou caru? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.4.12 17:37

taky žádnou čáru nepozoruju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
20.4.12 17:39

vy myslíte tu čáru tu tmavu,od pupika dolu? to nemam ani ja,ale mam od prs k pupiku zelenu čáru jak žílu a vypadam jak spiderman, i prsa samá žíla modrá,zelená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.4.12 17:40

jojo prsa mám taky samou žílu,poctivě si je mažu,ale i tak sem tam nějaká trhlinka je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.4.12 17:44

aha tak caru od pupiku nahoru mam a od pupku dolu si nevidim :-D jinak prsa mam taky samou zilu ale moc nerostou tak zatim nepraskaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
20.4.12 17:54

Ja na sebe koukam a nemám tu lineu negru nebo jak se to jmenuje :lol: ja si tam vidim :dance: Ale od prs k pupíku mam zelenou čáru asi žíla ale takova dlouha :think: No prsa mažu i ja ale nemali by se moc,rekla my to PA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
20.4.12 18:03

no koukam na prsa a nic ale pupek sama zila a pak ta hneda cara.
oholit se uz asi sama nezvladnu no uvidime.trisla jo ale pipku ne.a mladej me holit nechce.pch :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí