Poradna duly
Jana Čurdová
já čáru při prvnim měla nahoře i dole,po druhé jen trošku dole a teď zas odzhora dolu…:)jinak v předchozích dvou těhu.jsem nepopraskala tak bych byla moc ráda kdybych nepopraskala ani na napotřetí..ale je fakt že te´d v 27tt mám břicho jako když jsem šla s oběma dětma rodit takže uvidíme…jinak kam.mi dnes přivezla kojící polštář a těšim se jak na něm budu krásně spinkat už jsem se na něm válela na gauči a paráda…myslim že se o něj budem rvát s manželem… ![]()
@Sidinka To máme s tím holením stejný problém
Ale prsa mám bez žilek.. a ani žádné nalívání nepociťuji, velikost se také téměř nezměnila (díky bohu, nevim, kdo by se s tim už tahal)… myslíte, že to znamená, že nebudu moct kojit?
![]()
nee to vůbec neee.budeš moct normálně kojit,mě se prsa zvětšily tak o číslo
a jsem ráda konečně mám takové jaké bych chtěla ![]()
ja mam porad A
ale 70 uz nezapnu tak jsem si koupila prodluzovac zapinani
já mam prsa od jakživa mrňavé…:) a kojila jsem v pohodě…v těhot.je mam takové pěkně pevné a po porodu se vždy krásně zvětší…ale bohužel pak jseou ještě menší než byli než jsem vůbec poprvé otěhotněla… ![]()
@SKYTULE píše:
já mam prsa od jakživa mrňavé…:) a kojila jsem v pohodě…v těhot.je mam takové pěkně pevné a po porodu se vždy krásně zvětší…ale bohužel pak jseou ještě menší než byli než jsem vůbec poprvé otěhotněla…
to budu jak prkno ![]()
no neboj neplatí to u každého…:) znám i holkyx co jim větší prsa zůstali i když je fakt že ty to většinou nepotřebovali…za to já jsem jak přistávací dráha…:)) ale zas si řikam že mi nemá co viset až na pupek… ![]()
Hm ja se ted teším stoho jak vypadají tedka mam je o číslo dve vetší ale ktový po porodu jak budu vypadat ci nebudu viset u pupku
![]()
Já mám čáru od pupiku nahoru, ale dolů si nevidím. Totéž je s hoením, jen horko těžko…
Musím zjistit na odvoz co a jak toho taxíka. Jinak nevím. Ale je i rozdíl mezi rychlou záchrankou a takovou tou sanitkou na převážení lidí imobilních z nemocnice domů a naopak, ne? Ta by třeba přijet mohla. No, ještě po tom tady u nás zapátrám.
@FairyDrumy píše:
Ještě, že pojedu do porodnice v klidu a s jednodenním předstihem
Jinak já teda vaničku nekupuju. Ani kyblík, jen podložku pod mimi do normální vany. O vaničku bych furt zakopávala a přijde mi zbytečná. Dokupuju poslední věci a buduju děský pokojíček, včera jsem si pěkně namohla ruku při škrábání lakunevíte, kde seženu nějaký pěkný dětský záclony a závěsy?? A nějaký obrázky?
ja jsem koupila krasne zaclony disney ale pekne drahe. na jedno okno me to stalo skoro 900kc ale rozhodne nelituju. bydlime v prizemi a kazdy je obdivuje ![]()
@Jadla píše:
Já mám čáru od pupiku nahoru, ale dolů si nevidím. Totéž je s hoením, jen horko těžko…
Musím zjistit na odvoz co a jak toho taxíka. Jinak nevím. Ale je i rozdíl mezi rychlou záchrankou a takovou tou sanitkou na převážení lidí imobilních z nemocnice domů a naopak, ne? Ta by třeba přijet mohla. No, ještě po tom tady u nás zapátrám.
No jenže převozovoku ti nedají už vubec. TU nedali ani mamce po uraze páteře, kdy měla jet na kontrolu a musela pouze ležet, žádné sezení, pololežené. Prsotě ležet na rovném - a sanitku nárok neměla, nedostala. Dopravte se jak chcete.
hele já myslim že když se sanitka zavolá…přijedou…mužou třeba remcat ale přijet musí..kdyby se nedej bože něco stalo na triko si to nevezmou..znám maminky co si sanitku volali a normálně přijeli,takže pokud bych neměla jinou možnost klidně bych zavolala…když mužou vyjíždět k nějakym hnusnym fe´tákum tak musí rozhodně k porodu…
@SKYTULE píše:
hele já myslim že když se sanitka zavolá…přijedou…mužou třeba remcat ale přijet musí..kdyby se nedej bože něco stalo na triko si to nevezmou..znám maminky co si sanitku volali a normálně přijeli,takže pokud bych neměla jinou možnost klidně bych zavolala…když mužou vyjíždět k nějakym hnusnym fe´tákum tak musí rozhodně k porodu…
Nemusí, dyt ti říkám, že nás odmítli a nepřijeli.
hele nevim asi bych jim tam udělala bordel..já co slyšela ke všem vždy přijeli..to že k někomu nepřijeli slyším poprvé…nějaký hovada to byli.. ![]()
Nebo přijet přijedou, ale když na místě zjistí, že to není akutní, ještě tě zjebou a odjedou - na nějaký odvoz se ti zvysoka můžou vykašlat.