Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1963
20.4.12 18:44

já čáru při prvnim měla nahoře i dole,po druhé jen trošku dole a teď zas odzhora dolu…:)jinak v předchozích dvou těhu.jsem nepopraskala tak bych byla moc ráda kdybych nepopraskala ani na napotřetí..ale je fakt že te´d v 27tt mám břicho jako když jsem šla s oběma dětma rodit takže uvidíme…jinak kam.mi dnes přivezla kojící polštář a těšim se jak na něm budu krásně spinkat už jsem se na něm válela na gauči a paráda…myslim že se o něj budem rvát s manželem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
20.4.12 19:31

@Sidinka To máme s tím holením stejný problém :mrgreen: Ale prsa mám bez žilek.. a ani žádné nalívání nepociťuji, velikost se také téměř nezměnila (díky bohu, nevim, kdo by se s tim už tahal)… myslíte, že to znamená, že nebudu moct kojit? 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.4.12 19:37

nee to vůbec neee.budeš moct normálně kojit,mě se prsa zvětšily tak o číslo :) a jsem ráda konečně mám takové jaké bych chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.4.12 19:43

ja mam porad A :-( ale 70 uz nezapnu tak jsem si koupila prodluzovac zapinani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
20.4.12 19:43

já mam prsa od jakživa mrňavé…:) a kojila jsem v pohodě…v těhot.je mam takové pěkně pevné a po porodu se vždy krásně zvětší…ale bohužel pak jseou ještě menší než byli než jsem vůbec poprvé otěhotněla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.4.12 19:46
@SKYTULE píše:
já mam prsa od jakživa mrňavé…:) a kojila jsem v pohodě…v těhot.je mam takové pěkně pevné a po porodu se vždy krásně zvětší…ale bohužel pak jseou ještě menší než byli než jsem vůbec poprvé otěhotněla… :)

to budu jak prkno :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
20.4.12 19:48

no neboj neplatí to u každého…:) znám i holkyx co jim větší prsa zůstali i když je fakt že ty to většinou nepotřebovali…za to já jsem jak přistávací dráha…:)) ale zas si řikam že mi nemá co viset až na pupek… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
20.4.12 19:49

Hm ja se ted teším stoho jak vypadají tedka mam je o číslo dve vetší ale ktový po porodu jak budu vypadat ci nebudu viset u pupku :oops: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.4.12 20:05

Já mám čáru od pupiku nahoru, ale dolů si nevidím. Totéž je s hoením, jen horko těžko…
Musím zjistit na odvoz co a jak toho taxíka. Jinak nevím. Ale je i rozdíl mezi rychlou záchrankou a takovou tou sanitkou na převážení lidí imobilních z nemocnice domů a naopak, ne? Ta by třeba přijet mohla. No, ještě po tom tady u nás zapátrám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.4.12 20:08
@FairyDrumy píše:
Ještě, že pojedu do porodnice v klidu a s jednodenním předstihem :lol:
Jinak já teda vaničku nekupuju. Ani kyblík, jen podložku pod mimi do normální vany. O vaničku bych furt zakopávala a přijde mi zbytečná. Dokupuju poslední věci a buduju děský pokojíček, včera jsem si pěkně namohla ruku při škrábání laku :zed: nevíte, kde seženu nějaký pěkný dětský záclony a závěsy?? A nějaký obrázky?

ja jsem koupila krasne zaclony disney ale pekne drahe. na jedno okno me to stalo skoro 900kc ale rozhodne nelituju. bydlime v prizemi a kazdy je obdivuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.4.12 06:49
@Jadla píše:
Já mám čáru od pupiku nahoru, ale dolů si nevidím. Totéž je s hoením, jen horko těžko…
Musím zjistit na odvoz co a jak toho taxíka. Jinak nevím. Ale je i rozdíl mezi rychlou záchrankou a takovou tou sanitkou na převážení lidí imobilních z nemocnice domů a naopak, ne? Ta by třeba přijet mohla. No, ještě po tom tady u nás zapátrám.

No jenže převozovoku ti nedají už vubec. TU nedali ani mamce po uraze páteře, kdy měla jet na kontrolu a musela pouze ležet, žádné sezení, pololežené. Prsotě ležet na rovném - a sanitku nárok neměla, nedostala. Dopravte se jak chcete.

• Citovat
  • Upravit
1963
21.4.12 08:27

hele já myslim že když se sanitka zavolá…přijedou…mužou třeba remcat ale přijet musí..kdyby se nedej bože něco stalo na triko si to nevezmou..znám maminky co si sanitku volali a normálně přijeli,takže pokud bych neměla jinou možnost klidně bych zavolala…když mužou vyjíždět k nějakym hnusnym fe´tákum tak musí rozhodně k porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.4.12 08:53
@SKYTULE píše:
hele já myslim že když se sanitka zavolá…přijedou…mužou třeba remcat ale přijet musí..kdyby se nedej bože něco stalo na triko si to nevezmou..znám maminky co si sanitku volali a normálně přijeli,takže pokud bych neměla jinou možnost klidně bych zavolala…když mužou vyjíždět k nějakym hnusnym fe´tákum tak musí rozhodně k porodu…

Nemusí, dyt ti říkám, že nás odmítli a nepřijeli.

• Citovat
  • Upravit
1963
21.4.12 08:55

hele nevim asi bych jim tam udělala bordel..já co slyšela ke všem vždy přijeli..to že k někomu nepřijeli slyším poprvé…nějaký hovada to byli.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.4.12 08:58

Nebo přijet přijedou, ale když na místě zjistí, že to není akutní, ještě tě zjebou a odjedou - na nějaký odvoz se ti zvysoka můžou vykašlat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex