Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
23.4.12 08:37
@SKYTULE píše:
holky měla jste někdy některá vyvolávaný porod…?!já totiž při malé jo…a ty papíry co vám dávají podepsat a rizika co se v nich píše..fakt nic hezkýho…a navíc vyvolávané poropdy bývají delší a ne vždy se povedou…mě malou vyvolávali protože se jim zdála že je malinká…ležela jsem v nemoc.tři týdny…za tu dobu vyvolávali porod asi 6ti holkám co přenášeli…u žádné se to nepovedlo a nakonec museli brát císařem…u mě se to povedlo ale měla jsem bolesti 36hod. určitě je to individuální ale já doufám že tentokrát si barunka vybere sama kdy chce přijít na svět…

Individuální to 100% je.
Taky je rozdíl, zda se vyvolává u prvorodičky nebo vícerodičky.
Mám kolem sebe kopu holek, kterým vyvolávali porod a do 4 hodiny byly děti na světě.

• Citovat
  • Upravit
1963
23.4.12 08:44

já rodila po druhé…no nevim ale každopádně rizika vyvolávaného porodu jsou u všech stejné…podle mě je lepší to nechat na přírodě..pokud je tedy vše ok. kdyby mělo být něco špatně nebo dlouho přenášet tak samozdřejmě to musí být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
23.4.12 08:45

to máš jako s hmatem. znám kupu lidí co jim ho udělali a ještě ten den porodili…mě ho udělali a porodila jsem za týden…a ten týden byl krušnej..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.4.12 08:51
@SKYTULE píše:
to máš jako s hmatem. znám kupu lidí co jim ho udělali a ještě ten den porodili…mě ho udělali a porodila jsem za týden…a ten týden byl krušnej..... :roll:

Já rodila 4 dny po hmatu. A porod stejně skončil sekcí.
Mám kamarádku gynekoložku, probírala jsem to - nevidím problém.

• Citovat
  • Upravit
9223
23.4.12 08:55

Skytule,mě taky porod vyvolávali,nakonec jsem rodila vexem… rodila jsem 15 hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
23.4.12 09:05

vždy u vyvolávaného porodu dávají podepsat papíry…s tím že se povect nemusí a muže zkončit sekcí,to je jasné,ale taky to že může dojít třeba k tomu že porod bude až moc rychlý,mimčo vás potrhá,nemusí to přežít miminko,maminka…docela šílenosti…už nevim všechny ty rizika ale pěkně mě to vyděsilo…ale tak musí se krýt kdyby něco a prostě k tomu chtějí podpis pro souhlas…ale to se samo muže stát i u normálního porodu…člověk nikdy neví…ale já se těším že tentokrát si miminko vybere samo…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
23.4.12 09:07
@kocunka píše:
Skytule,mě taky porod vyvolávali,nakonec jsem rodila vexem… rodila jsem 15 hodin…

15 hodin taky pěkné…:/ já byla ráda že se to povedlo…když už jsem měla tak dlouho takové bolesti a nakonec by mě třeba vzali na císaře no hrůza…takže jsem byla fakt ráda za to že se zadařilo..::)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
23.4.12 09:55

Já doufám,že se malé bude chtít ven třeba i pár dní před termínem,že mě nečeká vyvolávání nebo hamilton,toho se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.4.12 10:27

Tak to mně praskla voda ve středu večer, bolesti žádné, ve čtvrtek mi dali vyvolávací injekci, zase nic, bolesti žádné, v pátek mi zavedli dopoledne tabletku, dopíchli vodu, od 11,30 se rozjely bolesti a ve 14,50 byl Adík na světě, celkem rychlovka. Co je sekce a hamilton vlastně vůbec nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.4.12 10:28

a byla jsem 38+0 když se v pá narodil, takže doufám, že to bude taky dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.4.12 10:32
@SKYTULE píše:
vždy u vyvolávaného porodu dávají podepsat papíry…s tím že se povect nemusí a muže zkončit sekcí,to je jasné,ale taky to že může dojít třeba k tomu že porod bude až moc rychlý,mimčo vás potrhá,nemusí to přežít miminko,maminka…docela šílenosti…už nevim všechny ty rizika ale pěkně mě to vyděsilo…ale tak musí se krýt kdyby něco a prostě k tomu chtějí podpis pro souhlas…ale to se samo muže stát i u normálního porodu…člověk nikdy neví…ale já se těším že tentokrát si miminko vybere samo…:)

Stejné papíry jsem ale podepisovala i u normálního porodu, který se rozběhl sám. To není jen u indukce

• Citovat
  • Upravit
1963
23.4.12 10:38

vždy´t ot taky řikam že tohle se muže stát i u porodu který se rozběhne sám ne…?!! já teda poprvé u spontálního porodu nic takového nepodepisovala jen u vyvolávaného ale to je jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.4.12 10:38
@SKYTULE píše:
vždy´t ot taky řikam že tohle se muže stát i u porodu který se rozběhne sám ne…?!! já teda poprvé u spontálního porodu nic takového nepodepisovala jen u vyvolávaného ale to je jedno…

Rizika jsou stejné, vždycky se může něco posrat.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
23.4.12 10:39

BOhužel, když se něco fakt stane, tak ti nikdo neřekne, jestli by se to stalo i kdyby se něco vedlo jinak.

• Citovat
  • Upravit
1963
23.4.12 10:41
@Maarlen píše:
Tak to mně praskla voda ve středu večer, bolesti žádné, ve čtvrtek mi dali vyvolávací injekci, zase nic, bolesti žádné, v pátek mi zavedli dopoledne tabletku, dopíchli vodu, od 11,30 se rozjely bolesti a ve 14,50 byl Adík na světě, celkem rychlovka. Co je sekce a hamilton vlastně vůbec nevím?

sekce je císařský řez a hamilton hmat…taky nemužou udělat každému..musí to být vevnitř už připravené…mě když ho dělali byla jsem otevřená na jeden prst to jsem byla už měsíc před porodem..prostě mi tam dok.sáhla a oni jakoby něco zthnou nebo tak…přesně taky nevím…začala jsem špinit a začla mi odcházet hlen.zátka…prostě to má jakoby vyvolat porod…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí